Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
14. November , 2024, 18:36:08
Strán: [1] 2  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: tokai es60 vs. epiphone dot?!  (Prečítané 3365 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
traffic_juzz
pravidelný návštevník
Príspevkov: 157

« kedy: 14. Február , 2009, 18:43:06 »

Zdravim!
rad by som sa skusenych ucastnikov opytal na nazor ...rastis tusim pisal clanok o tokaioch...co myslite je tam nejaky vyraznejsi rozdiel, alebo je to taka kategoria, kde to bude kus od kusu?
Jedna sa o lacne kopie znamej gibson es335..
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #1 kedy: 14. Február , 2009, 18:46:34 »

obe su made in China a obe su v cca stejnej cene. podla mna budu velmi podobne...

Zaznamenané
Zeck
miestny štamgast
Príspevkov: 1675

« Odpoveď #2 kedy: 14. Február , 2009, 18:48:45 »

mas este viac takych gitar v tychto cenach:

napr. Cort Source 360 €

Ibanez AS73 340 €

Zaznamenané

"We're going to create something that they can't steal  because they can't play it." :-)   - Thelonious Monk
traffic_juzz
pravidelný návštevník

« Odpoveď #3 kedy: 14. Február , 2009, 19:42:49 »

hej viem o corte aj ibaneze..neviem mozno je to melichernost, ale na corte akosik bije do oci ta "metalisticka" hlava.. Beeee :)..a ten ibanez uz ma iny tvar tela..najviac ma to tiahne k tomu tokai-u...nejaky tip nahodou, kde by sa dala ochytat? viden? inak vdaka vam za odpovede.. Žmurk
Zaznamenané
brko
miestny štamgast
Príspevkov: 1948

« Odpoveď #4 kedy: 14. Február , 2009, 19:46:27 »

http://forum.gitaristi.sk/index.php/topic,73493.0.html  a  vintage
Zaznamenané

traffic_juzz
pravidelný návštevník

« Odpoveď #5 kedy: 14. Február , 2009, 20:21:55 »

hm..na vintage som nenarazil zatial...vdaka za tip.. :) ..ako su na tom tieto kusy..mate niekto skusenost?
« Posledná zmena: 14. Február , 2009, 20:23:47 od traffic_juzz » Zaznamenané
Zeonoid
okukávač

Príspevkov: 3

« Odpoveď #6 kedy: 18. Február , 2009, 17:18:26 »

hm..na vintage som nenarazil zatial...vdaka za tip.. :) ..ako su na tom tieto kusy..mate niekto skusenost?

Urcite by som siel cestou TOKAI kedze firma je znama ovela lepsou kontrolou kvality ako Epiphone... Tokai vyraba v cine aj  v  japonsku ..samozrejme odporucam japonske gitary ktore mnohokrat predcia tie vyrobene v USA ..fender a gibson niekedy oproti japoncom fakt len blednu zavistou.. nehovorim samozrejme o custom shop radach..
Zaznamenané
Roberto
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3467

« Odpoveď #7 kedy: 18. Február , 2009, 17:33:25 »

ja zase mozem podla skusenosti odporucit tu dotku od epifonu. Ma ju joey, tu z fora. Po vymeneni, snimacov a potakov to hra famozne.
Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
mesiah
pravidelný návštevník
Príspevkov: 450

« Odpoveď #8 kedy: 18. Február , 2009, 18:51:49 »

Po vymenení snímačov, poťákov, kobylky, mechaník, strún, krku a tela hrá naozaj famózne  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

johnzo
stály hosť
Príspevkov: 1051

A ČO SI TY UROBIL PRE DOBRO SOCIÁLEHO ŠTÁTU?!

« Odpoveď #9 kedy: 18. Február , 2009, 22:39:12 »

Po vymenení snímačov, poťákov, kobylky, mechaník, strún, krku a tela hrá naozaj famózne  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele

upravujem: Po vymenení snímačov, poťákov, kobylky, mechaník, strún, krku a tela hrá všetko famózne  Bavím sa skvele nechcete mi vymeniť tieto veci na "mojom" vintage sg?  Bavím sa skvele
Zaznamenané

keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat  Zdravíčko
gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno
[/quot
Dejvo
Hosť
« Odpoveď #10 kedy: 18. Február , 2009, 22:46:08 »

Mal som v rukach dva kusy, jeden pouziva Synco z Desmodu, ten hra fajne, ale ten sme mu aj trosku upravili/vylepsili... A druhy som mal pozicany isty cas a slusna gitka, mne osobne sa to pozdavalo viac ako Epi Dt, ale nechcem kategoricky povedat, ze tie su zle, len to co som mal ja v rukach nebolo moc dobre...

na tych Vintagoch ale skoro odchadzaju potaky a treba dat pozor aj na to ako je spraveny nulty prazec. Asi tolko
Zaznamenané
Roberto
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3467

« Odpoveď #11 kedy: 19. Február , 2009, 10:00:22 »

coskoro budu nejake nahravky ked vyzdraviem s joeyho dotkou. sice zainvestoval asi 3500sk do tej gitary, ale teraz je to uplne ina kategoria. nehovorim ze vintage alebo ostatne su zle, podla mna to chrli ta ista fabrika. navyse preglejka ako preglejka  Som frajer
Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
temo
miestny štamgast
Príspevkov: 1928

LONG LIFE ROCK,N,ROLL

« Odpoveď #12 kedy: 19. Február , 2009, 10:05:24 »

Mám Vintage lubovku,snímače som len zalial do vosku,popriťahoval všetky šrobiky nastavil dohmat a oktávy a gitara hrá  Na zdravie!
Zaznamenané

LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
joey
miestny štamgast
Príspevkov: 1808

« Odpoveď #13 kedy: 20. Február , 2009, 23:50:40 »

moj nazor na tieto lubovky je asi taky ze ta samotna konstrukcia gitary ponuka velmi solidne zvuky.a ako roberto spominal tak na tej mojej po vymene snimacov (ktore treba vymenit mimochodom asi na vsetkych Epi v tejto cenovej kat) hra uplne super!a mozno by sa tak zachovali vsetky gitary tohoto tvaru za taky peniaz.

len viem ze kebyze postavis vela seba vsetky tieto lubovky od Cortu,Ibanezu, Vintageu a Epiphonu tak si isto znovu vyberem tuto Epi lebo vyzera prekrasne a hrat mozu + - dost podobne
« Posledná zmena: 20. Február , 2009, 23:52:48 od joey » Zaznamenané
traffic_juzz
pravidelný návštevník

« Odpoveď #14 kedy: 25. Február , 2009, 20:41:43 »

vdaka chalani vsetkym za odpovede...najviac ma stale laka ten tokai..len je tam to riziko, ze gitaru asi neoskusam, kedze ju treba objednat zo zahranicia...ale zas si vravim, ze za tie peniaze aj tak necakam zazrak a zazrak ani nepotrebujem...dalsi faktor, ktory ma trochu ukludnuje by bol fakt, ze pri objednani cez net je mozne pri nespokojnosti tovar vratit...resp. vymenit...
Zaznamenané
Strán: [1] 2  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.116 sekund, 23 otázok.