Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
19. November , 2024, 13:37:39
Strán: 1 ... 87 88 [89] 90 91 ... 430 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Teoretizovanie o Gibsonoch  (Prečítané 912675 krát)
0 užívateľov a 16 Hostí prehliada túto tému.
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #1320 kedy: 17. September , 2010, 16:03:56 »

http://www.2ndstringguitars.com/Product_E16/IMAG023A.JPG

nejkay low ibanez, ktory stoji zlomok z ceny 6k usd 59 reedicie a ten top je o level inde. podla mna prave na to, ake ma gibson ceny a meno dava tie topy az podpriemerne

A si si isty, ze to nie je len dyha? Ako u japonskych LP?
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #1321 kedy: 17. September , 2010, 16:04:35 »

lebo su vsetci zabanovani na les paul fore? co ja viem.. ja to prave vidim dost casto prave.. len ku nam to este nedorazilo nejak.. my sme boli vzdy pozadu

ani nikdy nedorazi poriadne. to je vsetko len hype tieto firmy. je ich vela, doba je rychla a nemyslim, ze nejaka sa stihne etablovat tak, ako sa to podarilo naposledy PRS a po nej uz ziadnej... vsak nech su to dobre gitary, o to pokoj. nech maju paradne topy. a co ? porovnavat ich s Gibsonom alebo Fendrom alebo hocikym sa neda a ani neni dovod...
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #1322 kedy: 17. September , 2010, 16:06:35 »

nejkay low ibanez, ktory stoji zlomok z ceny 6k usd 59 reedicie a ten top je o level inde. podla mna prave na to, ake ma gibson ceny a meno dava tie topy az podpriemerne

ale vsak o tie topy praveze nejde a ani nikdy neslo... Gibson daval vzdy nejaky javor, v podstate aky mali, taky pouzivali, nesrali sa s tym... potom zacali lacne firmy tapetovat, tak teraz sa javor rozdeluje podla vizualu na triedy a priplaca sa za to, ale vlastne za nic, len za pohlad...
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #1323 kedy: 17. September , 2010, 16:07:37 »

ale vsak o tie topy praveze nejde a ani nikdy neslo... Gibson daval vzdy nejaky javor, v podstate aky mali, taky pouzivali, nesrali sa s tym... potom zacali lacne firmy tapetovat, tak teraz sa javor rozdeluje podla vizualu na triedy a priplaca sa za to, ale vlastne za nic, len za pohlad...

Preco musim zas suhlasit? Bavím sa skvele Si nejaky mudry uz Rastik, musim si zohnat nejak neznamu gitaru, aby som zas ja chvilu viedol. Som frajer
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #1324 kedy: 17. September , 2010, 16:07:48 »

... a jasne ze v dnesnych dobach delenia javoru na triedy su tie topy u gitar za par stoviek dolarov len dyhy  ?§!.
Zaznamenané
mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #1325 kedy: 17. September , 2010, 16:12:02 »

ja neviem, ved ale nejde prave pri designe nastroja prave o ten top ? mne osobne pride nastroj s krasnym topom a kresbou ovela viac lakavejsi, ako primerny vzor/ kresba - obzvlast, ak ma na cenovke cenu jazdeneho auta
Vezmi si taky dokonaly design ako ma prave Gibson a nacapia na to taky nicim zaujimavy top ako dal progi, nie je to skoda ? podla mna je, keby tam dali o trochu viac vyraznejsi quilt, hned by ta gitara ziarila a ked uz nic, aspon by si nemal pocit, ze pri takej cene na tebe "setria"
Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #1326 kedy: 17. September , 2010, 16:14:26 »

Vezmi si taky dokonaly design ako ma prave Gibson a nacapia na to taky nicim zaujimavy top ako dal progi, nie je to skoda ? podla mna je, keby tam dali o trochu viac vyraznejsi quilt, hned by ta gitara ziarila a ked uz nic, aspon by si nemal pocit, ze pri takej cene na tebe "setria"

Ale ved to je totalne subjektivne... Kopec ludi ma radsej plain topy ako tieto vseliake ziarive divociny. Na LP je to totalne vec vkusu. Chapem ale, u hokejok tam ten vyzyvavy top musi byt, lebo inak by boli este osklivejsie. Beeee
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #1327 kedy: 17. September , 2010, 16:27:11 »

ja neviem, ved ale nejde prave pri designe nastroja prave o ten top ? mne osobne pride nastroj s krasnym topom a kresbou ovela viac lakavejsi, ako primerny vzor/ kresba - obzvlast, ak ma na cenovke cenu jazdeneho auta

osobne ma viac vzrusi toto:

http://cgi.ebay.com/1974-Gibson-Les-Paul-Custom-Cherry-Sunburst-Vintage-USA-/370366749573?pt=Guitar&hash=item563b941b85

ako toto:

... a vobec nemam pocit, ze by Gibson chcel setrit :)
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #1328 kedy: 17. September , 2010, 16:29:43 »

To uz je 75ka s javorovym krkom.
Zaznamenané

BrokenWings
miestny štamgast
Príspevkov: 1539

« Odpoveď #1329 kedy: 19. September , 2010, 10:19:37 »

What the FUCK?!
 Fuuha zíram
http://www.audiotek.cz/ATK/show.asp?cat=520000&subcat=520119&f=&z=2&lang=cz
Zaznamenané
kubog
miestny štamgast
Príspevkov: 2403

« Odpoveď #1330 kedy: 19. September , 2010, 10:20:57 »

Staré, dobré ráno  ha ha ha
Zaznamenané
BrokenWings
miestny štamgast

« Odpoveď #1331 kedy: 19. September , 2010, 10:25:37 »

To už naozaj nikto nič negarantuje?  Nechajte ma vydýchať
Nasledujúca edícia bude konštruovaná v Mexiku alebo čo...
Natrafil som na to až dnes a je to trochu silná káva.
Zaznamenané
kubog
miestny štamgast

« Odpoveď #1332 kedy: 19. September , 2010, 10:26:40 »

Ved ked chceš normálny mahagón máš klasické studio tak to máš jedno. Rozšírili ponuku. Na raw power som nehral ale chcel by som to počuť
Zaznamenané
BrokenWings
miestny štamgast

« Odpoveď #1333 kedy: 19. September , 2010, 10:31:47 »

Mne to nejako nabúralo predstavu Les Paul ako takom = mahagón,tučnejší zvuk.
Zaznamenané
kubog
miestny štamgast

« Odpoveď #1334 kedy: 19. September , 2010, 10:33:43 »

To aj mne, ale chcel by som to počuť  ha ha ha Lebo to javorové telo vyzerá dosť, eeeh, nevšedne
Zaznamenané
Strán: 1 ... 87 88 [89] 90 91 ... 430 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.103 sekund, 23 otázok.