exhumer
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 27. Január , 2011, 22:50:48 » |
|
Prazeze ked som to pocul live nejak ma to nepresvedcilo...ale mohlo to byt zvukarom. Ukazky nie su zbytocne ak to niekto nahra ako tak autenticky.
|
|
« Posledná zmena: 27. Január , 2011, 22:52:40 od exhumer »
|
Zaznamenané
|
WEIRD THRASH
|
|
|
buro
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 27. Január , 2011, 23:04:10 » |
|
Prazeze ked som to pocul live nejak ma to nepresvedcilo...ale mohlo to byt zvukarom. Ukazky nie su zbytocne ak to niekto nahra ako tak autenticky.
Tak co ja viem .. autenticky... tu zas mozme polemizovat ze je to vsetko o dobrom nasnímaní , o dobrom "mixe" resp neviem ci mozme hovorit o úprave korekcií a pod v pc... Ja mám velmi rád youtube kanál Olu Englunda , jeden Švéd ktorý často veša na YT všelijaké nahrávky aparátov ale ten dokáže dostat super zvuk asi z hocičoho http://www.youtube.com/user/fearedse
|
|
« Posledná zmena: 27. Január , 2011, 23:04:45 od buro »
|
Zaznamenané
|
Schecter C7 Hellraiser, Sterling by MM JP70, Ibanez MTM2 - Dunlop DB Wah - JTamps screamer - Korg Pitchblack - BOSS NS2 - Peavey 6505 - MXR Carbon Copy - HB 2x12
|
|
|
buro
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 27. Január , 2011, 23:06:02 » |
|
6505/5150 je jasna volba vsade vo svete metalovych gitaristov, tam nieje o com. Ukazky su uplne zbytocne, kazda 2. metalova kapela ma cez to natocene gitary alebo to ma na podiu. Urcite ti bude robit radost a prajem ti to vďaka
|
|
|
Zaznamenané
|
Schecter C7 Hellraiser, Sterling by MM JP70, Ibanez MTM2 - Dunlop DB Wah - JTamps screamer - Korg Pitchblack - BOSS NS2 - Peavey 6505 - MXR Carbon Copy - HB 2x12
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 27. Január , 2011, 23:06:46 » |
|
jemu to zial zneje vsetko rovnako a mnoho z toho daleko od toho ako to hra v skutocnosti
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 27. Január , 2011, 23:10:12 » |
|
jemu to zial zneje vsetko rovnako a mnoho z toho daleko od toho ako to hra v skutocnosti
to je velka pravda ale aj tak mu to kazdi zere
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bigbadbrad
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 27. Január , 2011, 23:11:52 » |
|
ako je to mozne?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
exhumer
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 27. Január , 2011, 23:12:08 » |
|
Tak co ja viem .. autenticky... tu zas mozme polemizovat ze je to vsetko o dobrom nasnímaní , o dobrom "mixe" resp neviem ci mozme hovorit o úprave korekcií a pod v pc... Ja mám velmi rád youtube kanál Olu Englunda , jeden Švéd ktorý často veša na YT všelijaké nahrávky aparátov ale ten dokáže dostat super zvuk asi z hocičoho http://www.youtube.com/user/fearedsemyslim bez kapely a bez mixu, iba true gitara, kabel, box, kondik a hotovo
|
|
|
Zaznamenané
|
WEIRD THRASH
|
|
|
buro
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 27. Január , 2011, 23:15:34 » |
|
Ak bude cas a budem mat nejaky mikrofon tak mozem vyskúšať nejaké porovnanie - nahrám aparáty aké mame v skusobni a mozno si budes vediet vytvorit nejaku predstavu ked medzi sebou provnam valvekinga,alebo powerball a 6505. No nesľubujem kedže v skusobni máme väćšiu kosu ako je vo vonku - a to nepreháňam...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
exhumer
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 28. Január , 2011, 06:13:55 » |
|
Ak bude cas a budem mat nejaky mikrofon tak mozem vyskúšať nejaké porovnanie - nahrám aparáty aké mame v skusobni a mozno si budes vediet vytvorit nejaku predstavu ked medzi sebou provnam valvekinga,alebo powerball a 6505. No nesľubujem kedže v skusobni máme väćšiu kosu ako je vo vonku - a to nepreháňam...
Ja som tu zimu vyriesil elektrickym ohrievacom... Ak si z BA, tak mozem niekedy dobehnut s nahravatkom alebo dojdem bez neho a zahram si na tom chvilu (ak dovolis)
|
|
|
Zaznamenané
|
WEIRD THRASH
|
|
|
buro
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 28. Január , 2011, 06:54:59 » |
|
Ja som tu zimu vyriesil elektrickym ohrievacom... Ak si z BA, tak mozem niekedy dobehnut s nahravatkom alebo dojdem bez neho a zahram si na tom chvilu (ak dovolis) Bohuzial mame v skúšobni 3 el. ohrievače a jeden velky olejový no nepomáha to - je to opustená budova kde sa vôbec nevykuruje. A samozrejme ked zacneme hrat a nechame si zanuty aspon jeden tak bud to je citit na zvuku - napr zníži sa skreslenie a hlasitosť aparátov ,alebo vyhodí istič... A som zo Svidníka , čo je od BA bohužial velmi ďaleko
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
buro
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 10. November , 2011, 17:36:43 » |
|
Takže nastal menší update Od Miša Kola som kúpil Gmajor a k nemu Behringer FCB1010. To prepínanie kanálov na hlave je veľmi praktická vec. Obával som sa že s tym bude problém - veľa káblovačky a pod ale je to super- 3 kable do hlavy, 2 do siete a stačí už len zapnúť vysielačku a všetko ide ako má Ešte treba doriešiť pedalboard na screamer, wah a ladičku a mám vystarané na nejaký ten mesiac
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
buro
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 20. November , 2011, 17:10:22 » |
|
foto všetkého pokope :-)
|
|
« Posledná zmena: 20. November , 2011, 17:10:54 od buro »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
majso
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 20. November , 2011, 19:44:35 » |
|
ajaj, dobre to máš :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
buro
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 20. November , 2011, 21:08:22 » |
|
ajaj, dobre to máš :D
Dik. Snáď sa podarí ešte rack doplniť a podložiť ho 4x12tkou
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #59 kedy: 20. November , 2011, 21:15:46 » |
|
Dik. Snáď sa podarí ešte rack doplniť a podložiť ho 4x12tkou