Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
20. November , 2024, 18:47:09
Strán: 1 ... 171 172 [173] 174 175 ... 430 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Teoretizovanie o Gibsonoch  (Prečítané 914018 krát)
0 užívateľov a 27 Hostí prehliada túto tému.
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #2580 kedy: 23. November , 2011, 01:05:32 »

To by si nebol Ty, keby si vsetko neofrflal.  Bacha na vec kamo!
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
motorman
pravidelný návštevník
Príspevkov: 196

« Odpoveď #2581 kedy: 23. November , 2011, 06:33:16 »

akurat sa neda pocuvat jeho hra miestami. viac radosti mi spravi peknou hudbou Satriani s tenuckym ibanez zvukom  Zdravíčko
no toto nieje ktovie co.. tak ale to malokto hra dokonale nazivo
ja hram jedno solo us 6 mesiacov a este stale sa miestami potknem o strunu, neutlmim dobre ale mi nedopadnu prsty na struny presne
Zaznamenané
reeller_sk
stály hosť
Príspevkov: 1432

My best friends are Jim, Jack and Johny

« Odpoveď #2582 kedy: 23. November , 2011, 10:06:10 »

no toto nieje ktovie co.. tak ale to malokto hra dokonale nazivo
ja hram jedno solo us 6 mesiacov a este stale sa miestami potknem o strunu, neutlmim dobre ale mi nedopadnu prsty na struny presne
lebo nevieš hrať  Bavím sa skvele Bavím sa skvele
prečo sa satriani nepotkne o nič?  Bavím sa skvele
Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #2583 kedy: 23. November , 2011, 10:16:06 »

To by si nebol Ty, keby si vsetko neofrflal.  Bacha na vec kamo!

to je taka debata... forma vs. obsah. malo by toist ruka v ruke. ale ak ma nieco zaostavat, tak u mna nech zaostava radsej forma  Žmurk
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #2584 kedy: 23. November , 2011, 10:17:45 »

to je taka debata... forma vs. obsah. malo by toist ruka v ruke. ale ak ma nieco zaostavat, tak u mna nech zaostava radsej forma  Žmurk

Mne tam zas nic take tragicke na tom neprislo, ano, malo to chybicky a pod., ale take robim aj ja. Bavím sa skvele Taky Page hra omnoho horsie.  Ja som čert.. Zas taky Satriani by mozno na tom ampe tiez nehral tak ako je zvyknuty s hajgejnami.
« Posledná zmena: 23. November , 2011, 10:18:21 od proghoper » Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #2585 kedy: 23. November , 2011, 10:19:40 »

akurat sa neda pocuvat jeho hra miestami. viac radosti mi spravi peknou hudbou Satriani s tenuckym ibanez zvukom  Zdravíčko

horsie je pozerat sa ako tam s uplnym susetredenim hadze to gcko a dcko len kua aby som sa trafil :D namahave
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #2586 kedy: 23. November , 2011, 10:28:20 »

horsie je pozerat sa ako tam s uplnym susetredenim hadze to gcko a dcko len kua aby som sa trafil :D namahave

Tak sa nepozeraj. Ja som čert.. Ak by mal skarede okuliare, urcite by sa prednostne zacalo rozoberat aj to. Bavím sa skvele
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #2587 kedy: 23. November , 2011, 12:30:08 »

...Zas taky Satriani by mozno na tom ampe tiez nehral tak ako je zvyknuty s hajgejnami.

satrianiho som strelil len tak. hlavne on urcite nie je priklad higainoveho gitaristu, hrava na roznych poloskresleniach a tak... nazivo tirz dost smudle, ale leze z neho normalna muzika.... mne tie ukazkovania, ze hen aky zvuk a hovnaka hra lezu zvacsa na nervy...
Zaznamenané
motorman
pravidelný návštevník
Príspevkov: 196

« Odpoveď #2588 kedy: 23. November , 2011, 15:59:06 »

satrianiho som strelil len tak. hlavne on urcite nie je priklad higainoveho gitaristu, hrava na roznych poloskresleniach a tak... nazivo tirz dost smudle, ale leze z neho normalna muzika.... mne tie ukazkovania, ze hen aky zvuk a hovnaka hra lezu zvacsa na nervy...
No to suhlasim .. Satriani sa dost ukazuje a to aj na albumoch niektore jeho skladby lezu na nervy
Ja stale dam prednost Gilmourovej hudbe ako satrianiho

Zaznamenané
kubo63
miestny štamgast
Príspevkov: 2100

West Coast

« Odpoveď #2589 kedy: 23. November , 2011, 16:02:31 »

No to suhlasim .. Satriani sa dost ukazuje a to aj na albumoch niektore jeho skladby lezu na nervy

Gilmour je poprocker.  Bacha na vec kamo!
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #2590 kedy: 23. November , 2011, 16:12:02 »

uplne nieco ine som pisal, ale je dobre ze suhlasis  :)
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #2591 kedy: 23. November , 2011, 17:22:44 »

Gilmour je poprocker.  Bacha na vec kamo!

Asi tak, navyse hra malo na Gibsonoch.  Ja som čert..
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #2592 kedy: 24. November , 2011, 12:08:44 »

!

Popiskujem si
Zaznamenané

kubo63
miestny štamgast
Príspevkov: 2100

West Coast

« Odpoveď #2593 kedy: 25. November , 2011, 15:46:52 »

!

Popiskujem si

Why would Gibson give a shit, there are a lot of morons that would buy anything Gibson regardless. The truth is that the Japanese guitars (IE ESP) leaves the Gibson's in the dust.

Bacha na vec kamo! Do zalaru !
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #2594 kedy: 25. November , 2011, 15:53:30 »

V istom zmysle to je pravda. Mimo Custom Shopu co som hral na novych Gibsonoch, takl vacsinou to nebolo fakt nic moc, 90te roky boli citelne lepsie. A stare dobre 70s, aj vrchol Norlin ery koncom 70tych bol oproti sucasnosti na vyssej urovni. ALe opakujem, mimo CS, tam sa snazia a maju slusnu uroven.
Zaznamenané

Strán: 1 ... 171 172 [173] 174 175 ... 430 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.132 sekund, 22 otázok.