Yaro
|
|
« kedy: 28. Marec , 2009, 13:31:39 » |
|
Nedá mi to nepochváliť sa co mi za par tyzdnov dorazi na rodnu hrudu. Mesa Boogie Lonestar kombo 2x12. Prepinatelny vykon 50/100W. Uz ani nespavam ako sa nan tesim
|
|
|
Zaznamenané
|
Mesa Boogie Mark V head, 4x12 MB Rectifier, Fender Custom Shop Deluxe Tele, B.C.Rich Exclusive, Warwick Thumb Bolt On 5 string
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 28. Marec , 2009, 13:39:34 » |
|
paradaaaaaaaa...super krasne kombo...tobudes mat tiez take oraznzove?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Yaro
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 28. Marec , 2009, 13:53:28 » |
|
Toto je presne ten kus co pride, takze presne tato farba. Je to asi jedina vec co aj mne trosku nevonia, tato oranzova farba, ale zase farba zvuk nerobi. Rozmyslal som ze ho potom farebne upravim nejakym ciernym dvojpasom na vrchu na jednej strane ako Viper.
|
|
« Posledná zmena: 28. Marec , 2009, 14:10:41 od Yaro »
|
Zaznamenané
|
Mesa Boogie Mark V head, 4x12 MB Rectifier, Fender Custom Shop Deluxe Tele, B.C.Rich Exclusive, Warwick Thumb Bolt On 5 string
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 28. Marec , 2009, 15:23:16 » |
|
Toto je presne ten kus co pride, takze presne tato farba. Je to asi jedina vec co aj mne trosku nevonia, tato oranzova farba, ale zase farba zvuk nerobi. Rozmyslal som ze ho potom farebne upravim nejakym ciernym dvojpasom na vrchu na jednej strane ako Viper.
sak ta oranzova je najlepsa....co si metlak?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Yaro
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 28. Marec , 2009, 15:34:26 » |
|
Modra, v akej sa to este vyraba mi pride neutralnejsia. Metlak? No aj to, ale uz iba pasivny, ked hudbu pocuvam. Hravam terat uz trochu ine veci. Ale šak čo, zvyknem si aj na pomarančovu coloru
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 28. Marec , 2009, 16:13:06 » |
|
je uplne nadherne... a urcite bude aj fasa hrat... to je US verzia?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
johnzo
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 28. Marec , 2009, 16:21:53 » |
|
čo si zle? kupovať kombo? a ešte aj 212? prajem príjemný pobyt v kúpeloch keby sú tam aspoň 2 rúčky. ale inak na pohľad je to veľmi sexi
|
|
|
Zaznamenané
|
keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno [/quot
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 28. Marec , 2009, 16:34:34 » |
|
čo si zle? kupovať kombo? a ešte aj 212? prajem príjemný pobyt v kúpeloch keby sú tam aspoň 2 rúčky. ale inak na pohľad je to veľmi sexi vsak to ma kolecka...takze preprava nemusi byt taka tragicka
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
Yaro
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 28. Marec , 2009, 16:57:11 » |
|
Ano US verzia, musim este nejaky transformator pozhanat. Lahke veru nie je, okolo 28 kg. Vytiahnut to z auta bude teda riadna posilovna. Bal som sa ze by 1x12 bol moc tenky zvuk, tak reku ked to je investicia na 20 rokov tak nech to uz citim aj v tej penazenke
|
|
« Posledná zmena: 20. Jún , 2009, 11:38:46 od Yaro »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Majo Fero
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 28. Marec , 2009, 19:17:54 » |
|
super kombo, tiez som nad nim davnejsie pokukoval jedna rada po prichode: daj si zmerat Bias
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Yaro
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 30. Marec , 2009, 14:21:04 » |
|
super kombo, tiez som nad nim davnejsie pokukoval jedna rada po prichode: daj si zmerat Bias Existuje o tom nejaky clanok, ako sa to robi, co k tomu clovek potrebuje v pripade ze chce do toho strkat nos sam?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 30. Marec , 2009, 14:28:03 » |
|
Krásny amp, určite bude aj výborne hrať, ale ako píše Majo...šuk k lampárovi..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Majo Fero
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 30. Marec , 2009, 14:30:43 » |
|
Existuje o tom nejaky clanok, ako sa to robi, co k tomu clovek potrebuje v pripade ze chce do toho strkat nos sam? existuje, skus google a mas po ruke potrebne pristroje?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 30. Marec , 2009, 14:35:12 » |
|
Existuje o tom nejaky clanok, ako sa to robi, co k tomu clovek potrebuje v pripade ze chce do toho strkat nos sam? na odmeranie biasu ti staci v podstate iba merak, ale pokial nevies co a ako, tak sa do toho nepustaj aby ta skaredo nekoplo alebo horsie skus si zohnat nejakeho sikovneho elektrotechnika v okoli, co by sa ti na to pozrel..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|