mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« kedy: 23. Február , 2009, 17:27:13 » |
|
Ako uz aj par singlov predtym upozornim aj na tuto pesnicku, ktora vysla s ich knihou, ktoru som precital a od polky asi naberala aj skutocne grady a nebolo to az tak zle, akurat sa niekedy moc nadavalo. ale o inom som chcel: toto je ta pesnicka, a zaujmave na tom je to, ze tam spieva aj manazer Sex Pistols a takisto aj hra aj na gitare Inac text je ako vzdy pecka - his name is dick and he is playing on the blues guitar
|
|
« Posledná zmena: 05. Marec , 2009, 22:34:36 od mario bross »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 23. Február , 2009, 17:44:21 » |
|
nepaci sa mi ze ukradli light my fire od doors, ani nerozumiem tomu velmi. to ma byt skladba urobena pre radia? ak im toto zahraju radia, hodim svoj penis psom.
|
|
« Posledná zmena: 23. Február , 2009, 17:46:41 od Zeck »
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 23. Február , 2009, 17:54:20 » |
|
pre tych, ktory nerozumeju, tak tu je text:
Na starej ubytovni spaval jeden udrzbar His name is Dick and he is playing on the blues guitar Po starom linoleu lozilo tam rusov pár The price of building is much cheaper than gypsy car Musel dôjsť Michael Kocáb, deratizér number one What do you want from me? Vanilla Ice is friend of mine Pražákům těm je tu hej, Rusi dasvidania tam So shut your mouth, I´m not your dirty mama
Aha I love your girl, she´s loving me, sorry dude Aha And give me Money, give me car, sorry dude Aha I got your house, I got your smile, sorry dude Aha We are so happy, everything is so good
Vypýtal dvadsať euro, je to jedno, čert to ber Hey Michael, what´s up man? You filthy rich, oh god damn Dávno má za kolibou odstavený Landrover Your english is too bad, I hate you man, so see you than! A to dal veľkú zľavu, čo sa veru nestáva I thought that Jim is death, so - Common baby light my fire S vedúcou ubytovne dodnes za to jedáva She´s so cute my baby blue
Ref.
Toto je Blues starej ubytovne Keby ste to nebrali na vedomie A inak normalny som. Vsetko nebral ani Morrison.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Srnac
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 23. Február , 2009, 18:41:45 » |
|
Ako uz aj par singlov predtym upozornim aj na tuto pesnicku, ktora vysla s ich knihou, ktoru som precital a od polky asi naberala aj skutocne grady a nebolo to az tak zle, akurat sa niekedy moc nadavalo. ale o inom som chcel: toto je ta pesnicka, a zaujmave na tom je to, ze tam spieva aj manazer Sex Pistols a takisto aj hra aj na gitare Inac text je ako vzdy pecka - his name is dick and he is playing on the blues guitar Ze blues, vyjebana trapna kapela nechapem jak mohli urobit taky "uspech"...Vidno ze kriteria slovenskeho publika su nizke.... bol to premna zaberak dopozerat to
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 23. Február , 2009, 18:43:19 » |
|
Ze blues, vyjebana trapna kapela nechapem jak mohli urobit taky "uspech"...Vidno ze kriteria slovenskeho publika su nizke.... bol to premna zaberak dopozerat to su ovela ovela horsie kapely a spevaci/spevacky ktori dosiahli uspech
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
Srnac
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 23. Február , 2009, 18:45:03 » |
|
su ovela ovela horsie kapely a spevaci/spevacky ktori dosiahli uspech
Tak okej ale tito mi najviac lezu na nervy...neviem preco mam taku averziu voci nim...Ale proste jebnute to je...Primitivne texty primitivna hudba no proste nikde niiiiiič!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 23. Február , 2009, 18:46:46 » |
|
Horkyze je aspon obcas sranda, ale toto? Co to ma byt akoze?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 23. Február , 2009, 18:47:09 » |
|
aspon nesoluju jak jebovia.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 23. Február , 2009, 18:47:34 » |
|
Tak okej ale tito mi najviac lezu na nervy...neviem preco mam taku averziu voci nim...Ale proste jebnute to je...Primitivne texty primitivna hudba no proste nikde niiiiiič! je to kanal, ale na starsich veciach sa dalo zabavit. tieto nahodne pozliepane napady neviem co maju znamenat.
|
|
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 23. Február , 2009, 18:47:56 » |
|
Tak okej ale tito mi najviac lezu na nervy...neviem preco mam taku averziu voci nim...Ale proste jebnute to je...Primitivne texty primitivna hudba no proste nikde niiiiiič! mne vadili len na zivo, ale nie hrou, ale spravanim
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
Srnac
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 23. Február , 2009, 18:48:03 » |
|
aspon nesoluju jak jebovia.
podla teba to je po hudobnej stranke nejake dobre???podla man tam neni nič ani feeling proste peniazky zarobit a koniec..komercia mi nevadi, ale dobra komercia
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 23. Február , 2009, 18:50:00 » |
|
podla teba to je po hudobnej stranke nejake dobre???podla man tam neni nič ani feeling proste peniazky zarobit a koniec..komercia mi nevadi, ale dobra komercia
dobra komercia podla koho ? podla Tvojho vkusu ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 23. Február , 2009, 18:50:38 » |
|
ja si nemyslim, ze by im islo o nejake tazke prachy, skor len sa snazia pokracovat v tom ich recesistickom trende, ale nie vzdy sa to podari...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Srnac
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 23. Február , 2009, 18:53:20 » |
|
dobra komercia podla koho ? podla Tvojho vkusu ?
nie podla mojho vkusu ale všeobcne, čo je dobré a uznavane...na slovensku mam ale pocit ze nieje dobra komercia:D:D: ale nechcem to tu nejak rozoberat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 23. Február , 2009, 18:55:27 » |
|
...na slovensku mam ale pocit ze nieje dobra komercia:D:D: ale nechcem to tu nejak rozoberat ja si praveze myslim, ze na slovensku je dobra komercia, ale tiez to nechcem tu rozoberat.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|