Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
14. November , 2024, 18:32:54
Strán: [1] 2 3 4 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: čo by som mal počuť?  (Prečítané 9842 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
johnzo
stály hosť
Príspevkov: 1051

A ČO SI TY UROBIL PRE DOBRO SOCIÁLEHO ŠTÁTU?!

« kedy: 16. Február , 2009, 20:36:18 »

takže jedného pekného piatkového večera po siedmom pive mi kamarát navrhol, či nechcem hrať druhú gitaru v jeho metalkorovej kapele, keďže som ho nepočúval tak borovička dala borovičku a ja som prikývol. má to jediný problém. za celý môj život som počul 5 metalkorových vecí, čiže prakticky neviem o čom tá hudba je. (teda v princípe viem: melodický riff- drbať oktávu-melodický riff-drbať oktávu... a do toho scream.)

ktoré kapely by som si mal vypočuť? ktoré albumy? niečo na inšpiráciu.

Na zdravie!
inak: sorry za kokotskú tému
Zaznamenané

keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat  Zdravíčko
gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno
[/quot
Kimlo
stály hosť
Príspevkov: 754

comfortably numb

« Odpoveď #1 kedy: 16. Február , 2009, 20:41:09 »

ja neviem, ale vam tie vulgarizmy nieco davaju ?
neviem teda aky je vekovy priemer osadenstva fora, ale v kazdej teme nadavat... uz je to trapne.
ze si borec sa da aj inak dokazat...
nic v zlom... len zrovna tvoj prispevok mi prisiel do rany  Zdravíčko

co sa tyka metalkoru... neviem o nicom :)
Zaznamenané

Ibanez Blazer Custom
Epiphone LP Standard
http://forum.gitaristi.sk/index.php/topic,71076.0.html
much
stály hosť
Príspevkov: 762

« Odpoveď #2 kedy: 16. Február , 2009, 20:43:43 »

ja poznam jedinu metalcorovu 5 minutes alone a este tusim bullet for my valentine ale to som si nie isty ci je metalcore :)
« Posledná zmena: 16. Február , 2009, 20:50:13 od much » Zaznamenané
BrokenWings
miestny štamgast
Príspevkov: 1539

« Odpoveď #3 kedy: 16. Február , 2009, 20:47:13 »

ja poznam jedinu metalcorovu 5 minutes aleno a este tusim bullet for my valentine ale to som si nie isty ci je metalcore :)
Bullet je moderný heavík,mám pekne napočúvané.Melodické postupy donemoty.  Žmurk
Zaznamenané
much
stály hosť
Príspevkov: 762

« Odpoveď #4 kedy: 16. Február , 2009, 20:50:40 »

a avenged sevenfold?
Zaznamenané
KLOBASA
nováčik
*
Príspevkov: 47

« Odpoveď #5 kedy: 16. Február , 2009, 21:06:04 »

no nieco co sa pohybuje, a oznacuje metalcorom, tak napriklad je: hatebreed, all that remains, walls of jericho  Som metlak jednoducho miešaju metal s HC-ckom
Zaznamenané

zakky
Hosť
« Odpoveď #6 kedy: 16. Február , 2009, 21:07:59 »

killswitch engage je vyborny, atreyu, Trivium, All That Remains, As I Lay Dying x dalsich
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #7 kedy: 16. Február , 2009, 21:10:35 »

odporucam August Burns Red, Protest the Hero a ine.. ani neviem ake ine ale nejake urcite :D jasne a killswitch je vyborny priklad ako Zakky povedal..
« Posledná zmena: 16. Február , 2009, 21:11:08 od kaolko » Zaznamenané

Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #8 kedy: 16. Február , 2009, 21:47:25 »

jasne popocuvaj killswitch a sup do metalcorovej kapely, tam nieje co riesit za 2 dni pochopis celu muziku - vsak aj vdaka tomu mame na slovensku tak kvalitnu scenu prevysujucu severanov, ameriku aj zapad europy, ja napriklad dneska idem popocuvat petra lipu a zajtra idem hrat gitaru kalteneckerovy http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendID=82240188
a napozajtra popocuvam ze o com to je ten dedmetal a idem hrat ku dying fetus
Zaznamenané
zakky
Hosť
« Odpoveď #9 kedy: 16. Február , 2009, 22:06:43 »

jasne popocuvaj killswitch a sup do metalcorovej kapely, tam nieje co riesit za 2 dni pochopis celu muziku - vsak aj vdaka tomu mame na slovensku tak kvalitnu scenu prevysujucu severanov, ameriku aj zapad europy, ja napriklad dneska idem popocuvat petra lipu a zajtra idem hrat gitaru kalteneckerovy http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendID=82240188

vsak klud je to predsa jeho vec nie? aspon to neberie az tak vazne, nieje nic horsie jak nafukany kok*ti co to beru vazne a pritom to stoji zapicu
Zaznamenané
johnzo
stály hosť
Príspevkov: 1051

A ČO SI TY UROBIL PRE DOBRO SOCIÁLEHO ŠTÁTU?!

« Odpoveď #10 kedy: 16. Február , 2009, 23:29:07 »

čo sa rozčuluješ?  chcem si rozšíriť obzor, trošku pochopiť súvislosti a to ti vadí? omfg. treba niekde nabrať inšpiráciu, šak to je normálne, nie? tým zas nechcem povedať, že idem vo veľkom kradnúť riffy, alebo čo...

a ak riešiš to, že hurá idem hrať metalcore... pozri prvá kapela, čo nehrá blink punk ma chce k sebe a určite mám zahodiť šancu, len preto, že metalcore nepočúvam? tu v mojom okolí je nájsť kapelu, ktorá chce hrať niečo normálne, je asi ťažšie ako nájsť dobrovolného darcu srdca.

a metalcore je k mojim srdcovkám dosť blízko.(testment, exodus, slayer...)

vsak klud je to predsa jeho vec nie? aspon to neberie az tak vazne, nieje nic horsie jak nafukany kok*ti co to beru vazne a pritom to stoji zapicu

Na zdravie! Na zdravie!
« Posledná zmena: 16. Február , 2009, 23:30:56 od johnzo » Zaznamenané

keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat  Zdravíčko
gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno
[/quot
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #11 kedy: 17. Február , 2009, 11:06:24 »

Podla mna ser na to, co je metalcore. Hraj tam to svoje, ale tak, aby to tam sedelo, to bude prave asi problem, ale ak to vide, tak mozno pomozes tej kapele ziskat originalnejsi zvuk :)
Zaznamenané

Lubo
stály hosť
Príspevkov: 908

-- JAZZ --

« Odpoveď #12 kedy: 25. Február , 2009, 14:37:49 »

metalcore... to som inak ani este nepocul... :)
Zaznamenané

endy
pravidelný návštevník
Príspevkov: 386

Melisko usko

« Odpoveď #13 kedy: 25. Február , 2009, 20:32:20 »

o nic si neprisiel  ha ha ha
Zaznamenané
marrtin
miestny štamgast
Príspevkov: 1784

"There are no facts, only interpretations." F. N.

« Odpoveď #14 kedy: 26. Február , 2009, 23:17:25 »

takže jedného pekného piatkového večera po siedmom pive mi kamarát navrhol, či nechcem hrať druhú gitaru v jeho metalkorovej kapele, keďže som ho nepočúval tak borovička dala borovičku a ja som prikývol. má to jediný problém. za celý môj život som počul 5 metalkorových vecí, čiže prakticky neviem o čom tá hudba je. (teda v princípe viem: melodický riff- drbať oktávu-melodický riff-drbať oktávu... a do toho scream.)

ktoré kapely by som si mal vypočuť? ktoré albumy? niečo na inšpiráciu.

Pantera a vypočuj si od nich Vulgar Display of Power
Zaznamenané

Les Paul + Marshall, čo iné?
Strán: [1] 2 3 4 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.051 sekund, 22 otázok.