proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #5010 kedy: 29. December , 2013, 03:42:10 » |
|
u tych 498/490 pouzivaju na LP 300k poty
Standardne skoro vsade (boli aj vynimky) mimo poslednych rokov a v Custom Shope 300k na vsetkych gitarach, nielen na LP. Posledne roky co som pocul, davaju aj do beznej produkcie 500k udajne.
|
|
« Posledná zmena: 29. December , 2013, 04:14:50 od proghopik »
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #5011 kedy: 29. December , 2013, 03:44:07 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #5012 kedy: 29. December , 2013, 03:49:36 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
crespi
|
|
« Odpoveď #5013 kedy: 29. December , 2013, 13:21:14 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #5014 kedy: 29. December , 2013, 13:46:55 » |
|
ja mam taketo dosolichane celkom rad, znamena to, ze sa na ne nepozeralo, ale hralo len neviem, ci to aj neni uz dost penazi vzhladom k stavu. ja by som to zjednaval tak na 1300 ... a s vedomim, ze sa jej budem zbavovat asi tazsie, keby na to prislo...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #5015 kedy: 29. December , 2013, 16:25:44 » |
|
Drahe na tak otrasny stav. Toto je totalne nepredatelna gitara.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #5016 kedy: 29. December , 2013, 16:28:00 » |
|
Vsetko sedi (az na to, ze je to rocnik 80), je to vyrobene v Kalamazoo, tych bolo pomerne malo (vacsina bola robena v Nashville) a tieto su kvazi trochu viac cenene. Akurat mostik ma nejaky divny a nie povodny, snad nebolo vrtane do dreva pod nim.
|
|
« Posledná zmena: 29. December , 2013, 16:40:23 od proghopik »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
crespi
|
|
« Odpoveď #5017 kedy: 29. December , 2013, 17:12:25 » |
|
Vsetko sedi (az na to, ze je to rocnik 80), je to vyrobene v Kalamazoo, tych bolo pomerne malo (vacsina bola robena v Nashville) a tieto su kvazi trochu viac cenene. Akurat mostik ma nejaky divny a nie povodny, snad nebolo vrtane do dreva pod nim.
Este raz som sa pozorne pozrel a na zaciatku vyr. cisla je osmicka, tu som povodne vobec nevidel a neslo mi do hlavy, ze preco je tam 7-miestne vyrobne cislo, takze mystery solved. Ano je to rocnik 80. Mostik aj strunik su vymenene za Faber, aj to tam predavajuci pise a povodne ma k dispozicii. Uvidim, ako pojde cena hore, mozno by som ju zvazil kupit.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #5018 kedy: 29. December , 2013, 17:17:02 » |
|
Uvidim, ako pojde cena hore, mozno by som ju zvazil kupit.
Este v tom pripade treba vypytat fotky snimacov zdola, by ma celkom zaujimalo, ci su tam T-Topy este alebo uz aj Shaw alebo kombinacia tychto dvoch. Rok 80/81 bol prechodny, co sa snimacov tyka.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
crespi
|
|
« Odpoveď #5019 kedy: 29. December , 2013, 17:37:08 » |
|
Este v tom pripade treba vypytat fotky snimacov zdola, by ma celkom zaujimalo, ci su tam T-Topy este alebo uz aj Shaw alebo kombinacia tychto dvoch. Rok 80/81 bol prechodny, co sa snimacov tyka.
Kukni este raz ten odkaz, mas ich tam pofotene zo spodu. Jeden je dec. 79 a druhy feb. 80. Ja nie som natolko zbehly v tomto, aby som to vedel posudit.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #5020 kedy: 29. December , 2013, 18:06:02 » |
|
Kukni este raz ten odkaz, mas ich tam pofotene zo spodu. Jeden je dec. 79 a druhy feb. 80. Ja nie som natolko zbehly v tomto, aby som to vedel posudit. Aha, sorry, nepozeral som vsetky fotky. Su povodne, su tam este T-Topy.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
crespi
|
|
« Odpoveď #5021 kedy: 29. December , 2013, 18:19:25 » |
|
Aha, sorry, nepozeral som vsetky fotky. Su povodne, su tam este T-Topy.
A v com su t-topy lepsie/horsie oproti Tim Shaw?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #5022 kedy: 29. December , 2013, 18:21:43 » |
|
Su zvukovo ine.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #5023 kedy: 29. December , 2013, 18:23:19 » |
|
Tazko povedat, ci su horsie alebo lepsie. V podstate su to dost podobne snimace oba, su pomerne slabe vystupom a velmi citatelne a dynamicke oba. Shaw su o nieco maksie/gulatejsie, ale nejaky zasadny rozdiel tam nie je. Viac zalezi na samotnej gitare, ako sama zneje, tieto Customy z tychto rokov zvycajne zneju ostrejsie a maju viac vysok, akoby viac presence a menej stredov.
|
|
« Posledná zmena: 29. December , 2013, 18:23:49 od proghopik »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #5024 kedy: 29. December , 2013, 20:06:05 » |
|
no ze Ti budu hlavne na vacsie gainy piskat (Tim Shaw neviem / nepoznam). inak su to fasa snimace, nie moc silne a dobre citatelne aj na vacsich skresleniach. pre mna najlepsie snimace, co som na nejakom Les Paule pocul alebo mal.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|