Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
20. November , 2024, 00:16:54
Strán: 1 ... 306 307 [308] 309 310 ... 430 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Teoretizovanie o Gibsonoch  (Prečítané 913106 krát)
0 užívateľov a 13 Hostí prehliada túto tému.
Madcult
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 71

« Odpoveď #4605 kedy: 06. Júl , 2013, 13:36:13 »

Prosim nechajme uz to osadzanie snimacmi nic nebudem menit na takej gitare. Neviem proste ESP mi nesedela tak v ruke ako ltd
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #4606 kedy: 06. Júl , 2013, 13:43:16 »

Ja si celkovo myslim, ze najlepsie urobis, ked obehas co najviac obchodov a poskusas co sa len da, stare aj nove a uvidis. Idealne si pohraj na nejakych aj na svojom ampe, zicaj si od znamych. Proste skusaj a zistis, co Ti sadne a co nie. Lebo pokial s tym vobec nemas skusenosti, tak sa tazko radi - tak ci tak by Ti to nemuselo sediet.
« Posledná zmena: 06. Júl , 2013, 13:43:35 od proghoper » Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Madcult
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #4607 kedy: 06. Júl , 2013, 13:55:12 »

Uz som si zvykol kupovat gitary aparaty bez toho aby som ich skusal a zatial mi to vyslo povacsine na zaklade toho co som cital o nich. Ked nevyslo predal som a siel dalej. Ale prave z toho citania mi vychadza mne najblizsie prave ten raritny model viem ze puristi o odsudia ze to nieje pravy "custom"

http://www.guitariste.com/forums/achat-vente-echange,vends-echange-gibson-les-paul-custom-lite-vendue,423263.html
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #4608 kedy: 06. Júl , 2013, 14:14:49 »

Uz som si zvykol kupovat gitary aparaty bez toho aby som ich skusal a zatial mi to vyslo povacsine na zaklade toho co som cital o nich. Ked nevyslo predal som a siel dalej. Ale prave z toho citania mi vychadza mne najblizsie prave ten raritny model viem ze puristi o odsudia ze to nieje pravy "custom"

http://www.guitariste.com/forums/achat-vente-echange,vends-echange-gibson-les-paul-custom-lite-vendue,423263.html

chod kludne do toho, p*čovina to nebude a je ozaj mozne, ze to pre Teba bude najidealnejsie a ked nie, je to Gibson LP Custom, zbavis sa toho vzdy.
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #4609 kedy: 06. Júl , 2013, 14:16:57 »

a je ozaj mozne, ze to pre Teba bude najidealnejsie a ked nie, je to Gibson LP Custom, zbavis sa toho vzdy.

To je ten problem, ze toto je prakticky nepredajne. Tohto sa zbavi len totalne pod cenu, nikto tento model nechce. To radsej nech vezme novsi bezny LP Custom a uvidi, toho sa zbavi skor a momentalne sa v UK daju najst na gumtree za urcite slusne ceny.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #4610 kedy: 06. Júl , 2013, 14:43:52 »

...ze krk 3dielny mahagon, sendvicove telo a 3dielny top? co ma ma ako prve trknut ked nevidim pod cierny lak, ze to ma krk 3dielny mahagon, sendvicove telo a 3dielny top, ze to nieje povodny custom z 54-60? .

Pri Customoch Ta trkne hned to, ze 50tkove mali posledne 3 perletove bloky v hmatniku vykladane rovnako velkymi obdlznickami. neskorej a az dodnes vcetne reedicii sa tie obdlznicky smerom k telu vzdy stensuju...
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #4611 kedy: 06. Júl , 2013, 14:44:50 »

To je ten problem, ze toto je prakticky nepredajne. Tohto sa zbavi len totalne pod cenu, nikto tento model nechce. To radsej nech vezme novsi bezny LP Custom a uvidi, toho sa zbavi skor a momentalne sa v UK daju najst na gumtree za urcite slusne ceny.

vsak ale tak pod cenu to aj kupi, nebyvaju v cenach ozajstnych Customov...
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #4612 kedy: 06. Júl , 2013, 15:07:09 »

neskorej a az dodnes vcetne reedicii sa tie obdlznicky smerom k telu vzdy stensuju...

rozsiruju  :)
Zaznamenané

Madcult
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #4613 kedy: 06. Júl , 2013, 15:30:04 »

Okej tak to skusme takto. Skusim moderny custom (mozem ho kupit aj novy online a stale vratit ak niesom spokojny) ale do ktoreho teda ist napr toto?

http://www.thomann.de/gb/gibson_lpcstbk.htm?sid=a284234b10e5af8dc89a49e69dce6566
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #4614 kedy: 06. Júl , 2013, 15:35:28 »

to uz su tie nove s tym javorovoym hmatnikom farbenym nie? RobG sa mi zda ze to skusal a spominal ze to vobec nehra horsie nez ine ich gitary.. skus a vratis to ked tak.. :)
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #4615 kedy: 06. Júl , 2013, 15:39:01 »

to uz su tie nove s tym javorovoym hmatnikom farbenym nie?

Nie javor, to je richlite, lisovany papier v podstate. Bavím sa skvele
Zaznamenané

Madcult
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #4616 kedy: 06. Júl , 2013, 15:47:41 »

Vidim ze to bude nakoniec odost tazsie ako som cakal vybrat gitaru ?§!.  s aparatmi som vzdy isiel totalne na slepo dual rec, vht, mesa express asi som nenarocny ze mi to vsetko takmer sadlo ale tieto customy na to ze vyzeraju takmer identicky tak tie rozdiely su dost velke medzi nimy Pomoooc!
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #4617 kedy: 06. Júl , 2013, 15:48:01 »

Uz som spominal, ak novy, tak do roku 2011 iba.
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #4618 kedy: 07. Júl , 2013, 20:23:31 »

Pekne fotky z vystavy vintage kuskov v Dallase.

http://www.lespaulforum.com/forum/showthread.php?t=185229
Zaznamenané

tibor7
stály hosť
Príspevkov: 962

« Odpoveď #4619 kedy: 08. Júl , 2013, 08:07:16 »

Uz som spominal, ak novy, tak do roku 2011 iba.

Ale že 2013-stky sú veľmi dobré .... zas je tam vyššia cena...

Zaznamenané
Strán: 1 ... 306 307 [308] 309 310 ... 430 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.124 sekund, 23 otázok.