|
jozo77
nováčik
Príspevkov: 7
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 21. Február , 2009, 13:01:47 » |
|
jasneeee. uz som pochopil............ale inac dal som zoladit vysku snimacov a vysku struun od prazcov a uz to je lepsie... ! uz ked tlmim je ta dždždž!!!!!!!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jozo77
nováčik
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 21. Február , 2009, 13:15:39 » |
|
a kolko moze to mini HB staaaat ??a kde na internete ho najdem na muzikery nen !!!iD:D:D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
GHS
Hosť
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 21. Február , 2009, 13:36:16 » |
|
a kolko moze to mini HB staaaat ??a kde na internete ho najdem na muzikery nen !!!iD:D:D Novy okolo 130 EURO inzerat okolo 70 EURO ... Podaj si sem inzerat.Je tu viac ludi ktory ti poradia odkial alebo ako.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hate_me
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 21. Február , 2009, 13:58:10 » |
|
ja mam na squierke miniHB od slapaka, a slape ako sa patri mozem odporucit, ma vyborne ceny, skvely pristup. tu sa docitas viac: http://www.electrosonic.szm.sk/
|
|
|
Zaznamenané
|
... ale potom som mu pretiahol sestru a od vtedy sa na mna hnevá ...
|
|
|
jozo77
nováčik
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 23. Február , 2009, 13:29:54 » |
|
130eur to sa mi zda strasne moc......ma muzikeri su humbuckery za 9eur....nemohol by som tam narvat nejaky inaci???
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 23. Február , 2009, 13:32:04 » |
|
130eur to sa mi zda strasne moc......ma muzikeri su humbuckery za 9eur....nemohol by som tam narvat nejaky inaci??? pockaj... nechcel si ty povodne vylepsovat svoju SX ? ci ty si len chcel nieco pomenit za nieco hocijake take iste ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
predator
Hosť
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 23. Február , 2009, 13:39:07 » |
|
Ja poznám iba jednu dobrú SX - SX4 od Suzuki zvyšné SX - ďakujem, skúšal som, neprosím, už nikdy viac, dovi dopo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 23. Február , 2009, 13:44:25 » |
|
Ja poznám iba jednu dobrú SX - SX4 od Suzuki zvyšné SX - ďakujem, skúšal som, neprosím, už nikdy viac, dovi dopo ani to nie zevraj, ako som pocul
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
predator
Hosť
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 23. Február , 2009, 13:46:54 » |
|
Aj tam záleží, jaký kus vyberieš, daktoré sa vydaria viac a daktoré menej ale celkovo sú v pohode. Za tie prachy čo chceš viac ... Ale žiaľ nijakú SX nevlastním, takže ber to ako názor nezaujatého človeka, čo to iba vyskúšal.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 23. Február , 2009, 13:50:53 » |
|
130eur to sa mi zda strasne moc......ma muzikeri su humbuckery za 9eur....nemohol by som tam narvat nejaky inaci??? radsej sa na to vykasli vymenou lacnych komponentov na lacnej gitare za ine lacne komponenty dosiahnes akurat tak stratu penazi, ale ziaden efekt . vymenou lacnych komponentov na lacnej gitare za drahe komponenty dosiahnes nejaky efekt, ale nemyslim, ze hodny investovanych penazi..radsej by som sa zameral na nastroj ako taky...
|
|
« Posledná zmena: 23. Február , 2009, 13:52:18 od styrioci »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
predator
Hosť
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 23. Február , 2009, 14:08:15 » |
|
radsej sa na to vykasli vymenou lacnych komponentov na lacnej gitare za ine lacne komponenty dosiahnes akurat tak stratu penazi, ale ziaden efekt . vymenou lacnych komponentov na lacnej gitare za drahe komponenty dosiahnes nejaky efekt, ale nemyslim, ze hodny investovanych penazi..radsej by som sa zameral na nastroj ako taky... Všetko je vecou toho, aké drevo, aká konštrukcia atď ... nie je to primárne o cene. Aj menej drahá gitara môže hrať dobre (viď Vintage). Preto ťažko generalizovať.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mcmaros
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 23. Február , 2009, 14:17:09 » |
|
130eur to sa mi zda strasne moc......ma muzikeri su humbuckery za 9eur....nemohol by som tam narvat nejaky inaci??? 9€, tak tomu hovorim upgrade.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 23. Február , 2009, 14:17:49 » |
|
9€, tak tomu hovorim upgrade. kokos, skoro som sa posral... to su tam ake magnety? z polystryrenu?
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
Mazzi
pravidelný návštevník
Príspevkov: 727
His spirit and music live on!
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 23. Február , 2009, 14:38:56 » |
|
Aj vzdialenost snimacov od strun spravi nieco...zda sa mi, ze ked su dalej od strun, tak je zvuk drevenejsi, prirodzenejsi, a ked su blizsie, je silnejsi vystup a hodi sa to na tvrdsie skreslenie...ale zalezi to aj od toho, aky mas snimac...na nekvalitnom je to povedzme, ze dost obmedzene.
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster American Deluxe '09, Gibson LP Trad '16 -->[Pedalboard]-->Fender Super Reverb 65 RI, Fender Bassman '59 LTD RI, Fender Deluxe 112, Lab Series L5 '78.
|
|
|
|