Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
01. November , 2024, 16:39:00
Strán: [1] 2  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Anytime  (Prečítané 5436 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Yaro
pravidelný návštevník
Príspevkov: 692

« kedy: 24. Marec , 2009, 14:02:39 »

Som tu na fore sice novy, ale cim inym zacat ako sa predstavit hudbou ktoru robim. Polovica z nas teda ja a spevak sme z D.Kubina a druha polovica teda, basa, bicie a solovka su z Tvrdosina, kde aj skusame. Iste sa zamyslate nad mojou matematikou, takze to musim uviest na pravu mieru, spevak je bankar, ktoremu vsetci dlhujeme kopec prachov no a ja som mozog ktory vsetkych nuti ucit sa tie moje vymysly, takze tak. Ale inak u nas panuje cista demokracia  Bavím sa skvele  Asi bude otrepane tvrdenie ze hudbu milujeme, to urcite kazdy z muzikantov, inak by to za tie smiesne prechy nik nerobil ze Huh! Ale proste je to tak. Inak vypocut si nas mozete na www.mkmb.sk/anytime alebo na niektorom z nasich koncertov. Doporucujem oboje. Myslim, ze by sme mohli byt stale viac a viac nadupanejsi, keby sa nam chcelo cvicit castejsie. Vlastne nam by sa aj chcelo, ale sme tak rozlietani, ze sa dostaneme na skusku raz do tyzdna, pred koncertom niekedy aj dva  Nechajte ma vydýchať 
Praca u nas vypada nasledovne. Ja vymyslim piesen, ktoru komplet naaranzujem, otextujem a nahram a naspievam v mojom "home studio" No a takuto hotovu piesen posielam na skusobnu mailom  Pomoooc! a chlapci si vyberu ano paci sa nam to, chceme to hrat, alebo nepaci sa nam to a nebudeme to hrat. Obycajne sa v tom chvalabohu nikdy nesprtaju, takze piesne si vela zmien neuziju. Ale aby to nevypadalo ze su u nas v kapele len stroje....tak musim uviest, ze kazdy jeden ma slobodu v detailoch, bicmen si moze urobit vlastne prechody, gitarista vlastne sola. Len na ten spev a frazovanie som haklivy a ten sa menit nesmie, lebo inak...  To co bolo? červená-von
Zaznamenané

Mesa Boogie Mark V head, 4x12 MB Rectifier, Fender Custom Shop Deluxe Tele, B.C.Rich Exclusive, Warwick Thumb Bolt On 5 string
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #1 kedy: 24. Marec , 2009, 14:14:17 »

ahoj mne sa to pači ja mam ra takuto muzičku trochu tam citaim Team ale ten je super Zdravíčko nech sa dari
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #2 kedy: 24. Marec , 2009, 14:15:54 »

z vypocuteho sa mi najviac paci asi Freedom of Birds..  spevak susle len ked spieva anglicky? sry ale fakt mi to tam udrelo velmi do usi.. 02:45..  jaft fam time ago..
« Posledná zmena: 24. Marec , 2009, 14:19:02 od kaolko » Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #3 kedy: 24. Marec , 2009, 14:17:26 »

Hm, myslis, ze ozaj hrate aj progresivny rock, ako to mate na stranke uvedene? Ktora pesnicka z vasich je najviac progresivna?  Popiskujem si
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Yaro
pravidelný návštevník

« Odpoveď #4 kedy: 24. Marec , 2009, 14:32:42 »

Hm, myslis, ze ozaj hrate aj progresivny rock, ako to mate na stranke uvedene? Ktora pesnicka z vasich je najviac progresivna?  Popiskujem si
Nie vsetky piesne su uz prespievane spevakom a tak ich ani nedavam na stranky. Ale mas pravdu, nie je ich vela, sme skor komercne svin@  No hanbím sa.. Ale asi dve piessne by som sa predsalen odvazil zaradit pod tuto kategoriu.
Zaznamenané

Mesa Boogie Mark V head, 4x12 MB Rectifier, Fender Custom Shop Deluxe Tele, B.C.Rich Exclusive, Warwick Thumb Bolt On 5 string
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #5 kedy: 24. Marec , 2009, 14:35:13 »

Nie vsetky piesne su uz prespievane spevakom a tak ich ani nedavam na stranky. Ale mas pravdu, nie je ich vela, sme skor komercne svin@  No hanbím sa.. Ale asi dve piessne by som sa predsalen odvazil zaradit pod tuto kategoriu.

Ja som to nemyslel ako nejaky podvratny utok, len ma udivilo, ze co sa dnes uz pomaly zaraduje pod tuto skatulku. :)
Ked teda budete mat nieco hotove, zverejni.  Žmurk
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Yaro
pravidelný návštevník

« Odpoveď #6 kedy: 24. Marec , 2009, 14:37:41 »

z vypocuteho sa mi najviac paci asi Freedom of Birds..  spevak susle len ked spieva anglicky? sry ale fakt mi to tam udrelo velmi do usi.. 02:45..  jaft fam time ago..
Asi suslanim narazas na anglictinu ze?  Bavím sa skvele No po skusenostiach s troma anglickymi piesnami sme sa rozhodli robit uz len vylucne v slovencine. A ta zase velmi obmedzuje, takze si nenavyberas.
« Posledná zmena: 24. Marec , 2009, 14:38:25 od Yaro » Zaznamenané

Yaro
pravidelný návštevník

« Odpoveď #7 kedy: 24. Marec , 2009, 14:40:23 »

Ja som to nemyslel ako nejaky podvratny utok, len ma udivilo, ze co sa dnes uz pomaly zaraduje pod tuto skatulku. :)
Ked teda budete mat nieco hotove, zverejni.  Žmurk
..ale mozno ma potom vyvedies z omylu, je to mozne. Kazdopadne par piesni by v zivote nepustili v radiu.  :) Dokonca ich prestavam mat rad, lebo vidim na ludoch v hladisku, ze to je pre nich tazko stravitelne. To hlavne ked sa pritrafi kulturak, kde nik nepil :-)
« Posledná zmena: 24. Marec , 2009, 14:42:08 od Yaro » Zaznamenané

Roberto
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3467

« Odpoveď #8 kedy: 24. Marec , 2009, 15:40:12 »

pride mi to ako dobre zahrata, vkusna muzika.. hlavne ze sa bavite  Som frajer
Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #9 kedy: 24. Marec , 2009, 16:35:25 »

Dokonca ich prestavam mat rad, lebo vidim na ludoch v hladisku, ze to je pre nich tazko stravitelne. To hlavne ked sa pritrafi kulturak, kde nik nepil :-)

Na ludi kasli, treba ich zmiast a popliest nepravidelnymi rytmami, aby stale nenapodobnovali len pudove kopulacne pohyby. Vacsina ludi na koncertoch aj tak pozorne nepocuva, tak si v klude hrajte rozne srandicky.  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Yaro
pravidelný návštevník

« Odpoveď #10 kedy: 25. Marec , 2009, 14:31:36 »

Na ludi kasli, treba ich zmiast a popliest nepravidelnymi rytmami, aby stale nenapodobnovali len pudove kopulacne pohyby. Vacsina ludi na koncertoch aj tak pozorne nepocuva, tak si v klude hrajte rozne srandicky.  Bavím sa skvele
Dobry nazov albumu "Kopulačne pohyby" Budem si to pamatat  Bavím sa skvele  Ked das ludom nieco co poznaju, hned oziju. Taky prerobeny rockovy M.Jackson - Smooth Criminal dokaze s nimi zazraky.  Som za vodou kámo
Zaznamenané

Yaro
pravidelný návštevník

« Odpoveď #11 kedy: 12. Apríl , 2009, 09:33:20 »

Pridte sa na nas pozriet túto sobotu 18.apríla 09 na akciu Suboj kapiel v Prešovskom CityClube. Budeme hrat ako posledna skupina toho vecera cca o 23:00  Žmurk

www.subojkapiel.sk
www.cityclub.sk
Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13057

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #12 kedy: 12. Apríl , 2009, 11:45:45 »

Pridte sa na nas pozriet túto sobotu 18.apríla 09 na akciu Suboj kapiel v Prešovskom CityClube. Budeme hrat ako posledna skupina toho vecera cca o 23:00  Žmurk

www.subojkapiel.sk
www.cityclub.sk
Tak to sa tam vidime, urcite dojdem. :)  Na zdravie!
Zaznamenané

Yaro
pravidelný návštevník

« Odpoveď #13 kedy: 22. Apríl , 2009, 12:28:41 »

Pomoooc! Prosim pekne a ponizene pomozte nam svojim hlasom zahrat si na Rudave. Staci jediny klik za nasu kapelku Anytime na linku http://www.rudava.sk/?p=spolupraca  Sme tam zaradeny ako druky v poradi. Dakujem  Na zdravie!
Zaznamenané

kuker
stály hosť
Príspevkov: 885

« Odpoveď #14 kedy: 06. August , 2009, 10:55:16 »

aaaa Anytime!! hrali sme spolu v Poprade.. Fakt, koncik na velmi dobrej urovni!!!! Zdravíčko
Zaznamenané
Strán: [1] 2  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.072 sekund, 23 otázok.