lednicky1
|
|
« Odpoveď #60 kedy: 14. Marec , 2009, 09:57:09 » |
|
pocuj a odkial si ja zhaanam gitaristu ale sme kalepa z Púchova no 80 km je premna nemožne xD ale zahral by som si
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
o:-:rek
Hosť
|
|
« Odpoveď #61 kedy: 14. Marec , 2009, 10:37:14 » |
|
Moja prvu kapelu sme zalozili s celozivotnym kamosom bolo to obdobie ked som mal 14 rokov (asi) a samozrejme sme chceli byt este väcsie hovada ako Sex Pistols tak sme fetovali toluen a vsetky mozne chemikalie a venovali sa anarcho-teko-punku ... teraz su najstastie tie casy prec a uz sa radsej chemikaliam nevenujem ale na punkovanie mam prijemne spomienky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
predator
Hosť
|
|
« Odpoveď #62 kedy: 14. Marec , 2009, 11:20:59 » |
|
V Muzikuse sa nedávno objavila takáto rada od Teda Nugenta:
"Žádný drogy, žádný alkohol, žádný fastfoody. To nejsou kecy, to už je u nekterejch z nás prímo otázka sebazáchovy. Kvalita tvý tvorby je totiž přímo úměrná tomu, co do sebe pereš. Zmatlanej si mužeš myslet, že si dobrej, ale tvoje okolí to za chvíli přestane bavit."
Mne ja táto rada vcelku veľmi sympatická a má dačo do seba.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
palii
|
|
« Odpoveď #63 kedy: 14. Marec , 2009, 11:22:46 » |
|
"Žádný drogy, žádný alkohol, žádný fastfoody. To nejsou kecy, to už je u nekterejch z nás prímo otázka sebazáchovy. Kvalita tvý tvorby je totiž přímo úměrná tomu, co do sebe pereš. Zmatlanej si mužeš myslet, že si dobrej, ale tvoje okolí to za chvíli přestane bavit."
je to bullshit. aj ted nugent je bullshit
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
predator
Hosť
|
|
« Odpoveď #64 kedy: 14. Marec , 2009, 11:23:54 » |
|
Prihoď teda dačo zo svojej tvorby, maestro.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
C3llario.HQ
|
|
« Odpoveď #65 kedy: 14. Marec , 2009, 11:25:06 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
predator
Hosť
|
|
« Odpoveď #66 kedy: 14. Marec , 2009, 11:26:14 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #67 kedy: 14. Marec , 2009, 11:33:26 » |
|
blbost
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Hosť
|
|
« Odpoveď #68 kedy: 14. Marec , 2009, 11:36:58 » |
|
momentalne som v stadiu ked nepijem ani len pivo uz rok jedine fajcenie ... toho sa neviem zbavit este ale ten fastfood mi pride pritiahnuty za vlasy chcel by som vidiet draheho Teda co da do seba ked nema cas ...
|
|
« Posledná zmena: 14. Marec , 2009, 11:39:32 od o:-:rek »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Srnac
|
|
« Odpoveď #69 kedy: 14. Marec , 2009, 11:39:47 » |
|
Najlepšie skladby vznikli z vyfetovaných hláv
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
predator
Hosť
|
|
« Odpoveď #70 kedy: 14. Marec , 2009, 11:43:15 » |
|
Čosi podobné ako Nugent tvrdil aj Radim Hladík, aj na základe vlastných skúseností ... Najlepšie skladby vznikli v geniálnych muzikantských hlavách, ale nie vďaka, ale napriek fetu. Fet ani chlast ti do hlavy nápady nenaleje, tie buď tam sú, alebo nie.
|
|
« Posledná zmena: 14. Marec , 2009, 11:45:33 od Predator »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
predator
Hosť
|
|
« Odpoveď #71 kedy: 14. Marec , 2009, 11:45:06 » |
|
momentalne som v stadiu ked nepijem ani len pivo uz rok jedine fajcenie ... toho sa neviem zbavit este ale ten fastfood mi pride pritiahnuty za vlasy chcel by som vidiet draheho Teda co da do seba ked nema cas ... Ja som sa už zbavil aj fajčenia, už viac ako mesiac som nedal cigaretu do úst. A tomu Nugentovi toto teda ver, on dokonca mäso pre svoju rodinu nekupuje v obchode, ale pôjde do lesa a dačo si strelí.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Hosť
|
|
« Odpoveď #72 kedy: 14. Marec , 2009, 11:49:19 » |
|
Najlepšie skladby vznikli z vyfetovaných hláv skusim to napisat takto: je to pravda ze fetaci maju svojske skladby tak isto ako aj psychicky naruseni hudobnici ... ale nie je to priamo pod vplyvom drog ale ako inspiracia sluzi zazitok s drogou ktory uz bol ... tak isto ako niekto kto trpi depresiami ... nedokaze tvorit ked je v tazkej depresii ale az potom spravit nejaky audio stimul toho co prezil ... to je rozdiel pod priamym vplyvom drog ci neprijemnych stavov nezlozis nic ... tomu ver
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #73 kedy: 14. Marec , 2009, 11:54:13 » |
|
kto je Ted Nugent ? meno poznam... nekupuje si maso v obchode, ale chodi strielat zver do lesa ? debil.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
predator
Hosť
|
|
« Odpoveď #74 kedy: 14. Marec , 2009, 11:55:51 » |
|
skusim to napisat takto: je to pravda ze fetaci maju svojske skladby tak isto ako aj psychicky naruseni hudobnici ... ale nie je to priamo pod vplyvom drog ale ako inspiracia sluzi zazitok s drogou ktory uz bol ... tak isto ako niekto kto trpi depresiami ... nedokaze tvorit ked je v tazkej depresii ale az potom spravit nejaky audio stimul toho co prezil ... to je rozdiel pod priamym vplyvom drog ci neprijemnych stavov nezlozis nic ... tomu ver
Asi tak ... ešte by som k tomu prihodil výrok Kocába - "Jenom čumět, nebo se blbě chechtat ... když si něco dám, jsem zcela vyšachován z tvúrčího procesu. Uznávám jistou přitažlivost drog pro duchovní bezdomovce, ale v muzice jim nefandím. Pro mně je spíše bližší taková ta pernamentní pracovitost a uletenost, jako měl třeba Frank Zappa ... třeba to u mně skončí jako stařecká potrhlost. Ale tu potrhlost, tu si pěstuju, protože cítím, že někde tam je ta vazba na mé tvúrčí zdroje".
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|