proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #4560 kedy: 29. Jún , 2013, 16:06:55 » |
|
....nejdem pisat . . . len ked listujem na ebay nejake LP z toho obdobia tak sa vynaraju rozne zahady pre mna a neviem to zaradit.. . . To ano, celkovo to bolo pomerne chaoticke obdobie. ...este by som mal jedno hluche okno co sa tyka tela . . . 77 skocilo sendvicove telo a po norlin 84/85 bol emental okrem cs a reedicii, ale co medzi tym? teda od 77 do konca norlin . . . mahagon bez dier a z jedneho kusu? to uz hondurasky nebol, museli byt tazke tie gitary?
Sendvic do zaciatku 77. Ementalove diery zacali uz zhruba v roku 83/84 este pocas Norlin ery (trvala do januara 86). 77-83/84 mahagon z jedneho kusu, v priemere otazeli, najma tie zo zaciatku 80tych rokov boli najtazsie. Od 82 sa vracia postupne mahagonovy krk z jedneho kusu a mizne volute.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #4561 kedy: 29. Jún , 2013, 16:08:14 » |
|
Kolko sa takych vyrobilo?
Netusim, mozno len jeden. Viac som nevidel ani na forach.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
joey
|
|
« Odpoveď #4562 kedy: 01. Júl , 2013, 10:11:42 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #4563 kedy: 01. Júl , 2013, 10:18:08 » |
|
Raz iba na reverse Custom Shop modeli, tiez s minihumbuckermi. Fajn gitary, taky kvazi gibsonacky Tele, pomerne prierazny zvuk to malo a fakt slusny sustain. Ale vlastnit by som to moc nechcel, nejako extra sa mi nelubia.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #4564 kedy: 03. Júl , 2013, 08:01:34 » |
|
Pekny pokec o novej 59 ES335 reedicii
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Madcult
náhodný pocestný
Príspevkov: 71
|
|
« Odpoveď #4565 kedy: 04. Júl , 2013, 16:33:43 » |
|
Priatelia chystam sa do LP Custom. Ale proste ja tu vahu nezvladnem. Som zvyknuty na moju Ltd EC-1000 ktora ma 4kg da sa priblizit tejto vahe aj v Customoch?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #4566 kedy: 04. Júl , 2013, 17:12:36 » |
|
Priatelia chystam sa do LP Custom. Ale proste ja tu vahu nezvladnem. Som zvyknuty na moju Ltd EC-1000 ktora ma 4kg da sa priblizit tejto vahe aj v Customoch?
Ano, okolo 4 kil sa uz da zohnat. A aku mas konkretnejsiu predstavu? Chces novy, ci starsi, Custom Shop atd.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #4567 kedy: 04. Júl , 2013, 20:13:28 » |
|
stvor kilovy les pol neni vobec rarita. tie tazsie sa skorej viazu hlavne k istemu obdobiu, ale take to zauzivane, ze les pole su automaticky tazke gitary, tak to je mytus...
|
|
« Posledná zmena: 04. Júl , 2013, 21:56:58 od rastis »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Madcult
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #4568 kedy: 04. Júl , 2013, 21:00:06 » |
|
Chces novy, ci starsi, Custom Shop atd.
Nebránim sa ani jednému. Kľudne pošli ak vieš o niečom.
|
|
« Posledná zmena: 04. Júl , 2013, 21:58:03 od rastis »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Stano
|
|
« Odpoveď #4569 kedy: 04. Júl , 2013, 21:01:53 » |
|
Ano, okolo 4 kil sa uz da zohnat. A aku mas konkretnejsiu predstavu? Chces novy, ci starsi, Custom Shop atd.
Tak Progi mozes sa realizovat, urcite by som ako 1. oslovil teba, keby som zatuzil po LP Custome
|
|
|
Zaznamenané
|
Sivcak 56 stratocaster, Keller 70 custom ash strat, Klema SJ200, HOT Amps, JT-Amps Screamer 808
|
|
|
Madcult
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #4570 kedy: 04. Júl , 2013, 21:02:08 » |
|
stvor kilovy les pol neni vobec rarita. tie tazsie sa skorej viazu hlavne k istemu obdobiu, ale take to zauzivane, ze les pole su automaticky tazke gitary, tak to je mytus...
A vieš o nejakých konkrétnych modeloch ktoré spadajú do tejto váhovej kategórie?
|
|
« Posledná zmena: 04. Júl , 2013, 21:57:21 od rastis »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #4571 kedy: 04. Júl , 2013, 21:20:42 » |
|
A vieš o nejakých konkrétnych modeloch ktoré spadajú do tejto váhovej kategórie?
nova / stara ? taka ? onaka ? rozpocet ? na metal alebo na kantri ? ... 50tkove CS reedicie byvaju lahucke, moja 76 aj ked z uz tazsiehio obdobia tiez cez 4 kila urcite nemala... zaciatkom 80tych rokov sa vyrabal zvlastny model Custom Lite, vyzeral ako naozaj, ale mal ztensene telo trochu, aj vyrez na brucho... neskusal som, na ebay sa obcas vyskytnu a byvaju lacnejsie, ake obyc. Customy... ...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #4573 kedy: 04. Júl , 2013, 22:55:41 » |
|
Ide o to, co presne chces. Ci stary, ci novy, aky mas celkovy rozpocet, aky aparat atd. Nam to trochu rozpis.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Madcult
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #4574 kedy: 04. Júl , 2013, 23:13:38 » |
|
Laka ma urcite aj nieco vintage nemusi byt novy, najlepsie black beauty alebo tobacco sunburst. Mam vht ultralead a mesu 4x12 no momentalne som v UK tu mam mesa boogie express 5:25 na doma. Bude to gitara prevazne na metal a kedze mam ltd ec1000 tak som si zvykol na jej ergonomiu a hlavne vahu. Co sa tyka rozpoctu som ochotny do toho investovat pokial bude nieco zaujimave. Btw velmi ma laka custom lite a dlho ho sledujem su velmi zriedkave. Laka ma lahkost hrubka no co ma odradza je....Je to naozaj custom les paul alebo je to len nieco co sa tak tvari? http://www.guitariste.com/forums/achat-vente-echange,vends-echange-gibson-les-paul-custom-lite-vendue,423263.html
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|