Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
20. November , 2024, 04:50:27
Strán: 1 ... 100 101 [102] 103 104 ... 430 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Teoretizovanie o Gibsonoch  (Prečítané 913342 krát)
0 užívateľov a 13 Hostí prehliada túto tému.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #1515 kedy: 25. Október , 2010, 09:58:17 »

No osobne radsej by som mal trosku viac ohranu a bez diery a menenych potakov za tu istu cenu. Diery, zlomeniny, praskliny aj menenu elektriku skratka zasadne odmietam. :)

no len ty nie si gitarista, ty to kupujes s vyhladom vyhodneho predaja po par mesiacoch  Ja som čert..

zlomeniny zrovna nie, ale menene potaky kludne, preco lipnut na povodnych (z pohladu nezberatela)...
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #1516 kedy: 25. Október , 2010, 10:00:59 »

no len ty nie si gitarista, ty to kupujes s vyhladom vyhodneho predaja po par mesiacoch  Ja som čert..

zlomeniny zrovna nie, ale menene potaky kludne, preco lipnut na povodnych (z pohladu nezberatela)...

Hej, uz som na tom zarobil cely majland. Bavím sa skvele Boli uz boli casy, ked sa na tomto dalo pekne zarobit.

Mne ide skratka o princip, ked beriem starinu, tak nech je v co najviac moznom povodnom stave, mam z toho dobry pocit a hned sa mi aj lepsie mysiam a pavukom hra.  Som frajer
« Posledná zmena: 25. Október , 2010, 10:01:27 od proghoper » Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
jtakac
miestny štamgast
Príspevkov: 1702

« Odpoveď #1517 kedy: 25. Október , 2010, 10:01:54 »

no len ty nie si gitarista, ty to kupujes s vyhladom vyhodneho predaja po par mesiacoch  Ja som čert..

...preco lipnut na povodnych (z pohladu nezberatela)...

to by si sa divil, ako potaky dokazu zmenit zvuk  Si píš!!!  (teraz som nemyslel, ze ked nimi krutis  Bavím sa skvele
Zaznamenané

mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #1518 kedy: 25. Október , 2010, 10:02:53 »

ale menene potaky kludne, preco lipnut na povodnych (z pohladu nezberatela)...

Plus tieto rocniky este mali kvalitne potaky aj kondiky (najma do 72), tak naco ich menit pravda...
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
zakky
Hosť
« Odpoveď #1519 kedy: 25. Október , 2010, 10:03:17 »

to by si sa divil, ako potaky dokazu zmenit zvuk  Si píš!!!  (teraz som nemyslel, ze ked nimi krutis  Bavím sa skvele

ano ked vymenis napicu korejske za poriadne tak ano Bavím sa skvele
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #1520 kedy: 25. Október , 2010, 10:04:54 »

Plus tieto rocniky este mali kvalitne potaky aj kondiky (najma do 72), tak naco ich menit pravda...

ja zase si myslim, ze ked niekto vymenil potaky v 73 Custome, tak preco ? lebo bol blb ? tak asi neboli v poriadku, ci aky este mohol mat iny dovod ?
Zaznamenané
zakky
Hosť
« Odpoveď #1521 kedy: 25. Október , 2010, 10:05:57 »

ja zase si myslim, ze ked niekto vymenil potaky v 73 Custome, tak preco ? lebo bol blb ? tak asi neboli v poriadku, ci aky este mohol mat iny dovod ?

to mas ako ked predavas auto na suciastky  Bavím sa skvele potaky urcite predal samostatne za vesmirnu cenu  Som metlak
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #1522 kedy: 25. Október , 2010, 10:06:53 »

Netusim. Skor sa menili v tych neskorsich Norlinoch, tam boli dost nekvalitne. Najlepsie si mal do 72, RS 500k a tie klasicke cierne Sprague kondiky.
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #1523 kedy: 25. Október , 2010, 13:29:08 »

No a uz som tu, kde aj patrim. Som frajer

Celkom by ma zaujimalo taketo nieco vyskusat:

http://cgi.ebay.com/Vintage-1964-Gibson-Byrdland-/320605201818?pt=Guitar&hash=item4aa58f259a
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #1524 kedy: 25. Október , 2010, 14:15:17 »

No a uz som tu, kde aj patrim. Som frajer

Celkom by ma zaujimalo taketo nieco vyskusat:

http://cgi.ebay.com/Vintage-1964-Gibson-Byrdland-/320605201818?pt=Guitar&hash=item4aa58f259a

mna vobec :) ale to vykladanie na hlave je perfektne, skoda ze ho nepouzivali viac...
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #1525 kedy: 25. Október , 2010, 15:42:04 »

mna vobec :)

Preco? Moze to mat paradny cisty zvuk aj crunch konieckoncov.
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #1526 kedy: 25. Október , 2010, 16:07:48 »

Preco? Moze to mat paradny cisty zvuk aj crunch konieckoncov.

a co by som na tom tak asi ja hral, hm ? elvisovky ?
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #1527 kedy: 25. Október , 2010, 16:09:59 »

a co by som na tom tak asi ja hral, hm ? elvisovky ?

Ted Nugent hral iba Elvisovky?  Žmurk
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #1528 kedy: 25. Október , 2010, 16:13:32 »

Normalny higain.  Bavím sa skvele
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #1529 kedy: 25. Október , 2010, 16:14:18 »

Ted Nugent hral iba Elvisovky?  Žmurk

to je ulet, na hentaku muziku by som urcite nevolil taku gitaru... aj na hokejkovom kramere sa da uplne bezproblemov zahrat krasne blues, ale uz Ta vidim, jak by si v tomto ohlade suhlasil s tvrdenim , ze hokejky su vsestranne nastroje vhodne aj na blues  Žmurk
Zaznamenané
Strán: 1 ... 100 101 [102] 103 104 ... 430 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.125 sekund, 23 otázok.