Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 27. Marec , 2009, 12:29:52 » |
|
Krtko, podla mna je to z roka na rok lepsie, uz tu nehra kazda metalova kapela len Metallicu alebo brutal death metal.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
johnzo
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 27. Marec , 2009, 12:43:57 » |
|
krtko, keby má byť na akcii, kde sa nachádzam aj ja hentaká kapela tak veľmi rýchlo zdrhnem preč
|
|
|
Zaznamenané
|
keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno [/quot
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 27. Marec , 2009, 12:55:06 » |
|
Krtko, podla mna je to z roka na rok lepsie, uz tu nehra kazda metalova kapela len Metallicu alebo brutal death metal.
s tymto musim suhlasit.. je to ovela viac roznorode, nez to byvalo.. isteho casu hrala kazda druha kapela master of puppets alebo nieco od iron maiden.. a aj ich vlastna tvorba bola potom skoro identicka.. dnes uz sa to hybe dopredu a nielen dopredu ale aj do stran, cize sirsi zanrovy zaber.. dovolim si tvrdit, ze tu mame kopec kvalitnych kapiel a comu sa tesim, tak nie su cisto len z bratislavskeho kraja.. mne ako domaceho v BA vzdy milo prekvapi kapela aj z pomerne vzdialenej oblasti o ktorej si moze niekto mysliet, ze pre boha ved tam snad ani radio nemaju.. zboznujem ked potom vsetci s otvorenou hubou kukaju
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vojco
pravidelný návštevník
Príspevkov: 305
Treba hrať hrať hrať
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 27. Marec , 2009, 13:01:44 » |
|
s tymto musim suhlasit.. je to ovela viac roznorode, nez to byvalo.. isteho casu hrala kazda druha kapela master of puppets alebo nieco od iron maiden.. a aj ich vlastna tvorba bola potom skoro identicka.. dnes uz sa to hybe dopredu a nielen dopredu ale aj do stran, cize sirsi zanrovy zaber.. dovolim si tvrdit, ze tu mame kopec kvalitnych kapiel a comu sa tesim, tak nie su cisto len z bratislavskeho kraja.. mne ako domaceho v BA vzdy milo prekvapi kapela aj z pomerne vzdialenej oblasti o ktorej si moze niekto mysliet, ze pre boha ved tam snad ani radio nemaju.. zboznujem ked potom vsetci s otvorenou hubou kukaju
|
|
|
Zaznamenané
|
Mesa/Boogie čo iné a možno že aj oné
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 27. Marec , 2009, 13:04:03 » |
|
Mna naposledy velmi milo prekvapili chalani z Brainscan, podla mna vyborna slovenska metalova kapela.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 27. Marec , 2009, 13:05:01 » |
|
Keby hrali takto pred 10 rokmi, tak by diktovali celemu svetu, ako sa hra metal, ale aj tak su skveli
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 27. Marec , 2009, 13:06:21 » |
|
Zazil som aj uplne fiasko v Prievidzi na 4question marks a inhatred, ked pred tichto francuzov najebali 4-5!!! slovenskych a ceskych "deathmetalovych" kapiel. Este prvu kapelu sme ako tak prechlemtali pivom, ale ked uz druha bola na nerozoznanie od prvej a neskor aj od tretej a stvrtej, radsej sme opustili klub na 2 hodinky
No ved nemusiš nutne počuvat v kuse 4-5 kapiel. Do klubu sa chodi aj pokecat s kamošmi,dačo popit,kuknut baby-prípadne daku zbalit atd. A pritom si vypočut muziku. Neviem či hraš v dakej kapele,ale ak ano,tak ja by som neodišiel preč,ale popočuval-netreba cely ich blok,stači par skladieb-,pokecal s chalanmi z tych kapiel,nadviazal kontakty,pripadne predebatoval daku koncertnu spolupracu atd. Nechcem ti radit,to je len môj nazor ako napr. rozširit koncertnu činnost kapely.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vojco
pravidelný návštevník
Treba hrať hrať hrať
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 27. Marec , 2009, 13:07:19 » |
|
Aj novy Lykantrop znie velmi dobre http://bandzone.cz/lykantropnie je tam sice milion arpedzii
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 27. Marec , 2009, 13:08:57 » |
|
Keby hrali takto pred 10 rokmi, tak by diktovali celemu svetu, ako sa hra metal, ale aj tak su skveli A este aj Striguli je dobra kapela
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 27. Marec , 2009, 13:09:52 » |
|
To sa este len ukaze! Alebo neukaze
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 27. Marec , 2009, 13:13:00 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 27. Marec , 2009, 13:18:09 » |
|
no to je fakt ppici nahravka! som velmi milo prekvapeny, musim suhlasit ze sa to fakt asi zacina na slovensku hybat. Ja som vsak netvrdil ze na SR nie su ziadne dobre kapely, len sa tu jednoducho nenajdu az take palky ako niekde inde
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vojco
pravidelný návštevník
Treba hrať hrať hrať
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 27. Marec , 2009, 13:18:43 » |
|
este jeden tip pre Krtka ale tiez bez arpedzii http://bandzone.cz/stblack ozaj skoro som zabudol ze akurat tocia nove CD
|
|
« Posledná zmena: 27. Marec , 2009, 13:21:28 od vojco »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 27. Marec , 2009, 13:23:08 » |
|
sice neviem co su to arpedzia, ale tu ti moj osobny vkus bude oponovat, pretoze tuto kapelu dobre poznam a podla mna je to taky pokazeny COAL CHAMBER
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku