Mazzi
pravidelný návštevník
Príspevkov: 727
His spirit and music live on!
|
|
« Odpoveď #150 kedy: 16. Október , 2009, 19:01:01 » |
|
Mne sa ten top tiez nepaci...je to az prehnane gicove...ale nepopieram ze sa to niekomu moze pacit
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster American Deluxe '09, Gibson LP Trad '16 -->[Pedalboard]-->Fender Super Reverb 65 RI, Fender Bassman '59 LTD RI, Fender Deluxe 112, Lab Series L5 '78.
|
|
|
Milos1
|
|
« Odpoveď #151 kedy: 16. Október , 2009, 19:20:37 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
|
|
|
marrtin
|
|
« Odpoveď #152 kedy: 17. Október , 2009, 07:07:50 » |
|
Mne sa ten top tiez nepaci...je to az prehnane gicove...ale nepopieram ze sa to niekomu moze pacit normálna koreňovica z javora
|
|
|
Zaznamenané
|
Les Paul + Marshall, čo iné?
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #153 kedy: 17. Október , 2009, 19:41:17 » |
|
Vobec ma neberie taky top, skor sa mi hnusi. Vzyera to ako nalepena folia z cirkusu. Na Les Paul ked uz flame maple top. Kolko ludi, tolko nazorov.
Ani mne sa moc nelubi, len ma zaujal, tak reku ze to sem supnem.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #154 kedy: 17. Október , 2009, 20:21:17 » |
|
mne sa to paci
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #155 kedy: 18. Október , 2009, 13:32:50 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #156 kedy: 18. Október , 2009, 13:44:09 » |
|
... kua ta gitara je tak nabuchana sustejnom až praska vo švíkoch...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #157 kedy: 18. Október , 2009, 14:15:27 » |
|
... kua ta gitara je tak nabuchana sustejnom až praska vo švíkoch... No je fakt, ze tieto sendvicove ho maju najviac.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Srnac
|
|
« Odpoveď #158 kedy: 18. Október , 2009, 14:22:36 » |
|
Viem ze o Traditionaloch bola vytvorena vlastna tema, ale akosi tam nikto o nich moc nepisal a odbočovalo sa od temy....mate s nimi niekto osobne skusenosti???co si myslite o traditionaloch? :)dík
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #159 kedy: 18. Október , 2009, 14:24:21 » |
|
co si myslite o traditionaloch? :)dík
To, ze sa neoplatia. Je to taky mackopes a cenovy rozdiel nie je velky oproti 57 alebo 58 reediciam z Custom Shopu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Srnac
|
|
« Odpoveď #160 kedy: 18. Október , 2009, 14:26:22 » |
|
To, ze sa neoplatia. Je to taky mackopes a cenovy rozdiel nie je velky oproti 57 alebo 58 reediciam z Custom Shopu.
Kolko je asi ten cenovy rozdiel radovo ak Traditional stoji 1800 € kolko stoji nejaka reedicia z CS
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Srnac
|
|
« Odpoveď #161 kedy: 18. Október , 2009, 14:27:03 » |
|
Co ja viem tak tie REedisice stoja aj 3000 € tak mi to pride dost velky rozdiel
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #162 kedy: 18. Október , 2009, 14:28:13 » |
|
Co ja viem tak tie REedisice stoja aj 3000 € tak mi to pride dost velky rozdiel No len blazon by ich kupil v europskych obchodoch. Z Ebayu z Nemecka ich par-rocne zozenies za podstatne menej.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Srnac
|
|
« Odpoveď #163 kedy: 18. Október , 2009, 14:29:29 » |
|
No len blazon by ich kupil v europskych obchodoch. Z Ebayu z Nemecka ich par-rocne zozenies za podstatne menej.
Tak ale cez net ti odpada moznost si to vyskusat a tak cize sa ti moze stat ze nevedome kupis nejaku chujovinu...PLanujem si kupit nejaky LP ale chcem sa dobre rozhodnut pred kupou ako kupit co najlacnejsie a co najlepsie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #164 kedy: 18. Október , 2009, 14:30:19 » |
|
Tak ale cez net ti odpada moznost si to vyskusat a tak cize sa ti moze stat ze nevedome kupis nejaku chujovinu
Ved si po nu mozes ist osobne. Za usetrenie povedzme 700 euro to stoji, nie?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|