Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
15. November , 2024, 03:44:36
Strán: [1] 2 3 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Akustické pesničky - došiel matroš  (Prečítané 7451 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
pelko
miestny štamgast
Príspevkov: 2146

« kedy: 02. Marec , 2009, 22:58:07 »

Rád by som si zahral nejaké nové pesničky, no proste došla fantázia, tak potrebujem nakopnúť...
Bol by som rád keby ste hodily do placu nejaké konkrétne typy na pesničky...

podmienka: vybrnkávačky alebo proste niečo inštrumentálno alternatívne  Bavím sa skvele a nech je to hrateľné brnkátkom (nie prstami), a nech sa to dá pekne zahrať na jednej gitare (nie napr acoustic medley od in flames kde hraju dve gitary každá iné, a proste sám to hrať je oničom)  Zdravíčko

Niečo na spôsob in flames - come clarity, behind blue eyes, sweet home alabama, soad - lonely day...

ďakujem moc za každú pomoc, inak zanevriem na gitaru asi  Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 02. Marec , 2009, 23:02:00 od pelko » Zaznamenané
zakky
Hosť
« Odpoveď #1 kedy: 02. Marec , 2009, 23:03:02 »

daj si nejake akusticke verzie bullet for my valentine, mozno ulovis nejaku emopicku  Bavím sa skvele
Zaznamenané
Mlha
pravidelný návštevník
Príspevkov: 169

« Odpoveď #2 kedy: 02. Marec , 2009, 23:12:55 »

Ozzy - Mama i'm coming home
Metallica - Mama Said, Low mans lyric, Until it sleeps, The Call of Ktulu a iné...
Hole - Malibu, Northern star
Red Hot Chilli Peppers - Under the bridge
Led Zep - Starway to heaven
Hendrix - Hey Joe
Smashing Pumpkins - mrte veľa
Zdravíčko
Zaznamenané

Rock it!
Dejvo
Hosť
« Odpoveď #3 kedy: 03. Marec , 2009, 09:00:16 »

daj si nejake akusticke verzie bullet for my valentine, mozno ulovis nejaku emopicku  Bavím sa skvele

ha ha ha  ha ha ha  Na zdravie!
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #4 kedy: 03. Marec , 2009, 09:04:21 »

hocijaku skladbu mozes zahrat sam na akustickej gitare, aj ten acoustic medley, alebo aj vypalovak od cannibal corpse, zalezi len na tebe ake prevedenie tomu das  Žmurk
Zaznamenané
GHS
Hosť
« Odpoveď #5 kedy: 03. Marec , 2009, 13:06:54 »

Si daj niekam ... unplugged a vyhodi ti milion verzii vsakovakych pesniciek  Na zdravie!
Zaznamenané
Gaťo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 219

« Odpoveď #6 kedy: 03. Marec , 2009, 17:47:45 »

Creed - One Last Breath  Na zdravie!
Zaznamenané
pelko
miestny štamgast
Príspevkov: 2146

« Odpoveď #7 kedy: 03. Marec , 2009, 20:22:23 »

styrioci: to je jasne že na gitare možeš zahrat aj harfovu pesničku, ale nebude to ono...  :) Darmo budeš hrať solovu gitaru keď nemáš podmazovu, a naopak  Žmurk

tommyg: a to som písal že nechcem pesničky ktoré sa hrajú s prstami  ha ha ha Žmurk
Zaznamenané
kubo63
miestny štamgast
Príspevkov: 2100

West Coast

« Odpoveď #8 kedy: 03. Marec , 2009, 20:36:06 »

:)
Zaznamenané
ts_andy
nováčik
*
Príspevkov: 43

« Odpoveď #9 kedy: 04. Marec , 2009, 15:06:33 »

Rád by som si zahral nejaké nové pesničky, no proste došla fantázia, tak potrebujem nakopnúť...
Bol by som rád keby ste hodily do placu nejaké konkrétne typy na pesničky...

podmienka: vybrnkávačky alebo proste niečo inštrumentálno alternatívne  Bavím sa skvele a nech je to hrateľné brnkátkom (nie prstami), a nech sa to dá pekne zahrať na jednej gitare (nie napr acoustic medley od in flames kde hraju dve gitary každá iné, a proste sám to hrať je oničom)  Zdravíčko

Niečo na spôsob in flames - come clarity, behind blue eyes, sweet home alabama, soad - lonely day...

ďakujem moc za každú pomoc, inak zanevriem na gitaru asi  Bavím sa skvele

moj navrh
Zaznamenané
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #10 kedy: 04. Marec , 2009, 16:17:02 »

ja by som ti navrhol Queen - Love of My Life... to sa ja ucim teraz a s niektorymi akordami fakt neviem pohnut ale postupne sa to ucim dalej a dalej... hlavne uz to cele viem okrem tej strednej pasaze ktoru hra gitara spolu s klavirom a znie tak klasicky... to bude tazky oriesok...

alebo dalsia vec Steve Hackett - Horizons... to som sa naucil uz davno a uz som to aj pomaly zabudol... ale tiez krasna klasicka vec  Na zdravie!
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #11 kedy: 04. Marec , 2009, 16:19:55 »

alebo dalsia vec Steve Hackett - Horizons... to som sa naucil uz davno a uz som to aj pomaly zabudol... ale tiez krasna klasicka vec  Na zdravie!

Hej. Celkovo Genesis - Foxtrot je krasny album.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #12 kedy: 04. Marec , 2009, 17:27:04 »

Hej. Celkovo Genesis - Foxtrot je krasny album.

jj mne sa odtial uplne najviac paci Watcher of the skies, Time Table a Supper's Ready...  Na zdravie! dost ma stve ze ziadne z nich nehrali na koncerte ked som bol, asi preto ze to bola uz 80s zostava...
Zaznamenané
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #13 kedy: 04. Marec , 2009, 18:05:32 »

styrioci: to je jasne že na gitare možeš zahrat aj harfovu pesničku, ale nebude to ono...  :) Darmo budeš hrať solovu gitaru keď nemáš podmazovu, a naopak  Žmurk

Kup si looper, to je aj inspirativne.
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
ivanb
pravidelný návštevník
Príspevkov: 209

« Odpoveď #14 kedy: 04. Marec , 2009, 18:09:29 »

Skus troška prehrabať stare kapelky z rokov 60 -tych a 70 -tych. Tam sa dá vždy nájsť dobrá muzička .Vyskušaj napr. Animals,Kinks,Dave Clark five,Manfred Man,Procol Harum,Mamas and papas,Credence clearwater revival,Stepenwolf,Free,Guess who,Savoy Brown,ZZ TOP,Wishbone ashaDire Straits neverím že si nevyberieš
Zaznamenané
Strán: [1] 2 3 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.079 sekund, 23 otázok.