RiZz0
|
|
« kedy: 24. Marec , 2009, 08:38:00 » |
|
Ahoj chcel som sa vas opytat na rozdiel medzi tymito kombami.Teda tymto kombom... A Oba su peavey classic 30, maju iba iny vzhlad?Ci stary a novy model?Diky moc...
|
|
|
Zaznamenané
|
Ten kto chce příliš moc, může ztratit úplne všechno, a kto chce zas od života moc málo, nemusí dostat vůbec nic.
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 24. Marec , 2009, 09:40:11 » |
|
to je to iste akurat trochu ina krabica
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RiZz0
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 24. Marec , 2009, 10:24:35 » |
|
Aj som si myslel, diky moc potreboval som sa uistit
|
|
|
Zaznamenané
|
Ten kto chce příliš moc, může ztratit úplne všechno, a kto chce zas od života moc málo, nemusí dostat vůbec nic.
|
|
|
kos99
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 11. Apríl , 2009, 14:51:24 » |
|
Ahoj chcel som sa vas opytat na rozdiel medzi tymito kombami.Teda tymto kombom... A Oba su peavey classic 30, maju iba iny vzhlad?Ci stary a novy model?Diky moc... no udajně se pokusily odstranit vliv reproduktoru na lampy nevím jak se to povedlo či nepovedlo neb původní model měl problémi s mikrofoničností a chrastěním lamp já šel raději do PV 50w 212 neb mi to docela vydilo jinak výbornej aparátek
|
|
|
Zaznamenané
|
EHS MKII+412ESH TV , AL STEVENS SUPERSTRAT,CORT M200 +SKY PICKUPS,Fendr - strat - Vavruša, DIGITECH RP7
|
|
|
Braňo Mjaerčík
nováčik
Príspevkov: 9
Fender Stratocaster USA,Peavey classi 50,Boss GT10
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 20. Apríl , 2009, 20:00:52 » |
|
je to úplne to isté len starší a novší model....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Gaťo
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 02. Máj , 2009, 18:52:03 » |
|
no niekto vravi že starši je lepši
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Gila
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 02. Máj , 2009, 22:33:13 » |
|
neviem no...mal som este starsieho- mal super zvuk-, ale pokazilo sa na koncerte...zacal som solo..a zrazu puknutie a dym..odisiel trafo...nebol som az tak stastny, ale mal som na to este záruku, takze ok...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kos99
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 03. Máj , 2009, 18:14:23 » |
|
no niekto vravi že starši je lepši nevím jak ta třicítka já jsem posuzoval 50wtovku nové a staré staré vlastním ... musím ale říci že bych si asi nevybral obě byly téměř stejně snad to nové mělo truchu větší obsah basů a jen zdánlivě mohlo to dělat opotřebení lamp jinak si myslím že PV classik je prostě super aparátek pokud nehrajete HM nebo HC neb si myslím že z mylích komb na rock nic moc lepšího asi není A na víc clean kanál je opravdu super dynamicky nezničitelný
|
|
|
Zaznamenané
|
EHS MKII+412ESH TV , AL STEVENS SUPERSTRAT,CORT M200 +SKY PICKUPS,Fendr - strat - Vavruša, DIGITECH RP7
|
|
|
frakos
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 27. Máj , 2009, 14:25:08 » |
|
....neviete mi niekto povedat ako to je s classic 30 verzus jd30t jack daniel's . ..pisu ze nahrada ,..teda zahral som si u kamosa na classic 30 a hned sme si padli do oka tak som si ho objednal...ale chlapik volal ze uz nema, ze prave tento jd30t jack daniel's je "nahrada" zan . . ..ale mam z toho ojeb pocit . .. . a nemam si ho ani blizko kde vyskusat, "na ulici" neni nikto kto by ho mal . . . neviete niekto o co ide? . . . nechce sa mi do toho prilis takto . . .
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 27. Máj , 2009, 14:29:13 » |
|
google -> "jd30t" a v prvom linku Dusan Korytko znamy aj ako Spyros tvrdi, ze ho ma skladom... tak sa ho popytaj, pripadne na ktorom sklade ho ma atd
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
frakos
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 27. Máj , 2009, 14:36:53 » |
|
....sa mi dali veci do suvisu a vyzera, ze prave od neho som si to objednal . .diki
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 27. Máj , 2009, 15:24:22 » |
|
google -> "jd30t" a v prvom linku Dusan Korytko znamy aj ako Spyros tvrdi, ze ho ma skladom... tak sa ho popytaj, pripadne na ktorom sklade ho ma atd Prve miesto, that´s my name Normalne na Slovensku v "nasom" sklade. Je to vlastne taky vycackanejsi Classic s lepsim reprakom a hlavne novy Classic 30 je celkovo problem zohnat.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
frakos
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 27. Máj , 2009, 15:30:54 » |
|
...som Ti prave poslal sukromnu spravu . . .
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 27. Máj , 2009, 15:36:28 » |
|
Aha a este jeden detail podstatny na tomto fore pre vela ludi. Classic 30 - Made in China JDT 30 - Made in USA
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bigbadbrad
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 27. Máj , 2009, 15:48:51 » |