daron521
náhodný pocestný
Príspevkov: 75
|
|
« kedy: 15. Február , 2009, 23:31:31 » |
|
Zdravím. Chcem sa spýtať či nemá niekto skúsenosti s touto gitarou. Je z jelše, má lepený krk, skrátenú menzúru, seymour duncan designed snimače (nebude to nič slávne). Príde mi to ako vcelku zaujímavá gitara. Nehral na nej niekto len tak čiste náhodou?
|
|
|
Zaznamenané
|
Squier Standard Stratocaster + Seymour Duncan Hot rails Dunlop 535q, Gerhat Golem, True baypass box, Yamaha Magicstomp II Peavey Windsor, Marshall 1936 HM
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 15. Február , 2009, 23:40:23 » |
|
Pekna, urcite hra normalne a ak ti sadne krk (ktory myslim bude dost obycajny), tak preco nie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
daron521
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 15. Február , 2009, 23:44:24 » |
|
Krk je obyčajný ako na mojom standarde. Chcem gitaru s dvoma HB k stratu a toto by mohla byt fajn voľba. Ja len či niekto nemá osobnú skúsenosť.
|
|
|
Zaznamenané
|
Squier Standard Stratocaster + Seymour Duncan Hot rails Dunlop 535q, Gerhat Golem, True baypass box, Yamaha Magicstomp II Peavey Windsor, Marshall 1936 HM
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 16. Február , 2009, 00:02:29 » |
|
v hudobninach u nas sme mali červenu a na sucho proste lahka hruba gitara dobry dohmat prijemny pocit na nej hrat čo sa tyka pocitu z krku a pražcov....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
daron521
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 16. Február , 2009, 00:16:27 » |
|
tipek: Na aparáte si ju neskúšal?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
traffic_juzz
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 16. Február , 2009, 02:01:00 » |
|
da sa niekde osahat v BA? popr okolie?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
traffic_juzz
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 16. Február , 2009, 02:06:47 » |
|
v hudobninach u nas sme mali červenu a na sucho proste lahka hruba gitara dobry dohmat prijemny pocit na nej hrat čo sa tyka pocitu z krku a pražcov.... v ktorych ze to hudobninach?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 16. Február , 2009, 06:54:48 » |
|
nie cez aparat nie a načo na čisto to hralo uplne bez chyby tak cez aparat by to bola bomba ..hral som na nej cca pred rokom... v nitre hudobninach maris ale prestahovali sa, a v novo otvorenom preietore ju už nemali vystavenu asi sa predala alebo čo ako tu už niekto napisal že ma krk ako klasicky telecaster + to ma o kusok hruebšue telo ale dute tak neni o čom .. zvuk tiež si myslim že nebude mat zly ved aku mš predsatvu? ake pochyby že to bude tebe nevyhovujuca gitara?
|
|
« Posledná zmena: 16. Február , 2009, 06:57:08 od tipek »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
daron521
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 16. Február , 2009, 14:48:39 » |
|
Pochyby, že mi nebude vyhovovať nemám. Len som chcel vedieť či squier na úkor krásy neodflákol aspoň akú takú kvalitu. Diky za pomoc.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jaywalker
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 16. Február , 2009, 15:07:46 » |
|
Mal som taku (blond natural) asi pol roka. Velmy dobra gitara. Znicil som ju okamzite, ale normalny smrtelnik by nemal problem s takou gitarou. Ma svoje vlastny hlas, nie je to classic thinline,ani 335 - ale nieco medzi. Snimace piskaju trochu ked mas 3 overdrivey, staci trochu 'waxing' a vsetko je A OK.
|
|
|
Zaznamenané
|
Pawn shop junker collector freak, cheapy loving trash wielding finger speaking player unleashed
|
|
|
daron521
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 16. Február , 2009, 15:14:10 » |
|
Takže po toľkých kladných ohlasoch si myslím, že mne skúšobňovému hráčovy na take staršie veci ako pink floyd a RATM by mohla staciť.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 16. Február , 2009, 15:19:36 » |
|
Mal som taku (blond natural) asi pol roka. Velmy dobra gitara. Znicil som ju okamzite, ale normalny smrtelnik by nemal problem s takou gitarou. Ma svoje vlastny hlas, nie je to classic thinline,ani 335 - ale nieco medzi. Snimace piskaju trochu ked mas 3 overdrivey, staci trochu 'waxing' a vsetko je A OK.
ako , že zničil ? neostal ti apson krk? nejake časti
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
daron521
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 16. Február , 2009, 15:20:27 » |
|
Znicil som ju okamzite, Ako sa ti podarilo ju zničiť?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
daron521
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 16. Február , 2009, 15:21:07 » |
|
ako , že zničil ? neostal ti apson krk? nejake časti Ten krk by ti bol na dve veci, pretože je lepený.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jaywalker
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 16. Február , 2009, 15:22:11 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Pawn shop junker collector freak, cheapy loving trash wielding finger speaking player unleashed
|
|
|
|