proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #2580 kedy: 23. November , 2011, 01:05:32 » |
|
To by si nebol Ty, keby si vsetko neofrflal.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
motorman
|
|
« Odpoveď #2581 kedy: 23. November , 2011, 06:33:16 » |
|
akurat sa neda pocuvat jeho hra miestami. viac radosti mi spravi peknou hudbou Satriani s tenuckym ibanez zvukom no toto nieje ktovie co.. tak ale to malokto hra dokonale nazivo ja hram jedno solo us 6 mesiacov a este stale sa miestami potknem o strunu, neutlmim dobre ale mi nedopadnu prsty na struny presne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
reeller_sk
|
|
« Odpoveď #2582 kedy: 23. November , 2011, 10:06:10 » |
|
no toto nieje ktovie co.. tak ale to malokto hra dokonale nazivo ja hram jedno solo us 6 mesiacov a este stale sa miestami potknem o strunu, neutlmim dobre ale mi nedopadnu prsty na struny presne
lebo nevieš hrať prečo sa satriani nepotkne o nič?
|
|
|
Zaznamenané
|
I love my VHT! "proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)" :D:D...
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #2583 kedy: 23. November , 2011, 10:16:06 » |
|
To by si nebol Ty, keby si vsetko neofrflal. to je taka debata... forma vs. obsah. malo by toist ruka v ruke. ale ak ma nieco zaostavat, tak u mna nech zaostava radsej forma
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #2584 kedy: 23. November , 2011, 10:17:45 » |
|
to je taka debata... forma vs. obsah. malo by toist ruka v ruke. ale ak ma nieco zaostavat, tak u mna nech zaostava radsej forma Mne tam zas nic take tragicke na tom neprislo, ano, malo to chybicky a pod., ale take robim aj ja. Taky Page hra omnoho horsie. Zas taky Satriani by mozno na tom ampe tiez nehral tak ako je zvyknuty s hajgejnami.
|
|
« Posledná zmena: 23. November , 2011, 10:18:21 od proghoper »
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #2585 kedy: 23. November , 2011, 10:19:40 » |
|
akurat sa neda pocuvat jeho hra miestami. viac radosti mi spravi peknou hudbou Satriani s tenuckym ibanez zvukom horsie je pozerat sa ako tam s uplnym susetredenim hadze to gcko a dcko len kua aby som sa trafil :D namahave
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #2586 kedy: 23. November , 2011, 10:28:20 » |
|
horsie je pozerat sa ako tam s uplnym susetredenim hadze to gcko a dcko len kua aby som sa trafil :D namahave
Tak sa nepozeraj. Ak by mal skarede okuliare, urcite by sa prednostne zacalo rozoberat aj to.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #2587 kedy: 23. November , 2011, 12:30:08 » |
|
...Zas taky Satriani by mozno na tom ampe tiez nehral tak ako je zvyknuty s hajgejnami.
satrianiho som strelil len tak. hlavne on urcite nie je priklad higainoveho gitaristu, hrava na roznych poloskresleniach a tak... nazivo tirz dost smudle, ale leze z neho normalna muzika.... mne tie ukazkovania, ze hen aky zvuk a hovnaka hra lezu zvacsa na nervy...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
motorman
|
|
« Odpoveď #2588 kedy: 23. November , 2011, 15:59:06 » |
|
satrianiho som strelil len tak. hlavne on urcite nie je priklad higainoveho gitaristu, hrava na roznych poloskresleniach a tak... nazivo tirz dost smudle, ale leze z neho normalna muzika.... mne tie ukazkovania, ze hen aky zvuk a hovnaka hra lezu zvacsa na nervy...
No to suhlasim .. Satriani sa dost ukazuje a to aj na albumoch niektore jeho skladby lezu na nervy Ja stale dam prednost Gilmourovej hudbe ako satrianiho
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kubo63
|
|
« Odpoveď #2589 kedy: 23. November , 2011, 16:02:31 » |
|
No to suhlasim .. Satriani sa dost ukazuje a to aj na albumoch niektore jeho skladby lezu na nervy Ja stale dam prednost Gilmourovej hudbe ako satrianiho
Gilmour je poprocker.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #2590 kedy: 23. November , 2011, 16:12:02 » |
|
uplne nieco ine som pisal, ale je dobre ze suhlasis
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #2591 kedy: 23. November , 2011, 17:22:44 » |
|
Gilmour je poprocker. Asi tak, navyse hra malo na Gibsonoch.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #2592 kedy: 24. November , 2011, 12:08:44 » |
|
!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kubo63
|
|
« Odpoveď #2593 kedy: 25. November , 2011, 15:46:52 » |
|
! Why would Gibson give a shit, there are a lot of morons that would buy anything Gibson regardless. The truth is that the Japanese guitars (IE ESP) leaves the Gibson's in the dust. Do zalaru !
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #2594 kedy: 25. November , 2011, 15:53:30 » |
|
V istom zmysle to je pravda. Mimo Custom Shopu co som hral na novych Gibsonoch, takl vacsinou to nebolo fakt nic moc, 90te roky boli citelne lepsie. A stare dobre 70s, aj vrchol Norlin ery koncom 70tych bol oproti sucasnosti na vyssej urovni. ALe opakujem, mimo CS, tam sa snazia a maju slusnu uroven.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|