Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
25. November , 2024, 17:36:23
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 ... 10 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: LoneStar kombo  (Prečítané 30686 krát)
0 užívateľov a 14 Hostí prehliada túto tému.
Yaro
pravidelný návštevník
Príspevkov: 692

« Odpoveď #45 kedy: 06. Apríl , 2009, 11:05:53 »

myslim, ze viac ako na rozladeny bias sa tu skor narazalo na fakt, ze "mesa is running their tubes cold", prelozit by sa to dalo tak, ze maju nastaveny nizsi bias ako by si tie lampy mozno ziadali. niekomu to moze vyhovovat a niekomu nie. viacero ludi aj na zahranicnych forach na tento fakt upozornovalo, rovnako aj na fakt, ze po uprave biasu hraju tie ampy lepsie a zivsie.
No toto som chcel pocut  Zdravíčko
Zaznamenané

Mesa Boogie Mark V head, 4x12 MB Rectifier, Fender Custom Shop Deluxe Tele, B.C.Rich Exclusive, Warwick Thumb Bolt On 5 string
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #46 kedy: 06. Apríl , 2009, 13:52:07 »

dnes je MB masovka, sekaju velke mnozstva aparatov, uz to neni ta rucna malovyroba, co pred 20 rokmi. ja by som az taku doveru v ich kvetnate reci z manualov nemal...
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #47 kedy: 06. Apríl , 2009, 14:58:48 »

...uz to neni ta rucna malovyroba, co pred 20 rokmi...
No... neviem neviem...

Pred rokom to tak este bolo ako pred 20 rokmi. Vid rozhovor v Muzikuse + fotky. Dodnes tam sedi v hale zopar ludi a pekne si letuju ten svoj amp. :)

Na zdravie!
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #48 kedy: 06. Apríl , 2009, 15:04:25 »

pred 20 rokmi si ty tu firmu nepoznal, v Ceskoslovensku boli dokopy 4 ich aparaty, v Europe 1000. dnes ma Mesa Boogie na intraku kazdy zacinajuci gitarista. tak bud pred 20 rokmi aparaty robili len velmi zriedka popri oplaovani sa na streche haly alebo neviem, ako to potom dnes ustihaju ten dopyt...
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #49 kedy: 06. Apríl , 2009, 15:06:14 »

Dodnes tam sedi v hale zopar ludi a pekne si letuju ten svoj amp. :)
zaverecne prace ano, ale plosaky pajkuju pasovo na etapy - nejake casove obdobie iba jeden typ ampu, potom to zmenia atd...  Zdravíčko
Zaznamenané
Yaro
pravidelný návštevník

« Odpoveď #50 kedy: 06. Apríl , 2009, 15:09:01 »

Neviem na akom intraku byvas ty, ale ja by som to skor ponal cez kapely a v nasom kraji co poznam (a nie je ich malo) som napocital len do 10 aparatov a z toho dva mam ja. Musite mat veselo na intraku :-)
« Posledná zmena: 20. Jún , 2009, 12:07:19 od Yaro » Zaznamenané

Mesa Boogie Mark V head, 4x12 MB Rectifier, Fender Custom Shop Deluxe Tele, B.C.Rich Exclusive, Warwick Thumb Bolt On 5 string
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #51 kedy: 06. Apríl , 2009, 15:12:12 »

dobra poznamka rasto. pripomina mi to taku paralelu ked znamy britsky motorista Jeremy Clarkson testoval mercedes CLS 55 AMG a spominal zhorsujucu sa kvalitu mercedesov a spomenul ze mercedes tvrdi ze motory do AMG verzii su rucne vyrabane niekolkymi tuctami inzinierov v tovarni divizie AMG. Akurat ze rocne sa AMG motorov vyrobi cca 18 tisic, takze niekto ma riadne krvave ruky  Bavím sa skvele
Zaznamenané

o-yep sro
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #52 kedy: 06. Apríl , 2009, 15:13:57 »

Neviem na akom intraku byvas ty, ale ja by som to skor ponal cez kapely a v nasom kraji co poznam kapely (a nie je ich malo) som napocital len do 10 aparatov

stale rozdiel oproti stavu pred 20 rokmi :) ja som to pisal iba na margo toho, ako si chcel argumenty, preco si dat overit bias napriek tomu, ze firma v navode pise, ze su dokonalost sama - mozno su - je to vsetko iba Tvoja vec  Na zdravie!
Zaznamenané
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #53 kedy: 06. Apríl , 2009, 15:16:00 »

dobra poznamka rasto. pripomina mi to taku paralelu ked znamy britsky motorista Jeremy Clarkson testoval mercedes CLS 55 AMG a spominal zhorsujucu sa kvalitu mercedesov a spomenul ze mercedes tvrdi ze motory do AMG verzii su rucne vyrabane niekolkymi tuctami inzinierov v tovarni divizie AMG. Akurat ze rocne sa AMG motorov vyrobi cca 18 tisic, takze niekto ma riadne krvave ruky  Bavím sa skvele

veru tak... hlavne v USA ma mesu kopa ludi... a pochybujem ze ked je tymi ampami trh doslova zaplaveny ze to tam stiha uletovat 10 amikov rucne... podla mna to coskoro zacnu lepit v cine...
edit: tymto som nemyslel ze su to nekvalitne aparaty, hraju super ale uz to nieje custom shop ale klasicka masovica.
« Posledná zmena: 06. Apríl , 2009, 15:16:50 od cubo » Zaznamenané
Radomír
stály hosť
Príspevkov: 980

« Odpoveď #54 kedy: 06. Apríl , 2009, 15:21:33 »

Zopár úkonov tam urobia ručne a môžu vyhlasovať že je to ručne robené.Ked pri tom budem a uvidím tak uverím.Je jasne že drvivu vačšinu úkonov robí stroje automaticky.Iba ručná práca???to by vyrobili 20 kusov mesačne alebo by museli mať 1 000 000 zamestnancov  Žmurk
Zaznamenané

Nečum-uč sa,cvič a hraj!Nech si dobrý ako VAI :)
Yaro
pravidelný návštevník

« Odpoveď #55 kedy: 06. Apríl , 2009, 15:25:42 »

Ale to vsetko su iba nase dohady, treba napisat na firmu nech poslu presne cisla, kolko stihnu vyrobit za rok, kolkymi rukami a potom by sme vedeli zhodnotit co je na tom pravdy. Ci nas neodrbavaju. Kazdopadne nech to robia akokolvek, ja by som kvalitu nespochybnoval.  Žmurk
Zaznamenané

Radomír
stály hosť
Príspevkov: 980

« Odpoveď #56 kedy: 06. Apríl , 2009, 15:26:36 »

Ale to vsetko su iba nase dohady, treba napisat na firmu nech poslu presne cisla, kolko stihnu vyrobit za rok, kolkymi rukami a potom by sme vedeli zhodnotit co je na tom pravdy. Ci nas neodrbavaju. Kazdopadne nech to robia akokolvek, ja by som kvalitu nespochybnoval.  Žmurk
TAK!!! :)
Zaznamenané

Nečum-uč sa,cvič a hraj!Nech si dobrý ako VAI :)
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #57 kedy: 06. Apríl , 2009, 15:28:40 »

... Kazdopadne nech to robia akokolvek, ja by som kvalitu nespochybnoval.  Žmurk

nikto ich kvalitu nespochybnuje, ale ked Majo F. a Fero F. napisu, ze zazili, ako tie biasy neboli uplne v poriadku, nemam jediny dovod im neverit.
Zaznamenané
Yaro
pravidelný návštevník

« Odpoveď #58 kedy: 06. Apríl , 2009, 15:34:43 »

nikto ich kvalitu nespochybnuje, ale ked Majo F. a Fero F. napisu, ze zazili, ako tie biasy neboli uplne v poriadku, nemam jediny dovod im neverit.
Nadstavenie biasu ma svoju toleranciu, cim viac sa to prestreli, tym rychlejsie sa lampy opotrebuvaju. V Mese to nadstavuju tak aby to bolo optimalne, aby bol zvuk dlho standardne kvalitny. Ale ak niekto preferuje radsej viac prelampovany zvuk za cenu rychlejsieho opotrebenia lapm, tak aj to sa samozrejme da. Cize aj toto je vec vkusu. Ale bral by som to len ako mozne vylepsienie, nie ze "to tam v Mese posrali"
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #59 kedy: 06. Apríl , 2009, 15:37:07 »

hudies si svoje, nac sa potom pytas ? :)
Zaznamenané
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 ... 10 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.041 sekund, 22 otázok.