jtakac
|
|
« Odpoveď #1470 kedy: 21. Október , 2010, 20:09:16 » |
|
ja som tym chcel naznacit len to, ze co si tam dal to podla teba nadherne sgcko, tak hocijake cinske sgcko vyzera na 98% tak isto, preto mi neslo do hlavy, co je na tom take nadherne ..a toto nekomentujem radsej
|
|
|
Zaznamenané
|
mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #1471 kedy: 21. Október , 2010, 20:12:19 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #1472 kedy: 21. Október , 2010, 20:17:12 » |
|
tak dobre teda, uz som dobry, lebo nechcem ban
|
|
|
Zaznamenané
|
mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #1473 kedy: 22. Október , 2010, 08:06:59 » |
|
Zaujimavy Gibson LP Custom.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
kubo63
|
|
« Odpoveď #1474 kedy: 22. Október , 2010, 08:32:54 » |
|
Aky gibsonacky snimac by ste mi na moje SG odporucili ku kobylke ? Krkovy nechcem menit, ten sa mi paci, ale kobylkovy mi velmi nereze.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #1475 kedy: 22. Október , 2010, 08:36:10 » |
|
Stary T-Top jednoznacne, ziskas kopec detailu a dynamiky. Alebo nejaky novy negibsonacky boutique. Financne to je zhruba jedno.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #1476 kedy: 22. Október , 2010, 08:54:34 » |
|
Zaujimavy Gibson LP Custom. užasne som nadšeny konečne pre mna ešte by tam mali dat paku a javorovy krk
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #1477 kedy: 22. Október , 2010, 08:55:50 » |
|
užasne som nadšeny konečne pre mna ešte by tam mali dat paku a javorovy krk Naco javorovy? Hmatnik si myslel? Ved na ebenovom sa hra podla mna lepsie.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #1478 kedy: 22. Október , 2010, 08:59:12 » |
|
Naco javorovy? Hmatnik si myslel? Ved na ebenovom sa hra podla mna lepsie.
v com sa hra lepsie na ebenovy?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #1479 kedy: 22. Október , 2010, 09:00:35 » |
|
v com sa hra lepsie na ebenovy?
Neviem, mne pridu vzdy javorove hmatniky na Fendroch trebars take akesi "klzke" tym, ze su nalakovane, nemam rad ten pocit. Je to aj vec zvyku samozrejme.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #1480 kedy: 22. Október , 2010, 09:04:42 » |
|
no ved ja sa len normalne pytam lebo ja som si zatial nevsimol ze by mi nejak vadilo na pohodli drevo co je na hmatniku ... ale suhlasim ze cim menej laku na hmatniku a podla mna aj na krku tym lepsie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #1481 kedy: 22. Október , 2010, 09:10:07 » |
|
nna javorovom sa hra lepšie a aj hra lepšie eben je pribrzdeny a škaredy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #1482 kedy: 22. Október , 2010, 09:10:45 » |
|
nna javorovom sa hra lepšie a aj hra lepšie eben je pribrzdeny a škaredy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #1483 kedy: 22. Október , 2010, 09:11:04 » |
|
Ozaj, uz tu mame 100 stran.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #1484 kedy: 22. Október , 2010, 09:16:08 » |
|
|
|
|
Zaznamenané