homar
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 23. Február , 2009, 18:56:07 » |
|
ja si nemyslim, ze by im islo o nejake tazke prachy, skor len sa snazia pokracovat v tom ich recesistickom trende, ale nie vzdy sa to podari...
dobre hovoris, ne kazdy den je produktivny a nic sa neda robit vecne
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 23. Február , 2009, 19:02:03 » |
|
...a uznavane......
Slyze su uznavane a nie je to nazor proti nazoru
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
much
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 23. Február , 2009, 19:15:01 » |
|
slyze su vtipna kapela ale toto je teda dost o nicom
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 23. Február , 2009, 19:16:56 » |
|
slyze su vtipna kapela ale toto je teda dost o nicom
ovela vtipnejsia kapela je ceska kapela Morčata na úteku...sice robia len covery ale ujebavam sa na tom uz par dni
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 23. Február , 2009, 19:18:52 » |
|
ovela vtipnejsia kapela je ceska kapela Morčata na úteku...sice robia len covery ale ujebavam sa na tom uz par dni Sranda, ja mam uplne odlisny nazor, Morcata su podla mna tazko primitivny pseudohumor a nazivo su uplne priserni . Slize maju mnozstvo dobrych pesniciek s inteligentne vtipnymi textami, tato je sice dost slaba, ale tak co uz, nemusi byt kazdy song silny hit.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 23. Február , 2009, 19:20:01 » |
|
Sranda, ja mam uplne odlisny nazor, Morcata su podla mna tazko primitivny pseudohumor a nazivo su uplne priserni . nie si sam s takym nazorom..
|
|
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 23. Február , 2009, 19:20:38 » |
|
Sranda, ja mam uplne odlisny nazor, Morcata su podla mna tazko primitivny pseudohumor a nazivo su uplne priserni . Slize maju mnozstvo dobrych pesniciek s inteligentne vtipnymi textami, tato je sice dost slaba, ale tak co uz, nemusi byt kazdy song silny hit. samozrejme tiez nie vsetky songy od nich, ale par ma fakt pobavilo, nazivo su hrozni, videl som nejake live videa a dost hrozne, ale tak jasne, kazdy ma svoj nazor na to
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
much
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 23. Február , 2009, 19:20:42 » |
|
ovela vtipnejsia kapela je ceska kapela Morčata na úteku...sice robia len covery ale ujebavam sa na tom uz par dni o tom som uz tusim aj pocul...ale zas az tak ma vtipne kapely nezaujimaju aby som sa o to nejak zaujimal pre mna ma hlavne nostalgicku hodnotu prvy album slyzov
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 23. Február , 2009, 19:21:28 » |
|
pre mna ma hlavne nostalgicku hodnotu prvy album slyzov
suhlas
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 23. Február , 2009, 19:27:01 » |
|
Sranda, ja mam uplne odlisny nazor, Morcata su podla mna tazko primitivny pseudohumor a nazivo su uplne priserni . Slize maju mnozstvo dobrych pesniciek s inteligentne vtipnymi textami, tato je sice dost slaba, ale tak co uz, nemusi byt kazdy song silny hit. suhlas, morcata su kanal a este aj falosne spievaju. Mne sa tato pesnicka paci, text je mozno prazvlastny, ale u nich su taketo texty bezne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
m4jo
nováčik
Príspevkov: 54
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 23. Február , 2009, 19:38:27 » |
|
ta pesnicka je dost sracka, ale knihu "Smaragdove oci " fakt odporucam...Kuko ma fakt zmysel pre humor
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 23. Február , 2009, 20:41:32 » |
|
cela kniha, aj tato skladba je recesia...netreba od toho nic cakat ani hladat nejaky skrity vyznam, ze co sa tym chcelo povedat. priatelke som tie oci kupil, lebo ma slize rada, a pochvalovala si to..sice skladba, ze nic moc, ale kniha sa pacila...mozno si to prelistujem tiez...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 23. Február , 2009, 20:44:49 » |
|
odporucam
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 24. Február , 2009, 16:59:52 » |
|
cela kniha, aj tato skladba je recesia...netreba od toho nic cakat ani hladat nejaky skrity vyznam, ze co sa tym chcelo povedat. .......taaaak taaak.....aj keď táto pesnička možno nie je naj.....ale majú pekných pár kúskov a myslím si že ešte zopár takých budú mať.....
|
|
|
Zaznamenané
|
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
|
|
|
|