Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
13. November , 2024, 07:38:44
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 9 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Ako si najst kapelu  (Prečítané 17761 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
predator
Hosť
« Odpoveď #75 kedy: 14. Marec , 2009, 11:57:04 »

kto je Ted Nugent ? meno poznam... nekupuje si maso v obchode, ale chodi strielat zver do lesa ? debil.
Len či by si mu to povedal ... okrem iného je veľkým fandom rôznych kvérov a pištolí, má doma snáď všetko možné  Bavím sa skvele
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #76 kedy: 14. Marec , 2009, 11:58:49 »

Jediné, čo sa mi páči, je kokaín. Vedel by som si predstaviť, že by som na ňom fungoval. Ale dokážem to aj bez neho a kokaín je drahý. (smiech)  (Jožo Ráž)
Zaznamenané
predator
Hosť
« Odpoveď #77 kedy: 14. Marec , 2009, 11:59:28 »

Porovnávaš tu trochu inú ligu  :)
Zaznamenané
C3llario.HQ
pravidelný návštevník
Príspevkov: 494

« Odpoveď #78 kedy: 14. Marec , 2009, 12:01:54 »

Porovnávaš tu trochu inú ligu  :)

prečo Huh! fet je lacnejši ako kokain  Huh!  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané
o:-:rek
Hosť
« Odpoveď #79 kedy: 14. Marec , 2009, 12:04:45 »

kto je Ted Nugent ? meno poznam... nekupuje si maso v obchode, ale chodi strielat zver do lesa ? debil.

poznam jeho tvorbu dlhsie ale nejak velmi ma nefascinuje a pripada mi byt ako taky hillybilly z Arkansasu
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #80 kedy: 14. Marec , 2009, 12:15:51 »

poznam jeho tvorbu dlhsie ale nejak velmi ma nefascinuje a pripada mi byt ako taky hillybilly z Arkansasu

uplny redneck.. klasicky taky ten v style americka domobrana.. doma brokovnice a ked vyhlasia stanne pravo, pojde rabovat obchody co 5 minut pred nim vyrabovali jeho mexicky orientovani spoluobcania.. hravali ste niekto redneck rampage? taku tu strielacku v style duke nukem kde sa sundavali sliepky a tak?
Zaznamenané

siiiiiilas
pravidelný návštevník
Príspevkov: 576

« Odpoveď #81 kedy: 14. Marec , 2009, 12:18:13 »

raz ked sa novinari viezli s deep purple (40 rokov dozadu) spolu v autobuse z jedneho koncertu na druhy, sa pytali najebaneho blackmora ako robi deep purple songy a on povedal takto:chytil gitaru a vymyslel highway star... Bavím sa skvele
ked si dobry mozes mat aj analny kolik v riti a nemusis mat hlavu velku ako kuly aby si vymyslel nieco brutalne famozne Bavím sa skvele
Zaznamenané

heavy metal is the law!!!
predator
Hosť
« Odpoveď #82 kedy: 14. Marec , 2009, 12:19:04 »

uplny redneck.. klasicky taky ten v style americka domobrana.. doma brokovnice a ked vyhlasia stanne pravo, pojde rabovat obchody co 5 minut pred nim vyrabovali jeho mexicky orientovani spoluobcania.. hravali ste niekto redneck rampage? taku tu strielacku v style duke nukem kde sa sundavali sliepky a tak?
Ja som to hral  Bavím sa skvele dobrý úlet to bol  Bavím sa skvele poškodené zdravie si si musel naprávať flaškou a keksíkmi, keď si to prehnal, tak ti podivne tackavo fungovalo ovládanie alebo si každú chvíľu prdel.
« Posledná zmena: 14. Marec , 2009, 12:20:14 od Predator » Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #83 kedy: 14. Marec , 2009, 12:28:09 »

uplny redneck.. klasicky taky ten v style americka domobrana.. doma brokovnice a ked vyhlasia stanne pravo, pojde rabovat obchody co 5 minut pred nim vyrabovali jeho mexicky orientovani spoluobcania.. ..

a to vsetko si vydedukoval iba z toho liscieho chvosti co ma na texaskach ?  Fuuha zíram
Zaznamenané
o:-:rek
Hosť
« Odpoveď #84 kedy: 14. Marec , 2009, 12:30:48 »

redneck rampage bol brutal podla mna bol robeny na namet Teda Nugenta najlepsie bolo to hikanie na doplnenie 1% zdravia dal si YEEEEEEEEEHAAAAAAAAAAAAAAAAAAA  Na zdravie!
Zaznamenané
palii
miestny štamgast
Príspevkov: 1608

« Odpoveď #85 kedy: 14. Marec , 2009, 12:49:43 »

Ja som to hral  Bavím sa skvele dobrý úlet to bol  Bavím sa skvele poškodené zdravie si si musel naprávať flaškou a keksíkmi, keď si to prehnal, tak ti podivne tackavo fungovalo ovládanie alebo si každú chvíľu prdel.
no k tebe mi obdiv k tomuto vidlakovi moc nesedel ale budiz...

Prihoď teda dačo zo svojej tvorby, maestro.
maestro inak  to co zase davas?  sam si to nemyslis, mozem kludne povedat vyrok "fico je koko*t" napriek tomu ze nikdy nebudem mat jeho manazerske zrucnosti, ci nie?

k teme nechcem inak nic povedat, asi vymazat by bolo treba :)
Zaznamenané
C3llario.HQ
pravidelný návštevník
Príspevkov: 494

« Odpoveď #86 kedy: 14. Marec , 2009, 12:56:21 »

podobnaa hra bola aj total overdose na styl GTA  Bavím sa skvele tez takato haluska patriotska a sieliakes bonus skyli si tam mal  Bacha na vec kamo!
Zaznamenané
palii
miestny štamgast
Príspevkov: 1608

« Odpoveď #87 kedy: 14. Marec , 2009, 13:05:05 »

to je uplne jak bag of bones!  ha ha ha trosiiicku asi lepsie.
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #88 kedy: 14. Marec , 2009, 13:32:21 »

Čosi podobné ako Nugent tvrdil aj Radim Hladík, aj na základe vlastných skúseností ... Najlepšie skladby vznikli v geniálnych muzikantských hlavách, ale nie vďaka, ale napriek fetu. Fet ani chlast ti do hlavy nápady nenaleje, tie buď tam sú, alebo nie.  :)

Podobne tvrdil aj Ian Anderson alebo Robert Fripp.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
predator
Hosť
« Odpoveď #89 kedy: 14. Marec , 2009, 14:06:43 »

Nuž áno, nie každý pochopí, že keď chce nafetovaný či ožratý hudobník podávať výkon 100%, musí zvládať s čistou hlavou aspoň tých 150%  :) a to si môže dovoliť iba pár vyvolených na svete, čo to má "zhora dané" ... pre komplet osadenstvo fóra, čo je rado, keď dá na pódiu s čistou hlavou aspoň 80-90% z toho, čo zvláda v skúšobni, je to samozrejme bezpredmetné. Neviem, či tu na Slovensku taký človek, čo na to má, vôbec je ... aj ťažkí profíci a virtuózi ako trebárs Chodelka toto jednoducho nedokážu ustáť.

Walter Trout povedal v jednom rozhovore, že keď ide na koncert Buddyho Guya, tak je to buď to najlepšie, čo sa dá počuť, alebo tá najhoršia sračka. Raz bol na jednom takom, kde Buddy hral tak, že človek, ak zavrel oči, by prisahal, že Jimmi Hendrix sa vrátil nazad, proste bomba, a potom Buddy podal nejakému chlapíkovi gitaru a povedal - "Hraj tu chvíľu za mňa, idem si k baru vypiť". Chlapík hral slušne, aj keď to zďaleka nebolo to, čo predtým dával Buddy, a keď sa ten za polhodinku dotackal od baru, skoro nevedel hrať a ľudia mu poodchádzali ...
« Posledná zmena: 14. Marec , 2009, 14:10:24 od Predator » Zaznamenané
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 9 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.042 sekund, 23 otázok.