mr. redwine
|
|
« Odpoveď #210 kedy: 05. November , 2009, 13:17:30 » |
|
...asi dva (tri?) roky dozadu bol MADE jeden kus, hral som nanom, pohodlny a dobre spracovany nastroj (trochu nezvykla povrchova uprava), celkom sa mi pozdaval zvuk aj sustain, inac bol z kategorie tzv."lahko" hratelnych gitar, cena bola vtedy tusim 70 tisic SKK. ...tu je dake videjko s takymto LP http://www.youtube.com/profile?user=juca2929#p/u/93/gNQIo7X_emo
|
|
|
Zaznamenané
|
„a beer a day keeps the doctor away.“
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #211 kedy: 05. November , 2009, 13:26:36 » |
|
cena bola vtedy tusim 70 tisic SKK.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #212 kedy: 05. November , 2009, 13:33:58 » |
|
...asi dva (tri?) roky dozadu bol MADE jeden kus, hral som nanom, pohodlny a dobre spracovany nastroj (trochu nezvykla povrchova uprava), celkom sa mi pozdaval zvuk aj sustain, inac bol z kategorie tzv."lahko" hratelnych gitar, cena bola vtedy tusim 70 tisic SKK. ...tu je dake videjko s takymto LP http://www.youtube.com/profile?user=juca2929#p/u/93/gNQIo7X_emoNechápem prečo všetci majú aparáty v spálni inak ta gitara na bežné hranie neni pruser :-)
|
|
|
Zaznamenané
|
LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #213 kedy: 05. November , 2009, 13:45:15 » |
|
inak ta gitara na bežné hranie neni pruser :-)
Taku si nesmies kupit, by som sa uz s Tebou nebavil, ak by si toto kupil.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #214 kedy: 05. November , 2009, 13:48:39 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
peterst
pravidelný návštevník
Príspevkov: 439
Znalci vědí, co je svědí!
|
|
« Odpoveď #215 kedy: 05. November , 2009, 13:59:33 » |
|
...asi dva (tri?) roky dozadu bol MADE jeden kus, hral som nanom, pohodlny a dobre spracovany nastroj (trochu nezvykla povrchova uprava), celkom sa mi pozdaval zvuk aj sustain, inac bol z kategorie tzv."lahko" hratelnych gitar, cena bola vtedy tusim 70 tisic SKK.
ano ano, pamatam si ju dobre, bola prijemne lahka, krasne vysoke prazce, dokonaly dohmat, sadla do ruky ako rit na serbel, a ta matna uprava sa mi pacila este viac nez leskla...zvuk bol uplne v poriadku tiez-proste dokonaly kus. aj som chvilu (velmi kratku chvilu) rozmyslal, ci si ju nezobrat na splatky, ale ta cena bola jednoducho absurdna. ale ked si to nechas poslat cez e-bay, bohvieaky kus sa ti ujde...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mr. redwine
|
|
« Odpoveď #216 kedy: 05. November , 2009, 14:17:54 » |
|
ano ano, pamatam si ju dobre, bola prijemne lahka, krasne vysoke prazce, dokonaly dohmat, sadla do ruky ako rit na serbel, a ta matna uprava sa mi pacila este viac nez leskla...zvuk bol uplne v poriadku tiez-proste dokonaly kus. aj som chvilu (velmi kratku chvilu) rozmyslal, ci si ju nezobrat na splatky, ale ta cena bola jednoducho absurdna. ale ked si to nechas poslat cez e-bay, bohvieaky kus sa ti ujde...
...tak tak, napriek vysokej cene ju niekto kupil, lebo dlho sa tam neohriala
|
|
|
Zaznamenané
|
„a beer a day keeps the doctor away.“
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #217 kedy: 06. November , 2009, 19:23:57 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #218 kedy: 06. November , 2009, 19:27:47 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #220 kedy: 06. November , 2009, 19:45:37 » |
|
Takyto Gibson som videl u Duškiho,vlastní ho Jano Baláž z Elanu ale žial Jankovi sa tie snimače nepačili tak to dal prerobiť na štandardné humbuckre....barbar
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
GHS
Hosť
|
|
« Odpoveď #221 kedy: 06. November , 2009, 19:50:13 » |
|
Naposledy som ten Balazov LP videl u Igora Kellera ... Igor,ako dopadla ta gitara
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #222 kedy: 06. November , 2009, 19:52:30 » |
|
Oblubena Les Paulova gitara. Preto najma, ze znela dost hlucho a priamo, bez akustickych rezonancii a idealna na jazzove vybrnkavacky, ktore on hral.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #224 kedy: 06. November , 2009, 19:53:22 » |
|
Takyto Gibson som videl u Duškiho,vlastní ho Jano Baláž z Elanu ale žial Jankovi sa tie snimače nepačili tak to dal prerobiť na štandardné humbuckre....barbar hej, to je "znamy" les paul a ta gitara co mal ten Tvoj gitarista ? to sa jak volalo ? a kde skoncila ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|