matus
|
|
« Odpoveď #5640 kedy: 24. Február , 2015, 07:55:18 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
epiphonic
|
|
« Odpoveď #5641 kedy: 24. Február , 2015, 11:05:17 » |
|
Od toho typka mam Burny RLC-60
|
|
|
Zaznamenané
|
slow riffs / bong hits
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #5642 kedy: 24. Február , 2015, 11:22:17 » |
|
Palo ma doma riadny sklad gitar. ten peral som skual, hralo to velmi slusne za tie peniaze.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
frakos
|
|
« Odpoveď #5643 kedy: 24. Február , 2015, 12:36:14 » |
|
Najskor na to srali. Tam bol problem, ze zaciatkom 80tych rokov mali najtazsi mahagon a Les Pauly z tej ery v priemere vazili najviac. Bola silna japonska konkurencia, ludia im na to pindali, tak to bola celkom spasonosna myslienka. Pruser je, ze aj dnes su casto tie derave gitary dost tazke (viac ako Custom Shopy bez dier), cize evidentne na USA produkciu pouzivaju stale tazky mahagon.
A cestou stensovania tela sa neslo nikdy? Mozno, ze gitara s tensim telom, ale bez dutin, znie lepsie ako rovnako tazka gitara s hrubsim telom a s dutinami. Akoze je fakt, ze LP s tenkym telom by som si asi nekupil, neviem. Ale ma napadlo, ze tu uz niekto riesil LP s tenkym korpusom a tusim to bol Gibson (alebo esp?). Dal potom aj fotky, take cierne LP, tusim aj s lemom ako custom sa mi mari. A tak sa mi zda, ze aj dobre ohlasy boli na tu gitu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #5644 kedy: 24. Február , 2015, 13:10:04 » |
|
A cestou stensovania tela sa neslo nikdy? Mozno, ze gitara s tensim telom, ale bez dutin, znie lepsie ako rovnako tazka gitara s hrubsim telom a s dutinami. Akoze je fakt, ze LP s tenkym telom by som si asi nekupil, neviem. Ale ma napadlo, ze tu uz niekto riesil LP s tenkym korpusom a tusim to bol Gibson (alebo esp?). Dal potom aj fotky, take cierne LP, tusim aj s lemom ako custom sa mi mari. A tak sa mi zda, ze aj dobre ohlasy boli na tu gitu.
tiez si to pamatam, to bol tusim nejaky Gibson Custom LP, nejaka limitovana edicia s tenkym telom
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #5645 kedy: 24. Február , 2015, 14:00:31 » |
|
Custom Lite malo tenke telo. inak aj hrubka Gibsonu trochu lietala, sice nie rovno v centimetroch, ale rozdiely boli.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #5646 kedy: 24. Február , 2015, 14:09:28 » |
|
Custom Lite malo tenke telo. inak aj hrubka Gibsonu trochu lietala, sice nie rovno v centimetroch, ale rozdiely boli.
Hej, Custom Lite v 80tych rokoch, teraz ho robili chvilu znovu. Neujalo sa to, proste tradicnym lespoolistom to nikdy nesadlo. Inak hej, hrubky tiel tiez riadne lietali (aj hrubky topov). 70ka Custom co mam je este tvarovo ako 50s aj uhlami (okrem mensieho sklonu hlavy) a ma o 3 mm hrubsie telo ako 72ka a aj trosku hrubsi top v strede. Dokonca aj hlavu ma hrubsiu. Niektore 74ky co som mal mali este tensie telo ako ta 72, cize normalne plus minus 0,5 cm. Najhrubsie tela boli v 50tych rokoch po rok 1971. Potom sa to v priemere zuzilo, koniec 70s a 80te roky zase zhrubli atd. Vzdy boli aj vynimky, mal som aj hrubsiu 73ku. Dnesne Custom Shopy to uz maju presnejsie konecne.
|
|
« Posledná zmena: 24. Február , 2015, 14:11:43 od proghopik »
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #5647 kedy: 24. Február , 2015, 14:16:07 » |
|
meh..k LP hrube telo patri. LTD malo davnejsie EC 1000 Custom s hrubsim telom a v porovnani s novsim modelom s tensim telom to je dost citit vo zvuku... lahke veci proste nehraju
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #5648 kedy: 24. Február , 2015, 14:19:56 » |
|
lahke veci proste nehraju To by som zas uplne netvrdil, take stare LP Juniory hraju nenormalne alebo aj SGcka tenucke. Skor zalezi na dreve samotnom ako na hrubke podla mna. Radsej tensi LP Junior z lahkeho rezonantneho mahagonu ako hruby Custom 5,5 kilovy hluchy.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #5649 kedy: 24. Február , 2015, 14:41:06 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lumpisko
|
|
« Odpoveď #5650 kedy: 28. Február , 2015, 13:23:50 » |
|
Gibson LP Studio cislo 106700318 poprosim vie niekto rocnik.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #5651 kedy: 28. Február , 2015, 14:08:33 » |
|
2010
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lumpisko
|
|
« Odpoveď #5652 kedy: 28. Február , 2015, 14:59:14 » |
|
vdaka
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #5653 kedy: 28. Február , 2015, 16:18:32 » |
|
Prve a piate cislo rok. 2., 3. a 4. cislo den v roku a posledne tri poradie v danom dni.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
frakos
|
|
« Odpoveď #5654 kedy: 28. Február , 2015, 19:56:12 » |
|
106700318 To akoze v tomto konkrétnom dni nasekali 318 kusov?! To ich drbu jak kurence na pase. By som typol, ze daju tak 50 max denne.
|
|
« Posledná zmena: 28. Február , 2015, 19:57:54 od frakos »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|