Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
18. November , 2024, 06:28:05
Strán: 1 ... 56 57 [58] 59 60 ... 430 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Teoretizovanie o Gibsonoch  (Prečítané 911047 krát)
0 užívateľov a 7 Hostí prehliada túto tému.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #855 kedy: 07. Máj , 2010, 11:17:35 »

Inak teraz zaplavilo Nashville a zaplavilo aj USA fabriku, je tam meter vody, velke skody a nerobia sa ziadne bezne seriove Gibsony uz niekolko dni. Mimo toho zaplavilo kopec obydlii muzikantov a je znicenych vela starych vintage nastrojov, kedze v Nashville ich je velmi vela. Dost pruser pre americkych vintage gibsonfilov a zberatelov. Vela sa o tom pise na lespaulfore, viacero clenov prislo o 50s nastroje.  Je mi do plaču

nech len zhniju vsetky 50/60 tkove stariny v amerike a konecne zacnu mat nase Norliny nejaku cenu  Beeee
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #856 kedy: 07. Máj , 2010, 11:18:39 »

...Vela sa o tom pise na lespaulfore, viacero clenov prislo o 50s nastroje.  Je mi do plaču

predpokladam, ze majitel 50tkoveho trebars Standardu v hodnote neviem kolko 100 litrov to asi ma pojistene...
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #857 kedy: 07. Máj , 2010, 11:18:44 »

nech len zhniju vsetky 50/60 tkove stariny v amerike a konecne zacnu mat nase Norliny nejaku cenu  Beeee

Chystas sa potom predat svoj? Bavím sa skvele
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
jtakac
miestny štamgast
Príspevkov: 1702

« Odpoveď #858 kedy: 07. Máj , 2010, 11:20:12 »

Inak teraz zaplavilo Nashville a zaplavilo aj USA fabriku, je tam meter vody, velke skody a nerobia sa ziadne bezne seriove Gibsony uz niekolko dni. Mimo toho zaplavilo kopec obydlii muzikantov a je znicenych vela starych vintage nastrojov, kedze v Nashville ich je velmi vela. Dost pruser pre americkych vintage gibsonfilov a zberatelov. Vela sa o tom pise na lespaulfore, viacero clenov prislo o 50s nastroje.  Je mi do plaču

z tohto plynie jedno velke ponaucenie...nikdy nenechavaj gibson v pivnici, povala je to najbezpecnejsie miesto  Si píš!!!  Bavím sa skvele
Zaznamenané

mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #859 kedy: 07. Máj , 2010, 11:21:09 »

predpokladam, ze majitel 50tkoveho trebars Standardu v hodnote neviem kolko 100 litrov to asi ma pojistene...

V pripade povodni je to pruser, vacsina poistiek Ti nezohladni vyssiu moc v USA a hlavne v regionoch, kde to je caste. Jeden typek z LP fora tam prisiel 4 Juniory, 2 Goldtopy, 58 Burst a Custom nejaky. Dost drsne. ?§!.

Nejaky Keith Urban (nejaky sucasny novy zjav pomerne popularny, ja ho nepoznam) prisiel o celu vintage zbierku asi 12 kusov.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #860 kedy: 07. Máj , 2010, 11:21:24 »

Chystas sa potom predat svoj? Bavím sa skvele

jasnacka. uz-uz som mal v ruke cierny sprej, ze si spravim blekbjuty, ale teraz radsej pockam co spravia ceny :)
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #861 kedy: 07. Máj , 2010, 11:22:02 »

Inak teraz zaplavilo Nashville a zaplavilo aj USA fabriku, je tam meter vody, velke skody a nerobia sa ziadne bezne seriove Gibso
To zaplavili schvalne,aby gitary chytili plesen a patinu,potom to budu predavat jak orginal z 50-tych.
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #862 kedy: 07. Máj , 2010, 11:23:03 »

ale teraz radsej pockam co spravia ceny :)

Tie teraz vacsinou stoja. Smútim U Norlinov sa nejake zazraky moc cakat nedaju, kedtak iba u tych skorych 70-74 mozno trochu, tie vyliezli dost.
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #863 kedy: 07. Máj , 2010, 11:23:06 »

z tohto plynie jedno velke ponaucenie...nikdy nenechavaj gibson v pivnici...

pockaj, islandske sopky este nedochrlili svoje posledne agresivne svinstva - to si nepomozes - raz si kupis gibson a do konca zivota sa mozes o neho triast  Je mi do plaču
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #864 kedy: 07. Máj , 2010, 11:24:18 »

raz si kupis gibson a do konca zivota sa mozes o neho triast  Je mi do plaču

Tak tak. Hermeticky uzavriet, este raz pre istotu zabalit, schovat v skrini a zamknut. Som frajer
Zaznamenané

udry
Hosť
« Odpoveď #865 kedy: 07. Máj , 2010, 11:28:25 »

Tak tak. Hermeticky uzavriet, este raz pre istotu zabalit, schovat v skrini a zamknut. Som frajer
Ale kdeže.treba ich nechat 74 rokov pod vodou a až potom získaju na cene,jak toto  Bavím sa skvele   http://automix.centrum.sk/revue/643809/potopene-bugatti-brescia-pozna-noveho-majitela
Zaznamenané
jtakac
miestny štamgast
Príspevkov: 1702

« Odpoveď #866 kedy: 07. Máj , 2010, 11:30:54 »

pockaj, islandske sopky este nedochrlili svoje posledne agresivne svinstva - to si nepomozes - raz si kupis gibson a do konca zivota sa mozes o neho triast  Je mi do plaču

no mozno mas pravdu, akurat ze ja si gibson nikdy nekupim, nemusim sa triast o gitaru a mam o jeden problem v zivote menej  Bavím sa skvele
Zaznamenané

mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #867 kedy: 07. Máj , 2010, 11:32:05 »

a nadherny zvuk tych nastrojov si budes vychytnavat z tych hajzlovych nahravok co sa stale niekomu snazis nanutit. je smutne ked sa clovek kocha nad zvukom nastroja ktory ma doma ale nikdy na nom nehral  Bavím sa skvele
Zaznamenané

o-yep sro
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #868 kedy: 07. Máj , 2010, 11:32:09 »

no mozno mas pravdu, akurat ze ja si gibson nikdy nekupim, nemusim sa triast o gitaru a mam o jeden problem v zivote menej  Bavím sa skvele

S cim tu ale potom budes machrovat na fore? :)
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #869 kedy: 07. Máj , 2010, 11:33:04 »

je smutne ked sa clovek kocha nad zvukom nastroja ktory ma doma ale nikdy na nom nehral  Bavím sa skvele

Zatial som nemenil gitary tak rychlo, ze by som si na nich ani nestihol zahrat. Bavím sa skvele
Zaznamenané

Strán: 1 ... 56 57 [58] 59 60 ... 430 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.098 sekund, 23 otázok.