hego-bass
náhodný pocestný
Príspevkov: 125
|
|
« kedy: 09. Marec , 2009, 19:13:47 » |
|
Zdravim vedel by mi niekto poradit ohladom takehoto basgitaroveho komba Hartke VX3500 Popis:basové combo 400W 4x10+HF tradičné papierové membrány, zosilovač HA3500 350W s lampovým predzesilovačom Dakujem pekne za rady
|
|
|
Zaznamenané
|
I'm Bassist. The best of: Sam Rivers, John Myung, Robert Trujillo
|
|
|
GHS
Hosť
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 09. Marec , 2009, 20:13:55 » |
|
Nas bassman ho ma.Stale to nosi do opravy.Niekolko krat mu uz menili ventilator a opravovali repro ... Chrci to,vrci to no sem tam to aj hra ... Este nieco?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 09. Marec , 2009, 20:19:22 » |
|
Nas bassak sice ma hlavu a repro zvlast a hra mu to bezchybne a pekne. Hlavne na rockovejsie zanre.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dejvo
Hosť
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 10. Marec , 2009, 07:45:37 » |
|
Lepsia kombinacia je dve desiny a pod to este jednu 15, radsej by som riesil toto. Co sa tyka zvuku, ideal je odskusat, ale hra to pekne. A my sme za posledneho 2,5 roka mali jednu opravu Hartke...takze klud.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
predator
Hosť
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 10. Marec , 2009, 07:47:49 » |
|
Náš basák má basový fullstack, Hartke 4x10 a pod tým Hartke 1x15, navrchu Warwick hlava ...
|
|
« Posledná zmena: 10. Marec , 2009, 07:51:38 od Predator »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 10. Marec , 2009, 13:15:43 » |
|
Nas bassman ho ma.Stale to nosi do opravy.Niekolko krat mu uz menili ventilator a opravovali repro ... Chrci to,vrci to no sem tam to aj hra ... Este nieco? ....a čo s tým robí vysáva .....je to dobrý aparát.....
|
|
|
Zaznamenané
|
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
|
|
|
GHS
Hosť
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 10. Marec , 2009, 19:37:53 » |
|
....a čo s tým robí vysáva .....je to dobrý aparát..... Ja si myslim ze na tom len hra .... proste nevydareny kus asi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hego-bass
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 10. Marec , 2009, 22:57:09 » |
|
Ja si myslim ze na tom len hra .... proste nevydareny kus asi Satava sa..mozes mat tri kusy rovanekho typu a kazy moze mat iny zvuk
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 11. Marec , 2009, 08:52:48 » |
|
Satava sa..mozes mat tri kusy rovanekho typu a kazy moze mat iny zvuk
....to by som netvrdil, že rovnaký typ bude mať iný zvuk....ale to je možné, že kým jeden kus bude fungovať aj vtedy keď ho budeš válať ako kocky a ten druhý sa do.ebe už pri pohlade naň.....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dejvo
Hosť
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 11. Marec , 2009, 09:17:51 » |
|
Satava sa..mozes mat tri kusy rovanekho typu a kazy moze mat iny zvuk
Diametrlane odlisny zvuk urcite mat nebude
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 15. Marec , 2009, 10:17:49 » |
|
ked uz tak 4x10 a k tomu samotne ten zosik. je to takto neprakticke.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
hego-bass
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 15. Marec , 2009, 22:30:17 » |
|
DIki za rady:D Hm neprakticke? nelepsie kombo? ved netreba sa srat s tymi vecami zapajanie a podobne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 16. Marec , 2009, 09:50:23 » |
|
DIki za rady:D Hm neprakticke? nelepsie kombo? ved netreba sa srat s tymi vecami zapajanie a podobne .....a to je nejaký problém .....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MageZ
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 16. Marec , 2009, 10:36:43 » |
|
DIki za rady:D Hm neprakticke? nelepsie kombo? ved netreba sa srat s tymi vecami zapajanie a podobne Ver, ze hlava+bedna je ovela lepsie riesenie. Casto sa stava, ze na akcii su uz bende a kapela si ma doniest len zosilnovac. Alebo naopak. A to uz nehovorim o pripadoch, kedy bude stacit nieco mensie...ci ked casom basak zisti, ze tie repraky v tom kombe zas az taky zazrak nie su.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 16. Marec , 2009, 10:38:41 » |
|
presne ako to napisal magez. strasne tomu padne cena a ked budes chciet nieco lepsie, tak budes musiet predat vsetko - nemozes vymenit zosilovac, alebo box samostatne.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
|