Nemozem si pomoct, napisem to sem..
Moja nedavna skusenost. Isli sme s kamosom pozerat kombo peavey 6505 k panom bratom, kedze byvam blizko hranic tak aspon ze som neminul moc nafty, lebo by som toho cloveka asi zabil uz.
Najprv sme sa nemohli dovolat (a to sme boli dohodnuti) potom na treti krat ze "jo panove, hovorim a kde teda byvate ?? no při modrym aute před barakem
akoze mala dedina, ale kazdy druhy tam mal modre auto wtf,ved dobre no
Po 15 minutach hladania sme to chvala bohu nasli, a samozrejme majitel komba bol prec a povelil predajom svojho milovaneho brata.. to bolo druhe prekvapenie. Stale si hovorim v pohode (len tak ma nieco nerozhodi)
Vytiahnem telecastra, reku poskusame to, chalan zapol kombo a to zacalo nadherne vrcat a cukat
Hovorim toto asi neni normalne ?? samozrejme pan brat nemal ani sajnu o co ide, vola bratovi "braacha no neco tam cukááá
chvilu ticho, "No v tom kombu VOLE "
to uz som mal slzy na krajicku...
daval telefon ku kombu, nech to pocuje. Samozrejme to hned rusilo..uz som chytal nervy, volam s majitelom vysvetlil som mu, ze co to robi, poskusali sme ine zasuvky gitary, proste na chybe boli stopro tie cinske elektronky.
Manik samozrejme, "to neni možní, mne to nikdy nedelalo a bla bla. Pyta sa ma ci som uz mal takyto paradny aparat ?? uz som zacinal byt nervozny, ved jasne marshall mesu million aparatov co som skusal a isiel ma presviedcat ze som kkt
Slusne sa ho pytam, elektrony ste niekedy menili ?? ne ne ved kombo ma len rok a pol a hralo sa nanom malo..
Zabila ma posledna veta majstra citujem "Ja jsem přesvedčen, ze kdyby jsem tam ted byl, určite s tím neco udelam
Hotova komedia chlapci
sory za off topic ale nedalo sa