Kupil som si BKP single. K bridžu The sinner a k necku Trilogy suite. Su to najsilnejsie single, ktore je dostat od BKP a najsilnejsie na akych som hral.
Konkretne The sinner mal kamos v gitare a fakt sa mi to velmi pacilo, hlavne nakreslene kila so singloidnym charakterom, ale nie s takym "tenkym" ako to pozname z mexickych Fendrov, pripadne beznych slabsich singlov.
Na nerozoznanie od HB, ale spominany charakter ostava - toto som hladal roky a prvy impulz dosiel z P90tiek, ktore mam tak rad.
Silny tight sound, co je u tychto snimacov zvykom, pevne basy, krasne agresivne stredy a Trilogy suite ma paradny vintejdž nadych ala Yngwie.
Snimace su momentalne v Carvine a stredny singel ostal carvin stock. Musim napisat, ze si vobec nerozumie s konkretnymi BKP, cize poloha 2 a 4. Snad si do buducna doobejdnam aj prostredny od nich.
Obrovske DAKUJEM patri najviac Jankovi z fora (JT amps), ktory mi snimace nahodil. Je to nekonecne sikovny paaanko, inovativny a kreativny, presedeli sme x hodin skusanim potakov, treblebleedov, kondikov a to aj v ostatnych gitarach, ktore som mu doniesol. Tolko je toho, co sme stihli, az sa mi nechce pisat.
Stocil som doma kratku ukazku, tak nech sa paci. Budem vdacny za hocijaky postreh.
https://soundcloud.com/brandon-kociov/bkpBtw, basu a nejake zvučiky nahral Jakub Tirco - One Second Hotel.