Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
22. December , 2014, 11:38:22
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: software pre web kameru  (Prečítané 3425 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
jozef sivák
pravidelný návštevník
****
Príspevkov: 167



« kedy: 28. Február , 2009, 11:11:39 »

hladam nieco na nahravanie toho co sa deje pred mojou webkou poradte diky
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
*******
Príspevkov: 11938


Myšlienky tvoria veci!


« Odpoveď #1 kedy: 28. Február , 2009, 11:13:33 »

hladam nieco na nahravanie toho co sa deje pred mojou webkou poradte diky
Tak to si urcite nekupuj Creative Webcam Live!Cam Video IM Pro. - Meska to, seka, atd...  Zdravíčko
Zaznamenané

Zeck
miestny štamgast
******
Príspevkov: 1709


« Odpoveď #2 kedy: 28. Február , 2009, 11:18:44 »

toto by aj mna zaujimalo. mam sice sony vegas, ale chcel by som aby zvuk gitary zaznamenaval do osobitnej stopy, na ktorej je zaveseny napr. amplitube.
a ono to furt berie aj zvuk z kamery, neviem ako to vypnut. musim skusit este adobe premiere. Zdravíčko
« Posledná zmena: 28. Február , 2009, 11:19:05 od Zeck » Zaznamenané

"We're going to create something that they can't steal  because they can't play it." :-)   - Thelonious Monk
styrioci
inventár podniku
*******
Príspevkov: 11337



« Odpoveď #3 kedy: 28. Február , 2009, 11:21:58 »

toto by aj mna zaujimalo. mam sice sony vegas, ale chcel by som aby zvuk gitary zaznamenaval do osobitnej stopy, na ktorej je zaveseny napr. amplitube.
a ono to furt berie aj zvuk z kamery, neviem ako to vypnut. musim skusit este adobe premiere. Zdravíčko
skus cez cubase, ten vie zaznamenavat aj video stopu..
Zaznamenané

Zeck
miestny štamgast
******
Príspevkov: 1709


« Odpoveď #4 kedy: 28. Február , 2009, 11:24:21 »

skus cez cubase, ten vie zaznamenavat aj video stopu..

 Žmurk cubase nevie zaznamenat video. mozes si ho akurat prehravat, ked robis zvukovu stopu k filmu napriklad. ale urcite ho nemozes zaznamenat alebo ulozit.
takisto nuendo, obidva su vyhradne na hudbu. :)
« Posledná zmena: 28. Február , 2009, 11:26:24 od Zeck » Zaznamenané

"We're going to create something that they can't steal  because they can't play it." :-)   - Thelonious Monk
styrioci
inventár podniku
*******
Príspevkov: 11337



« Odpoveď #5 kedy: 28. Február , 2009, 11:31:16 »

Žmurk cubase nevie zaznamenat video. mozes si ho akurat prehravat, ked robis zvukovu stopu k filmu napriklad. ale urcite ho nemozes zaznamenat alebo ulozit.
takisto nuendo, obidva su vyhradne na hudbu. :)
aha, tak novinka pre mna :) videl som tam iba, ze sa da vlozit video stopa, ale neskusal som to...v softe k webcam si nevies navolit zvukovy vstup a vypnut mic na kamere?
Zaznamenané

Zeck
miestny štamgast
******
Príspevkov: 1709


« Odpoveď #6 kedy: 28. Február , 2009, 11:39:50 »

aha, tak novinka pre mna :) videl som tam iba, ze sa da vlozit video stopa, ale neskusal som to...v softe k webcam si nevies navolit zvukovy vstup a vypnut mic na kamere?

nooo, ja totizto nemam webovu kameru. mam normalnu kameru, ktora sa da pouzit aj ako webka. a k tomu bol sice nejaky jednoduchy soft, ale to nepouzivam, lebo to nema absoltne ziadne editacne schopnosti, a neda sa tam ani navolit ten vstup a vypnut mic.
moze byt, ze sa to vo vegas da urobit len to zatial neviem. Zdravíčko
« Posledná zmena: 28. Február , 2009, 11:42:51 od Zeck » Zaznamenané

"We're going to create something that they can't steal  because they can't play it." :-)   - Thelonious Monk
jozef sivák
pravidelný návštevník
****
Príspevkov: 167



« Odpoveď #7 kedy: 28. Február , 2009, 11:46:12 »

a chlapi nejaky softik poradite? bo ja som ku kamere ziadny nesdostal a chcel by som nahrat ceznu nieco...
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
***
Príspevkov: 8248



« Odpoveď #8 kedy: 28. Február , 2009, 11:53:01 »

sak vydrz, asi keby niekto vedel tak napise. alebo pogoogli.
Zaznamenané
lenivy
pravidelný návštevník
****
Príspevkov: 507

lenivy cvicit


« Odpoveď #9 kedy: 28. Február , 2009, 12:10:28 »

S vlc media playerom to nejde? Das open capture device a vystup na disk ako vzdy Žmurk. Alebo MS MovieMaker.
Zaznamenané

Hi Bender! Hi Fender!
rastis
adminištrant
inventár podniku
***
Príspevkov: 6800



« Odpoveď #10 kedy: 28. Február , 2009, 21:31:57 »

toto by aj mna zaujimalo. mam sice sony vegas, ale chcel by som aby zvuk gitary zaznamenaval do osobitnej stopy, na ktorej je zaveseny napr. amplitube.
a ono to furt berie aj zvuk z kamery, neviem ako to vypnut. musim skusit este adobe premiere. Zdravíčko

nerozumiem... akym sposobom nahravas do Vegasu video ?
Zaznamenané
Zeck
miestny štamgast
******
Príspevkov: 1709


« Odpoveď #11 kedy: 28. Február , 2009, 21:40:31 »

nerozumiem... akym sposobom nahravas do Vegasu video ?

z kamery cez FW
file > capture video> a po zapnuti kamery sa mi ukaze obraz
len chcem zamutovat zvuk z kamery, ale netusim ako. ja zvuk z kamery (z jej mikrofonu) nepotrebujem vobec, lebo chcem brat zvuk z gitary.
« Posledná zmena: 28. Február , 2009, 21:44:14 od Zeck » Zaznamenané

"We're going to create something that they can't steal  because they can't play it." :-)   - Thelonious Monk
jozef sivák
pravidelný návštevník
****
Príspevkov: 167



« Odpoveď #12 kedy: 28. Február , 2009, 22:02:58 »

co je to fw?
Zaznamenané
Zeck
miestny štamgast
******
Príspevkov: 1709


« Odpoveď #13 kedy: 28. Február , 2009, 22:09:59 »

co je to fw?

FireWire IEEE 1394 - standard pre digitalny prenos dat. mozes s tym pripojit zvukovku k PC, kameru k PC, pevny disk, hocico.. :)

http://sk.wikipedia.org/wiki/FireWire
« Posledná zmena: 28. Február , 2009, 22:10:58 od Zeck » Zaznamenané

"We're going to create something that they can't steal  because they can't play it." :-)   - Thelonious Monk
rastis
adminištrant
inventár podniku
***
Príspevkov: 6800



« Odpoveď #14 kedy: 01. Marec , 2009, 00:42:22 »

ulozi Ti obrazovu, aj zvukovu stopu ? a to Ti vadi ? vsak tu zvukovu mozes vyhodit potom prec, nie ?
Zaznamenané
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  
 
Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.17 sekund, 22 otázok.