Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
27. November , 2024, 14:08:38
Strán: 1 [2] 3 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: epiphone les paul gothic seria  (Prečítané 5239 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
br4nik
pravidelný návštevník
Príspevkov: 248

« Odpoveď #15 kedy: 22. Február , 2009, 23:52:39 »

Odtialto z fora,má prezývku"Tipek"
[/quote

dik
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #16 kedy: 23. Február , 2009, 07:46:08 »

hmm predpokladam inak, ze zvrchu hamtnika budu nejake markery v tvare bodiek, alebo nie su? :)

inak Zakky, pri max ucte k tebe mam len jednu otazku- hovoris, ze ti na gitare polohove markery nechybaju a zatial co som mal moznost pocut, hras povacsinou kila. vtedy to cloveku isto nechyba, ale akonahle sa zacne venovat trocha virtuoznejsej hre, tak je rad, ked ich tam ma.. aj ked skuseny gitarista by mal vraj vediet hrat aj naslepo..br4nik, si skuseny gitarista? :)  gitarka je pekna, snad aj hra v poriadku..

Zaznamenané

sevo
stály hosť
Príspevkov: 995

« Odpoveď #17 kedy: 23. Február , 2009, 09:15:27 »

skoda ze uz ten obchod nejak neslape ci ako

Stahuju sa zevraj do centra trnavy
Zaznamenané

...vtedy bolo dobre lebo ine nebolo a teraz lebo
sa take už nerobí...
zakky
Hosť
« Odpoveď #18 kedy: 23. Február , 2009, 10:00:53 »

hmm predpokladam inak, ze zvrchu hamtnika budu nejake markery v tvare bodiek, alebo nie su? :)

inak Zakky, pri max ucte k tebe mam len jednu otazku- hovoris, ze ti na gitare polohove markery nechybaju a zatial co som mal moznost pocut, hras povacsinou kila. vtedy to cloveku isto nechyba, ale akonahle sa zacne venovat trocha virtuoznejsej hre, tak je rad, ked ich tam ma.. aj ked skuseny gitarista by mal vraj vediet hrat aj naslepo..br4nik, si skuseny gitarista? :)  gitarka je pekna, snad aj hra v poriadku..

nehram len kila, ja ked si hram tak hram po celom hmatniku, ja som len zvyknuty pozerat na tie znacky co su zhora takze mne to fakt nechyba! a s virtuozitou chod niekam Žmurk Si píš!!!
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #19 kedy: 23. Február , 2009, 10:07:40 »

ha ha ha ha ha ha ha ha ha idem idem..  sak nemyslel som to v zlom.. len ma zaujimalo, ze ci cloveku, ktory hra aj skor melodickejsie party nechyba oznacenie na hmatniku..zas nemusis mas z toho kramy..
Zaznamenané

zakky
Hosť
« Odpoveď #20 kedy: 23. Február , 2009, 10:19:26 »

ha ha ha ha ha ha ha ha ha idem idem..  sak nemyslel som to v zlom.. len ma zaujimalo, ze ci cloveku, ktory hra aj skor melodickejsie party nechyba oznacenie na hmatniku..zas nemusis mas z toho kramy..

ja mam pici nic z toho nemam to sa neboj  Bavím sa skvele
Zaznamenané
br4nik
pravidelný návštevník

« Odpoveď #21 kedy: 23. Február , 2009, 13:02:01 »

no skuseny tak mierne pokrocili zaciatocnik Bavím sa skvele...hral som uz na takej gitare co nemala znaky je to len sila zvyku a potom v pohode...ale co sa tyka toho gothic skratka ich tam chcem koli vzhladu...neviem mozno sa bude aj lepsie hrat Žmurk
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #22 kedy: 23. Február , 2009, 13:09:21 »

Tipek tuto z fora ti spraví značky aké chceš  Bavím sa skvele

co mas proti Br4nikovi, ked mu takto radis ?  Bavím sa skvele
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #23 kedy: 23. Február , 2009, 13:11:48 »

.... len ma zaujimalo, ze ci cloveku, ktory hra aj skor melodickejsie party nechyba oznacenie na hmatniku...

foter ma LP bez akehokolvek znacenia... prechadzal na to z Customu pocas rozbehnuteho turne, hovoril, ze to bolo trochu kaskaderske, ale dalo sa a zvykol si uplne...
Zaznamenané
br4nik
pravidelný návštevník

« Odpoveď #24 kedy: 23. Február , 2009, 13:23:45 »

co mas proti Br4nikovi, ked mu takto radis ?  Bavím sa skvele

preco kto je vlastne ten tipek...mam mu vobec pisat? Bavím sa skvele
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #25 kedy: 23. Február , 2009, 13:24:24 »

preco kto je vlastne ten tipek...mam mu vobec pisat? Bavím sa skvele

najdi si temu o upgrade Jolana Iris  :)
Zaznamenané
br4nik
pravidelný návštevník

« Odpoveď #26 kedy: 23. Február , 2009, 14:00:58 »

najdi si temu o upgrade Jolana Iris  :)

preboha to co spravil s tou jolanou tomu by som nedal ani zahradu kopat... Bleee Bleee :Xnie novu epifonu robit....ja hladam vazne odbornika ktory do spravy slusne do nejakych 2000korun...
Zaznamenané
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #27 kedy: 23. Február , 2009, 14:01:49 »

preboha to co spravil s tou jolanou tomu by som nedal ani zahradu kopat... Bleee Bleee :Xnie novu epifonu robit....ja hladam vazne odbornika ktory do spravy slusne do nejakych 2000korun...
nalep si tam z papiera, zbytocne do tej gitary vrazat prachy, radsej tam kup nove snimace
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
br4nik
pravidelný návštevník

« Odpoveď #28 kedy: 23. Február , 2009, 14:03:10 »

nalep si tam z papiera, zbytocne do tej gitary vrazat prachy, radsej tam kup nove snimace

aj snimace budu emg ;Dak sa podari...
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #29 kedy: 23. Február , 2009, 14:05:03 »

ja si myslim, ze pokial si to nespravis sam, absolutne sa neoplati za to davat peniaze, pretoze moj odhad je, ze za robotu si gitarar necha zaplatit mozno aj par tisic byvalych korun...
Zaznamenané
Strán: 1 [2] 3 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.097 sekund, 23 otázok.