Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
29. November , 2024, 23:44:56
Strán: 1 [2] 3 4 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: OT z Buro sa konečne dočkal  (Prečítané 8823 krát)
0 užívateľov a 11 Hostí prehliada túto tému.
udry
Hosť
« Odpoveď #15 kedy: 26. Marec , 2009, 23:20:16 »

Chvalabohu. Kto by to pocuval?  Bavím sa skvele
Šak by si tam nechodil. Nosili by Ti pivo do pivnice. Bavím sa skvele
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #16 kedy: 26. Marec , 2009, 23:21:02 »

... ktore su tie dobre slovenske kapely?.

podla mna Abhorrence je v poho, beru ich aj na scene mimo SK
Zaznamenané
much
stály hosť
Príspevkov: 762

« Odpoveď #17 kedy: 26. Marec , 2009, 23:23:46 »

. Mam u ... ze sa tu malo v krcmach hra, ked som v krcme, chcem mat klud a dobre pivo a nie pocuvat vsade nejake vrzukanie. Kto chce ist na dobry koncert, ma moznosti do Viedne, Budapest, sem tam aj tu niekto prikvitne. Nahravky sa daju zohnat z celeho sveta, doslova vsetko co vyslo. Mame net, co nam chyba? Hojnejsia rockova scena na Slovensku mne urcite nie.  Na zdravie!

presne tak...este by mohli zakazat v krmach fajcenie (odkedy som s tym prestal tak mi to zacalo strasne vadit ha ha ha) a v ked si obcas pustim radio nemuseli by tam ist same hovadiny...ale inak si clovek moze zohnat hocico a ist na hocaky koncert
Zaznamenané
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #18 kedy: 26. Marec , 2009, 23:23:58 »

Co my mozeme vediet, aky drsny death a goremetal sa tam hra, ked je tam kopa ludi schopna sa kazdorocne pravidelne dat ukrizovat?  Popiskujem si

no, aky-taky prehlad mam, mam aj kopec slusnych metalovych veci z krajin, kde ani sami obyvatelia nevedia kde vlastne ziju, ale nikdy to niesu palky ako sa robia na severe a zapade europy alebo v amerike. ale mozno maju v Keni novodobu sepulturu a v Iraku novy Pink floyd len sa skryvaju pred svetom  Popiskujem si

s koncertmi je na tom slovensko celkom dobre, aspon minuly rok som si prisiel na svoje.
« Posledná zmena: 26. Marec , 2009, 23:28:56 od Krtko » Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #19 kedy: 26. Marec , 2009, 23:28:34 »

presne tak...este by mohli zakazat v krmach fajcenie (odkedy som s tym prestal tak mi to zacalo strasne vadit ha ha ha) a v ked si obcas pustim radio nemuseli by tam ist same hovadiny...ale inak si clovek moze zohnat hocico a ist na hocaky koncert
No ja by som viac privital v krčme živu a hoci aj"šmatlavu" jazz-rock-blues-apod. kapelu,ktora občas čosi zabrnka,ako počuvat v krčme supervysielanie našich rádii. Na zdravie!/ a pivo by som nedokazal pit bez cigarety/
Zaznamenané
much
stály hosť
Príspevkov: 762

« Odpoveď #20 kedy: 26. Marec , 2009, 23:54:09 »

No ja by som viac privital v krčme živu a hoci aj"šmatlavu" jazz-rock-blues-apod. kapelu,ktora občas čosi zabrnka,ako počuvat v krčme supervysielanie našich rádii. Na zdravie!/ a pivo by som nedokazal pit bez cigarety/

hh ale si mi dal Bavím sa skvele ja si uz viem vychutnat pivo aj bez cigy ale ked si dam viac tak si jednu zapalim:)
co ja viem v Ba su vkuse nejake koncerty, aj smatlave aj fajne, nevidim to zle s tou scenou :)
ale tusim je to hodne OT :)
Zaznamenané
-DAVE-
nováčik
*
Príspevkov: 7

« Odpoveď #21 kedy: 27. Marec , 2009, 00:27:31 »

Kto chce ist na dobry koncert, ma moznosti do Viedne, Budapest, sem tam aj tu niekto prikvitne. Nahravky sa daju zohnat z celeho sveta, doslova vsetko co vyslo. Mame net, co nam chyba? Hojnejsia rockova scena na Slovensku mne urcite nie.  Na zdravie!

S tymto moc nesuhlasim, samozrejme da sa ist na koncert do viedne, da sa stiahnut hoci co z internetu, nemusim pocuvat radio ked sa mi nepaci co tam hraju... to je jasne, ale o com je takyto pristup? o ohovne. Zial takyto pristup je pre slovakov dost typicky, (nemyslim to teraz osobne) potom niet divu, ze sa tu nic nedeje... nejdem tu teraz vyplakavat, ze preco v radiach nedavaju aj normalnu hudbu, ze preco je v bratislave len jeden klub ktory ma aj podium, ze preco su na slovensku len dva vacsie rockove festivali z toho jeden je zruseny, ja stym nic nespravim, ale ked si vacsina povie "sak na co" spolocenska uroven sa len tazko zvysi...

Progrocker: nenarazam konkretne na teba, mozno som ti tie slova vytrhol z kontextu, ale presne taketo nazory su dost caste...

hmm ale aj tak je to uz dost OT, tak sorry, Buro gratulujem k hlave, urcite si spokojny   :)
Zaznamenané

ENGL + ENLG + EMG = ou je!
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #22 kedy: 27. Marec , 2009, 09:31:41 »

Progrocker: nenarazam konkretne na teba, mozno som ti tie slova vytrhol z kontextu, ale presne taketo nazory su dost caste...

Chapem. Len ja som to napisal cisto subjektivne a doslova som mal na mysli to, ze mne krcmove ani klubove koncerty kopy kapiel, ktore su ako klonovane vobec nechybaju. To, ze tu je slaba podpora mladym "netrendovym" kapelam a moznosti koncertovat, je realita a ta uz trva viac ako 40 rokov v podstate. Nechce sa mi o tom stale nariekat, nebavi ma to pocuvat a ani nemam najmensiu snahu o spasu slovenskej rockovometalovej sceny. :)
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
vojco
pravidelný návštevník
Príspevkov: 305

Treba hrať hrať hrať

« Odpoveď #23 kedy: 27. Marec , 2009, 10:21:35 »

No jasne ze je to len v ludoch, ale otazka je co to je TO v ludoch. Keby to bolo len nejakou "lenivostou" na koncerty a nahravky, tak by tu boli aspon dobre kapely ktore nekoncertuju a nenahravaju, lenze nie su. Pretoze slovaci rovnako ako napriklad juhoslavcania, spaniely, cinania a neviem ki kok*ti metal jednoducho robit nevedia!
Kolko mas rokov Krtko?Alebo takto kolko tych slovenskych metalovych kapiel(ktore nevedia robyt metal) si bol podporit v klube na koncerte kde sa (aj plati) poj...  2€ vstupne ???Ja mam skusenosti ze ludia idu radsej do vedlajsej krcmi na pivo ako by mali zaplati gros za vstupne  ?§!. Toto je realita na slovensku a kapely si musia platit cestaky dost casto sami lebo ich ludia nepridu aj takouto formou podporit.Niet divu ze po 5-rokoch sa na to vyseru lebo len doplacaju a sem tam sa najdu nejaky vytrvalci.Majitelia klubou maju kapelu na haku,im ide len o trzbu uz ani to vstupne sa im nechce dat niekomu vyzbierat za par supov.CEST VYNIMKAM...A takto pekne pomalicky ide dole vodov  aj tak slaba klubova scena u nas. Zdravíčko
Zaznamenané

Mesa/Boogie čo iné a možno že aj oné
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast

« Odpoveď #24 kedy: 27. Marec , 2009, 11:57:32 »

nechapem, co splietas, ja som predsa vobec nic nerozpraval o klubovej scene. Nikdy som nezazil na dobrom koncerte ani na slovensku, ze by ludia neprisli. Minuly rok som bol v TN na immolation, v BA na insense, locomotive, v BB na rotten sound a the ocean,..., vsetko boli preplnene kluby vies preco? lebo to boli koncerty ppici kapiel ake na SR nie su. Zazil som aj uplne fiasko v Prievidzi na 4question marks a inhatred, ked pred tichto francuzov najebali 4-5!!! slovenskych a ceskych "deathmetalovych" kapiel. Este prvu kapelu sme ako tak prechlemtali pivom, ale ked uz druha bola na nerozoznanie od prvej a neskor aj od tretej a stvrtej, radsej sme opustili klub na 2 hodinky az kym stym neprestali! a vies kolko ludi tam na nich bolo? asi 10, vies kolko ludi prislo ked zacali hrat pocuvatelne kapely? plny klub, podla teba to svedci o tom, aky su fanuskovia kkti alebo o tom, ze tie kapely nikoho nezaujali?
Realita je taka, to, co v amerike povazuju uz  len za "standard" alebo mierny "nadstandard" a na koncertoch tam po nich ani pes nestekne lebo su presyteni takymi kapelami a akciami, tak na slovensku kapela ich "standardu" ani len neexistuje, dam ti aj priklad:
ukaz mi slovensku kapelu, ktora ma aspon desatinu ich kvalit (o technickej zrucnosti radsej ani nehovorim)
Na dobry koncert nemam problem dat aj 50EUR, na slovenske kapely som zial zatial stale olutoval aj tie 2Eura
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #25 kedy: 27. Marec , 2009, 12:00:45 »

Krtko - pozeras sa na to uzulinkou optikou vlastneho vkusu a nemas v nicom pravdu.
Zaznamenané
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #26 kedy: 27. Marec , 2009, 12:04:03 »

Na dobry koncert nemam problem dat aj 50EUR, na slovenske kapely som zial zatial stale olutoval aj tie 2Eura
tak to je dobra p*čovina teda..ale asi chodis na picoviny ty
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast

« Odpoveď #27 kedy: 27. Marec , 2009, 12:05:10 »

Krtko - pozeras sa na to uzulinkou optikou vlastneho vkusu a nemas v nicom pravdu.

no jasne ze sa na to pozeram z pohladu mojho vlastneho vkusu, mozno som aj narocny, ale preco by som mal chodit na koncerty kapiel ktore ma jednoducho nebavia, len preto, aby som podporil slovensku scenu? a v com nemam pravdu, napriklad v tom ze kapela v linku je povazovana v usa za standard aky na slovensku neexistuje ani nebude?
« Posledná zmena: 27. Marec , 2009, 12:10:17 od Krtko » Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #28 kedy: 27. Marec , 2009, 12:12:21 »

a vies kolko ludi tam na nich bolo? asi 10, vies kolko ludi prislo ked zacali hrat pocuvatelne kapely? plny klub, podla teba to svedci o tom, aky su fanuskovia kkti alebo o tom, ze tie kapely nikoho nezaujali?

toto je bohuzial realita udel predkapiel, ze nemaju plno.. a tento extrem bol dany zrejme aj organizaciou, vela ludi si zrejme povedalo, ze nebudu 3-4 hodiny cakat na hviezdy vecera ale pridu rovno na zaver. podobne to mas aj na velkych koncertoch, kde si hviezda vezme so sebou 2 predkapely a prva predkapela ma vacsinou ludoprazdny stadion (oproti natresku, ktory ma hlavna hviezda) a dovolim si skromne tvrdit, ze nie vzdy to musi mat suvis priamo s kvalitou danej kapely. skor s tym, ze proste ludia idu na koncert hlavne kvoli tej jednej kapele, tak sa tam prilis neponahlaju
Zaznamenané
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast

« Odpoveď #29 kedy: 27. Marec , 2009, 12:18:43 »

styrioci: mas samozrejme pravdu, ale toto bol iny pripad, kedze tie "hviezdy" vecera boli uplne andergraundove nezname kapely ani ja som do koncertu nepoznal a tie "predkapely" su na slovensku a cesku povazovane za jedne z najlepsich svojho zanru, menovat nebudem lebo ma tu este zozeru ze to su este lepsie kapely jak decapitated a cannibal corpse dokopy  ha ha ha
jednoducho tam ti ludia boli, aj sa snazili pocuvat, bavit sa ale nedalo sa.
Zaznamenané
Strán: 1 [2] 3 4 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.052 sekund, 23 otázok.