Grichard
|
|
« kedy: 19. Marec , 2009, 15:46:42 » |
|
Ma tu niekto nejake skusenosti s touto gitarou? Hladam po nete nieco blizsie ale vsade je len to iste.. z coho je, ake ma snimace a tak. Nemal ju uz niekto z vas v rukach zeby mi vedel nieco blizsie povedat? dik moc prikladam link keby niekto nevedel o com hovorim http://epiphone.com/default.asp?ProductID=306&CollectionID=18
|
|
|
Zaznamenané
|
YAMAHA EG 303 Peavey Valveking 212 DIGITECH X-series>Metal Master DIGITECH X-series>DigiDealy DIGITECH RP 50 D' Addario strings DGCFad
|
|
|
predator
Hosť
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 19. Marec , 2009, 15:48:41 » |
|
V Čechách má takú Robert Kodym, a na Slovensku tuším Braňo Mojsej.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 19. Marec , 2009, 15:49:53 » |
|
na Slovensku tuším Braňo Mojsej.
Toho si si mohol odpustit.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Grichard
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 19. Marec , 2009, 15:53:06 » |
|
no tak to vidim asi tak ze idem napisat mojsejovi ako sa mu na nej hra
|
|
|
Zaznamenané
|
YAMAHA EG 303 Peavey Valveking 212 DIGITECH X-series>Metal Master DIGITECH X-series>DigiDealy DIGITECH RP 50 D' Addario strings DGCFad
|
|
|
johnzo
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 19. Marec , 2009, 15:53:42 » |
|
čo na tomto nechápeš?
|
|
|
Zaznamenané
|
keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno [/quot
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 19. Marec , 2009, 15:56:59 » |
|
no tak to vidim asi tak ze idem napisat mojsejovi ako sa mu na nej hra Odkaz mu rovno, ze nech nam pride do Ba spravit nejaky self-promotion koncert, ze tu ma vela skalnych fandov.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
johnzo
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 19. Marec , 2009, 15:57:07 » |
|
inak, páni, buď som slepý, alebo túto gitaru nemá určite ani jeden menovaný klikajte preboha na tie linky...
|
|
|
Zaznamenané
|
keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno [/quot
|
|
|
polarized
náhodný pocestný
Príspevkov: 94
Hell is full of musical amateurs...
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 19. Marec , 2009, 16:00:06 » |
|
Mne sa zda ze taku ala Zakk Wylde ma gitarista z Beer society alebo sa mylim?
|
|
|
Zaznamenané
|
R.I.P. Miika (6.3. 1974 – 19.2. 2009) Hell is full of musical amateurs: music is the brandy of the damned.
|
|
|
Grichard
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 19. Marec , 2009, 16:10:15 » |
|
johnzo> neboj chapem tomu co je tam napisane... ale pitam sa ako sa na nej hra nie z coho je? ta fotka ktoru tam mas hovori o tebe hodne :D (nic v zlom ale nepripadas mi ako sympatak)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 19. Marec , 2009, 16:12:24 » |
|
johnzo> neboj chapem tomu co je tam napisane... ale pitam sa ako sa na nej hra nie z coho je? ta fotka ktoru tam mas hovori o tebe hodne :D (nic v zlom ale nepripadas mi ako sympatak)
aj ja som z Tvojej formulacie najprv pochopil, ze sa pytas aj z coho je a ake ma snimace, az potom som to pochopil spravne.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
johnzo
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 19. Marec , 2009, 16:12:39 » |
|
ja som až hodne sympatický a milý mladý muž ale nedovolím si nerýpnuť:z coho je, ake ma snimace a tak inak v pohodičke
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 19. Marec , 2009, 16:17:38 » |
|
snimace mozu byt, materialy mozu byt. epi zw lp custom ma kamos a je spokojny..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
johnzo
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 19. Marec , 2009, 16:18:32 » |
|
snimace mozu byt, materialy mozu byt. epi zw lp custom ma kamos a je spokojny..
inak, hento nieje LP, len podľa názvu si asi všetci myslia, že hej
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 19. Marec , 2009, 16:19:52 » |
|
inak, hento nieje LP, len podľa názvu si asi všetci myslia, že hej ja viem, na link som klikal.. hento je pomerne novy model, preto som podsunul skusenost s inym ZW modelom od epi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 19. Marec , 2009, 17:19:14 » |
|
Ma tu niekto nejake skusenosti s touto gitarou? Hladam po nete nieco blizsie ale vsade je len to iste.. z coho je, ake ma snimace a tak. Nemal ju uz niekto z vas v rukach zeby mi vedel nieco blizsie povedat? dik moc prikladam link keby niekto nevedel o com hovorim http://epiphone.com/default.asp?ProductID=306&CollectionID=18 Ježiš som sa zlakol tej gitary,fuuuuj ale je škaredá ale možno by som si na nu zvykol
|
|
|
Zaznamenané
|
LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|