Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
17. November , 2024, 03:59:42
Strán: [1] 2 3 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Kúpa basgitary  (Prečítané 13452 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
Sumba
nováčik
*
Príspevkov: 13

« kedy: 15. Február , 2009, 19:23:07 »

cau, chystam sa kupit novu basu.

strasne sa mi paci tento typ.. je to vlastne epiphone kopia tej nemeckej, na ktorej hral McCourtney
http://www.muziker.sk/Default.aspx?Epiphone-EBVI-VS&nid=20016&nparams=kod_id;100390

myslite, ze to bude dobra kupa?
Zaznamenané
endy
pravidelný návštevník
Príspevkov: 386

Melisko usko

« Odpoveď #1 kedy: 15. Február , 2009, 19:33:04 »

si zaciatocnik? co hras?
Zaznamenané
Sumba
nováčik
*

« Odpoveď #2 kedy: 15. Február , 2009, 19:42:36 »

niesom zaciatocnik, ale niesom ani nejaky extra virtuoz. cenova hladina je umerna mojim skills.
hram vaicmenej britrock
Zaznamenané
endy
pravidelný návštevník

Melisko usko

« Odpoveď #3 kedy: 15. Február , 2009, 19:45:55 »

henta violin bass vyzera velice nepohodlne
Zaznamenané
Sumba
nováčik
*

« Odpoveď #4 kedy: 15. Február , 2009, 19:53:47 »

to ako vyzera, viem zhodnotit aj sam, a prave preto ju chcem. ale dik za respond
« Posledná zmena: 15. Február , 2009, 19:55:17 od Sumba » Zaznamenané
endy
pravidelný návštevník

Melisko usko

« Odpoveď #5 kedy: 15. Február , 2009, 19:55:34 »

to ako vyzera, viem zhodnotit aj sam, ale dik za respond

a kde som napisal ze nevies? naco si vytvoril tento thread? s hentym sa neda pohodlne cvicit, ani na nohu si to nevylozis
Zaznamenané
Sumba
nováčik
*

« Odpoveď #6 kedy: 15. Február , 2009, 21:00:27 »

mna skor zaujimalo, ci s tym nema niekto skusenosti ohladom zvuku. pripadne s podobnymi epiphonami
Zaznamenané
endy
pravidelný návštevník

Melisko usko

« Odpoveď #7 kedy: 15. Február , 2009, 21:25:08 »

no urcite chujovy ako vsetky lacne braky. kup si precision alebo JB. s tym nic nepokazis
Zaznamenané
Jurinko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 379

dilinožravec

« Odpoveď #8 kedy: 16. Február , 2009, 11:26:24 »

na base je najdolezitejsie ako pohodlne sa ti na nej hra..... kazdemu sa hra pohodlne na niecom inom a kazdy ma ine naroky na zvuk.... ak sa ti velmi paci ten tvar a si ochotny koli nemu obetovat trocha pohodlia tak to je iba tvoja vec... ak tu basu CHCES tak si ju kup.....ale na tvojom mieste by som si ju radsej niekde vyskusal  Na zdravie!
Zaznamenané

Respectable people do not write music or make love as a career.
Jurinko
pravidelný návštevník

dilinožravec

« Odpoveď #9 kedy: 16. Február , 2009, 11:28:36 »

no urcite chujovy ako vsetky lacne braky. kup si precision alebo JB. s tym nic nepokazis

chujova gitara ma chujovy zvuk ci je to violin/PB/JB ..... ked sa mu ta violin gitara paci, nech si ju kupi....kazdy ma ine naroky na zvuk&pohodlie hry
Zaznamenané

endy
pravidelný návštevník

Melisko usko

« Odpoveď #10 kedy: 16. Február , 2009, 12:29:14 »

chujova gitara ma chujovy zvuk ci je to violin/PB/JB ..... ked sa mu ta violin gitara paci, nech si ju kupi....kazdy ma ine naroky na zvuk&pohodlie hry

naco je potom tento thread? PB a JB su odskusane, samozrejme nie tie trapne kopie
Zaznamenané
Sumba
nováčik
*

« Odpoveď #11 kedy: 16. Február , 2009, 13:01:26 »

len som chcel pocut niekoho ineho nazor.
samozrejme, ze takto epiphona nebude najlepsi nastroj na svete, ale snad bude urcite lepsia alebo na tej istej urovni, ako moja Squier.
Niesom jeden z tych wannabe hudobnikov, pre ktorych nastroj nieje nastrojom, kym nestoji 20 000sk+

Vyskusat ju praveze nemam ako, kedze ju u nas nikde na sklade nemaju a idem ju objednavat cez cesky muziker vzhladom na cesky kurz + nejake zlavy co mam, ma vide o 1500sk lacnejsie. Viem, ze je to blbost a velke riziko kupovat nieco, co neviem ani ako hraje a ani ako mi sedi v ruke, ale kedze som sa do tej gitary zamiloval, tak to budem musiet risknut.
Zaznamenané
Jurinko
pravidelný návštevník

dilinožravec

« Odpoveď #12 kedy: 16. Február , 2009, 13:04:23 »

PB a JB su odskusane,

to je uplna hovadina... ja sam som milovnik JB, ale hral som na mnohych  JB (aj drahych) ktore boli uplny shit. To ze ma basa JB tvar neznamena automaticky ze bude hrat dobre....na druhu stranu aj lacne 'vesla' dokazu prekvapit hratelnostou a zvukom
Zaznamenané

garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #13 kedy: 16. Február , 2009, 16:56:42 »

.....spýtaj sa anthonyho z tohto fóra on ju má......takže sa s ňou pozná aj intímne a nebude Ti drístať blbosti okolo http://forum.muziker.sk/viewtopic.php?t=3120&postdays=0&postorder=asc&start=440 v strede stránky ho nájdeš.....
« Posledná zmena: 16. Február , 2009, 16:57:28 od garde » Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
Yaro
pravidelný návštevník
Príspevkov: 692

« Odpoveď #14 kedy: 26. Marec , 2009, 11:01:14 »

len som chcel pocut niekoho ineho nazor.
samozrejme, ze takto epiphona nebude najlepsi nastroj na svete, ale snad bude urcite lepsia alebo na tej istej urovni, ako moja Squier.
Niesom jeden z tych wannabe hudobnikov, pre ktorych nastroj nieje nastrojom, kym nestoji 20 000sk+

Vyskusat ju praveze nemam ako, kedze ju u nas nikde na sklade nemaju a idem ju objednavat cez cesky muziker vzhladom na cesky kurz + nejake zlavy co mam, ma vide o 1500sk lacnejsie. Viem, ze je to blbost a velke riziko kupovat nieco, co neviem ani ako hraje a ani ako mi sedi v ruke, ale kedze som sa do tej gitary zamiloval, tak to budem musiet risknut.
Treba brat do uvahy aj to, ze raz mozno budes chciet aj tuto basu predat a poviem pravdu,  ze sa take veci tazko z druhej ruky predavaju, ked to nie je zvucna znacka. A este jedna vec, zvuk je velmi dolezita vec. Pojdes do studia a pokazis kapele zvuk Huh!  V tychto cenovych kategoriach su tie basy teke nejake nekonkretne, zablatene...
Zaznamenané

Mesa Boogie Mark V head, 4x12 MB Rectifier, Fender Custom Shop Deluxe Tele, B.C.Rich Exclusive, Warwick Thumb Bolt On 5 string
Strán: [1] 2 3 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.094 sekund, 23 otázok.