Branko
|
|
« Odpoveď #585 kedy: 22. Január , 2014, 22:35:49 » |
|
ta skreslena je nieco, alebo len jam? znie to ako reb beach, skvele
Len taka improvizacka. Dakujem!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hyenik
|
|
« Odpoveď #586 kedy: 25. Január , 2014, 14:47:19 » |
|
tak ja te tentokrat pochvalim jenom za hru, zvuky se mi moc nelibi. elektrika je zbytecne ostra, az neprijemna (a to mam spis temnejsi sluchatka), akustika je.....opravdu levna verim ze se na ni dobre hraje, ale chybi tomu telo, jenom to tak cinka... a to je Oktava znovu spis temnejsi mikrofon.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #587 kedy: 25. Január , 2014, 14:59:47 » |
|
jo suhlas s hyenikom.. tiez mi ten zvuk pride neprijemny a ostry zbytocne.. naproti tomu je ten mark5 orange zvuk co si nahral o 100 levelov inde..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #588 kedy: 25. Január , 2014, 20:00:16 » |
|
tak ja te tentokrat pochvalim jenom za hru, zvuky se mi moc nelibi. elektrika je zbytecne ostra, az neprijemna (a to mam spis temnejsi sluchatka), akustika je.....opravdu levna verim ze se na ni dobre hraje, ale chybi tomu telo, jenom to tak cinka... a to je Oktava znovu spis temnejsi mikrofon. Ako som pisal - elektrika je fajn do mixu, kde znie v celku dobre, pocut ju, takto osamote ano, nie je to moc extra. Mne sa celkom paci a hlavne, ako byva zvykom u PC simulacii, tato sa vynimocne neblati a hra sa cez to paradne. Akustika - opat zalezi, kam ju chces pouzit. Ak chces hrat Tommyho Emmanuela, tak urcite to za nic nestoji. Ale zas - v mixe na rytmicke gitarky je to podla mna fajn. Samozrejme aj vec vkusu tu zohrava ulohu. A btw, nemyslim si, ze Oktava MK102 je nejaka temnejsia. Sak postnem zachvilu gitary v komplet "bande".
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hyenik
|
|
« Odpoveď #589 kedy: 26. Január , 2014, 21:14:10 » |
|
Akustika - opat zalezi, kam ju chces pouzit. Ak chces hrat Tommyho Emmanuela, tak urcite to za nic nestoji. Ale zas - v mixe na rytmicke gitarky je to podla mna fajn. o elektrice se nehadam, tam je to subjektivni a zalezi na ucelu.... ale zasazeni akustiky do mixu se venuju poslednich 15let velice intezivne, a proto si dovolim rict ze tenhle zvuk fungovat nebude jak nemas stredy, tak ti z toho zbyde akorat to dratene navyskovane cinkani, protoze basy nemas sanci proti kapele prosadit, a stredy nemas Moje akustika je samotna hnusna, stredova, skoro az plechova (nejvic se libila borcum co hrajou gypsy jazz , ve studiu sem mel sedm dobrych a drahych kytar, a v mixu je vsechny porazila o tridu, ostatni se musely pridavat o 3-6 dB apod. Oktavu sem si spletl, mel jsem na mysli tu nejbeznejsi MK-319. Takze to beru zpět, 102 neznam.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #590 kedy: 26. Január , 2014, 21:33:50 » |
|
o elektrice se nehadam, tam je to subjektivni a zalezi na ucelu.... ale zasazeni akustiky do mixu se venuju poslednich 15let velice intezivne, a proto si dovolim rict ze tenhle zvuk fungovat nebude jak nemas stredy, tak ti z toho zbyde akorat to dratene navyskovane cinkani, protoze basy nemas sanci proti kapele prosadit, a stredy nemas Moje akustika je samotna hnusna, stredova, skoro az plechova (nejvic se libila borcum co hrajou gypsy jazz , ve studiu sem mel sedm dobrych a drahych kytar, a v mixu je vsechny porazila o tridu, ostatni se musely pridavat o 3-6 dB apod. Oktavu sem si spletl, mel jsem na mysli tu nejbeznejsi MK-319. Takze to beru zpět, 102 neznam. Pardon... tato oktava: http://www.oktava-online.com/mk012.htmTento zvuk funguje a opat to napisem - zalezi od pesnicky. Prave a priamo basy v akustike su prave to, co v zivote nechcem v nahravke. Mozno som to niekde spominal, ale akustiky nahravam stale a do kazdej muziky, vzdy to pomoze. Uz som nahraval akustiku aj pod metalove gitary a dost pomohlo. Co ocakavam od akustiky, tak presne tie cinkave "trsatkove" vysky a tu perkusivitu - to mi bohate staci na farbu. Ja nepotrebujem na farbu tucny akusticky sound - JA. Ak by som tocil gitary ala Norah Jones, John Mayer, atd... tak potom suhlasim - ten dany zvuk sa tam nehodi. btw, odporucam popocuvat Joe Satriani - strange beautiful music, totalne dokonala ukazka nahratych RYTMICKYCH akustik Kazdopadne bol to len taky kratucky testik (skor aj pre mna osobne) ako to hraje v obycajnej pracovni s obycajnou gitarou.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hyenik
|
|
« Odpoveď #591 kedy: 27. Január , 2014, 18:25:03 » |
|
OK, pak chapu, jako maskovaci a rozsirovaci frekvence. Mylsel sem ze ma byt ta akustika v tom mixu slyset. Potom opet beru zpet, zalezi na ucelu ke kteremu to je.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
frakos
|
|
« Odpoveď #592 kedy: 04. Február , 2014, 01:16:13 » |
|
...moc na akustiku niesom, ale tieto dve jak hras kila do sterea a jak sa paradne doplnaju to je sila . . . krajsia harmonia nez so sintakom . . . hinto vst to je taky satriani pekne tiez . . .
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #594 kedy: 05. Apríl , 2014, 15:31:52 » |
|
A aby som nezabudol... nakopaval som JT screamerom s vypnutym bright capom. So zapnutym ma citelnejsi atak a spevni to basy.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #595 kedy: 05. Apríl , 2014, 16:11:39 » |
|
POPICI!!!!! uplne bez problemov by som si vedel predstavit na taky sound.. a modernu muziku
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3467
|
|
« Odpoveď #596 kedy: 05. Apríl , 2014, 17:42:09 » |
|
POPICI!!!!! uplne bez problemov by som si vedel predstavit na taky sound.. a modernu muziku
ja si pamatam ako sme skusali tu gitaru od igora na mojom marshallovi a to bol vypalovak ako svina. naprezencovane do aleluja, ale v ziadnej kapele by sa to nestratilo.
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
Vratko
|
|
« Odpoveď #597 kedy: 05. Apríl , 2014, 18:40:32 » |
|
Pekne :-) pripomina mi to trosku nedavny singel od From O H zvukovo miestami
|
|
|
Zaznamenané
|
hm... :-D
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #598 kedy: 05. Apríl , 2014, 18:48:29 » |
|
Pekne :-) pripomina mi to trosku nedavny singel od From O H zvukovo miestami
Poznam, ak sa nemylim, tak pouzivali Fender Jaguar, aspon teda Matej.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hyenik
|
|
« Odpoveď #599 kedy: 06. Apríl , 2014, 08:04:04 » |
|
dobre to cisti, hlavne v tech akordech. akorat upravovat takovou dokonalost jako plexi, neni to svatokradez?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|