Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
18. November , 2024, 20:27:19
Strán: 1 ... 70 71 [72] 73 74 ... 430 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Teoretizovanie o Gibsonoch  (Prečítané 911878 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #1065 kedy: 27. Máj , 2010, 22:18:00 »

podla mna su absolutne nerozpoznatelne...a tie ine uhly to este myslia aj vzdialenosti. ty to nevies posudit, lebo si tym denodenne prichadzas do styku, ale ja co to neviem a ani ma to nezaujmalo v tom nevidim rozdiel a myslim si, ze vacsina fora :)
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #1066 kedy: 27. Máj , 2010, 22:20:12 »

To fakt ked si to zvacsis nevidis rozdiel trebars medzi hornym lavym a dolnym lavym? ?§!.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Mlha
pravidelný návštevník
Príspevkov: 169

« Odpoveď #1067 kedy: 27. Máj , 2010, 22:22:26 »

Sa pozerajte ako to vyzerá vzhľadom na ten zvonček, ktorý je stále rovnaký  Žmurk
Zaznamenané

Rock it!
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #1068 kedy: 27. Máj , 2010, 23:43:18 »

Kedze my Gibsonaci sme jednotni a radi sirime svoju diagnozu, tak mi Roberto pomohol spojit fotky vsetkych typov log na hlave, ake boli na Les Paul Customoch v rokoch 1968 - 1985. Zdravíčko

S tou diagnozou si trafil klinec po hlavicke. Tie hlavy  maju zasadny vplyv na zvuk?
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #1069 kedy: 28. Máj , 2010, 00:15:17 »

S tou diagnozou si trafil klinec po hlavicke. Tie hlavy  maju zasadny vplyv na zvuk?

Nie. A?
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
RobG
inventár podniku
Príspevkov: 3484

« Odpoveď #1070 kedy: 28. Máj , 2010, 06:43:31 »

Na zdravie! páči sa mi, keďd sa niekto niečomu venuje detailne...
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #1071 kedy: 28. Máj , 2010, 07:14:36 »

To fakt ked si to zvacsis nevidis rozdiel trebars medzi hornym lavym a dolnym lavym? ?§!.
uz len podla hlavy vidno, ze to budu vsetko rovnako skarede gitary a bude uplne jedno ako stare su...
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #1072 kedy: 28. Máj , 2010, 07:43:15 »

fakt to cloveku, co na to necumieva denno denne vela nepovie. keby to bolo z jedneho uhlu v jednej velkosti, tak je to ine :) takto nejak naprikald:

http://gitaristi.sk/files/rastis/japan/greco_heads.jpg

ked som tie fotky hladal, tak som si dal pracu, aby boli rovnako velke tie hlavy... ze som podla vsetkeho vtedy napisal k nim nespravny pokec je dnes uz ina vec  No hanbím sa..
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #1073 kedy: 28. Máj , 2010, 07:46:46 »

ale nech Ti je utechou napriklad, ze pre mna je novinka, ze chvilocku v 71 roku mali v logu bodku, to som fakt nevedel :)
Zaznamenané
Roberto
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3467

« Odpoveď #1074 kedy: 28. Máj , 2010, 07:51:14 »

berte to ako uzitocnu pomocku, aspon vas nikto neoserie ze predava nieco ine ako to skutocne je. tie loga sa daju rozpoznat, len sa na to treba lepsie zadivat.
Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #1075 kedy: 28. Máj , 2010, 08:13:33 »

berte to ako uzitocnu pomocku, aspon vas nikto neoserie ze predava nieco ine ako to skutocne je. tie loga sa daju rozpoznat, len sa na to treba lepsie zadivat.

Pripadne to moze byt ako pomocka ako upravit hlavu pri predaji Epiphonu.  Na zdravie!
« Posledná zmena: 28. Máj , 2010, 08:53:04 od Roberto » Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
Roberto
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3467

« Odpoveď #1076 kedy: 28. Máj , 2010, 08:53:48 »

Pripadne to moze byt ako pomocka ako upravit hlavu pri predaji Epiphonu.  Na zdravie!
no neviem, epifon nema ani uhly vporiadku aby sa to dalo ponat ako gibson. Ale zase mame dost somarov, ktori kupuju cinske gibsony.. akurat taketo logo netrafis.
Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
temo
miestny štamgast
Príspevkov: 1928

LONG LIFE ROCK,N,ROLL

« Odpoveď #1077 kedy: 28. Máj , 2010, 11:40:51 »

Na zdravie! páči sa mi, keďd sa niekto niečomu venuje detailne...
Ja sa detailne radšej venujem ženám  Bavím sa skvele
Zaznamenané

LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #1078 kedy: 28. Máj , 2010, 14:57:50 »

Ja sa detailne radšej venujem ženám  Bavím sa skvele

Iste, treba aj to.  ha ha ha
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #1079 kedy: 28. Máj , 2010, 14:58:36 »

ked som tie fotky hladal, tak som si dal pracu, aby boli rovnako velke tie hlavy... ze som podla vsetkeho vtedy napisal k nim nespravny pokec je dnes uz ina vec  No hanbím sa..

Ved to, ze od niektorych je fotiek strasne malicko, napriklad tych 71 s bodkou nad i. Skus nejaku teda zohnat lepsiu.  Žmurk
Zaznamenané

Strán: 1 ... 70 71 [72] 73 74 ... 430 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.099 sekund, 23 otázok.