Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
10. November , 2024, 20:44:16
Strán: 1 ... 5 6 [7] 8 9 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Ako si najst kapelu  (Prečítané 17750 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #90 kedy: 14. Marec , 2009, 14:10:59 »

hmm pravda je ta, ze ked si clovek zaplati za  to aby videl hviezdu a mal kulturny zazitok, tak ho vie vcelku sklamat takato troska na stagei.. :)
Zaznamenané

predator
Hosť
« Odpoveď #91 kedy: 14. Marec , 2009, 14:13:44 »

Hovorím, že na svete je takých ľudí, čo aj pod parou či nafetení zvládajú hrať ako králi, iba pár a zrátaš ich na prstoch jednej ruky. Sú to výnimoční ľudia a toto sa jednoducho nedá nacvičiť, buď to máš alebo nemáš. Takže utešovať sa tým, že "keď to zvládol ten či onen, zvládnem to aj ja", je ťažký a trápny sebaklam. Ani jedného tu z nás sa toto zaručene netýka ...
« Posledná zmena: 14. Marec , 2009, 14:14:52 od Predator » Zaznamenané
o:-:rek
Hosť
« Odpoveď #92 kedy: 14. Marec , 2009, 14:21:53 »

Ked sme pritom nafetovani sa  Bavím sa skvele Bavím sa skvele ide aj o to co hras aku hudbu ... ak riesis nejaky experimentalnu avangardu ktoru chapes ty a tvoji spoluhraci ... napr. nejaky noise a podobne preco nie ... tam nie je nejaka technicka narocnost ... no neviem si vsak predstavit ze by boli napr. Meshuggah alebo Sikth alebo Dillinger sfetovani to by sa asi nedalo pocuvat fakt
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #93 kedy: 14. Marec , 2009, 14:23:31 »

hmm pravda je ta, ze ked si clovek zaplati za  to aby videl hviezdu a mal kulturny zazitok, tak ho vie vcelku sklamat takato troska na stagei.. :)

daj nejaky zazitok.
Zaznamenané
predator
Hosť
« Odpoveď #94 kedy: 14. Marec , 2009, 14:25:58 »

Ked sme pritom nafetovani sa  Bavím sa skvele Bavím sa skvele ide aj o to co hras aku hudbu ... ak riesis nejaky experimentalnu avangardu ktoru chapes ty a tvoji spoluhraci ... napr. nejaky noise a podobne preco nie ... tam nie je nejaka technicka narocnost ... no neviem si vsak predstavit ze by boli napr. Meshuggah alebo Sikth alebo Dillinger sfetovani to by sa asi nedalo pocuvat fakt
Tu nejde zďaleka len o techniku, ide hlavne o ten feeling, výraz. Ako chceš preniesť feeling z hlavy prstami do strún, keď nevnímaš plne okolie ani seba a to, že držíš gitaru a snažíš sa na nej niečo hrať, si iba matne uvedomuješ ... technika je tu iba nejaký holý základ, ale ostatné veci sú beznádejne preč.
Zaznamenané
brko
miestny štamgast
Príspevkov: 1948

« Odpoveď #95 kedy: 14. Marec , 2009, 14:28:44 »

predator sa nejako vyznas  Bavím sa skvele
Zaznamenané

predator
Hosť
« Odpoveď #96 kedy: 14. Marec , 2009, 14:32:14 »

Jak sa to vezme  :) dajaké skúsenosti z mladosti si človek prinesie ... aj kdečo vidíš na druhých.  Na zdravie!
Zaznamenané
Hosť
« Odpoveď #97 kedy: 14. Marec , 2009, 14:34:56 »

pri LSD vnimas vsetko ostrejsie v mozgu sa ti otvaraju take brany do ktorych sa nedostanes real a absolutne nemas problem s koordinaciou videl som dost vela noisovych projektov kde boli typkovia na kasu a boli tam take vibracie a hlavne hlbka hudby ze to bolo nieco astralne ... ale hovorim zalezi to od stylu hudby a nie som zastanca drog nieze to tak vyznie ja len hovorim podla toho co som videl a pocul ...
Zaznamenané
C3llario.HQ
pravidelný návštevník
Príspevkov: 494

« Odpoveď #98 kedy: 14. Marec , 2009, 14:45:24 »

dorici akyysi znalci  Bavím sa skvele ja len veeem ze vzdy ked dosel ans spevak co hra aj na pasu na koncert dopečny tak koncert vždy dopadol dobre  Bacha na vec kamo! ael paradox ked nebol spečeny hral a spieval horšie ale daako sa to neuchytilo....teraz ej chdak uz dost nakkt z toho taky zpomaleny a nechapavy truhlyk skoda ho a neve si to uvedomit ked mu vravime konec stale si mysli ze jemu ej dobre a mi mu zavidime alebo co  Zdravíčko
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #99 kedy: 14. Marec , 2009, 14:46:24 »

daj nejaky zazitok.

chodelka.. aj ked.. u neho ma to az tak netankuje..  Bavím sa skvele
Zaznamenané

traktor
pravidelný návštevník
Príspevkov: 700

« Odpoveď #100 kedy: 14. Marec , 2009, 18:18:12 »

pri LSD vnimas vsetko ostrejsie v mozgu sa ti otvaraju take brany do ktorych sa nedostanes real a absolutne nemas problem s koordinaciou videl som dost vela noisovych projektov kde boli typkovia na kasu a boli tam take vibracie a hlavne hlbka hudby ze to bolo nieco astralne ... ale hovorim zalezi to od stylu hudby a nie som zastanca drog nieze to tak vyznie ja len hovorim podla toho co som videl a pocul ...

hovadina na LSD mas halusky , neviem si predstavit zeby som natom hral koncert(ani na trave, alebo vela chlastu) ... zato na kokaine, alebo pervitine si to prestavit viem, pretoze si normalny akurat mas veeeela energie
Zaznamenané
traktor
pravidelný návštevník

« Odpoveď #101 kedy: 14. Marec , 2009, 18:19:41 »

Nuž áno, nie každý pochopí, že keď chce nafetovaný či ožratý hudobník podávať výkon 100%, musí zvládať s čistou hlavou aspoň tých 150%  :) a to si môže dovoliť iba pár vyvolených na svete, čo to má "zhora dané" ... pre komplet osadenstvo fóra, čo je rado, keď dá na pódiu s čistou hlavou aspoň 80-90% z toho, čo zvláda v skúšobni, je to samozrejme bezpredmetné. Neviem, či tu na Slovensku taký človek, čo na to má, vôbec je ... aj ťažkí profíci a virtuózi ako trebárs Chodelka toto jednoducho nedokážu ustáť.

na Slovensku napriklad Rozsa a spol  Zdravíčko
Zaznamenané
Hosť
« Odpoveď #102 kedy: 14. Marec , 2009, 18:28:23 »

hovadina na LSD mas halusky , neviem si predstavit zeby som natom hral koncert(ani na trave, alebo vela chlastu) ... zato na kokaine, alebo pervitine si to prestavit viem, pretoze si normalny akurat mas veeeela energie

... mal si v zivote niekedy papier ? kamo praveze na piku by som rozbil gitaru hodil ju o stenu a pobehoval by som najskor ako splaseny kacer ... ty si este asi skusenosti s drogami mal iba v knizke vsak ?
a ide o to ze LSD treba vediet pouzivat treba vediet brat z toho pozitivum k tomu vsak musis poznat svoje podvedomie a halucinacie su take ake si ich sam spravis ...
Zaznamenané
predator
Hosť
« Odpoveď #103 kedy: 14. Marec , 2009, 18:29:56 »

na Slovensku napriklad Rozsa a spol  Zdravíčko
No Rózsa svoje veci aj "pod vplyvom" pohrá, o tom niet debát. Otázkou je, či je práve toto už svetová trieda. Ja si myslím, že ešte nie ... nenadarmo si Muller zavolal nebohého Hirama Bullocka a spol... To bola proste iná kategória. Zostava s Rózsom nebola zlá, bola výborná, ale toto bolo ešte o triedu vyššie.

Na Slovensku by sa tam spomedzi basákov mohol rátať možno s prižmúrením oka Juraj Griglák ... ale on, pokiaľ viem, neberie nič.
« Posledná zmena: 14. Marec , 2009, 18:32:25 od Predator » Zaznamenané
traktor
pravidelný návštevník

« Odpoveď #104 kedy: 14. Marec , 2009, 18:30:44 »

... mal si v zivote niekedy papier ? kamo praveze na piku by som rozbil gitaru hodil ju o stenu a pobehoval by som najskor ako splaseny kacer ... ty si este asi skusenosti s drogami mal iba v knizke vsak ?
a ide o to ze LSD treba vediet pouzivat treba vediet brat z toho pozitivum k tomu vsak musis poznat svoje podvedomie a halucinacie su take ake si ich sam spravis ...
jasneze, som mal, aj vela inych veci ... je mozno pravda, ze kazdemu lsd robi nieco ine , ale ja by som nebol schopny hrat koncert , zato na piku hej
Zaznamenané
Strán: 1 ... 5 6 [7] 8 9 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.203 sekund, 23 otázok.