Majo Fero
|
|
« Odpoveď #60 kedy: 06. Apríl , 2009, 15:39:07 » |
|
Nadstavenie biasu ma svoju toleranciu, cim viac sa to prestreli, tym rychlejsie sa lampy opotrebuvaju. V Mese to nadstavuju tak aby to bolo optimalne, aby bol zvuk dlho standardne kvalitny. Ale ak niekto preferuje radsej viac prelampovany zvuk za cenu rychlejsieho opotrebenia lapm, tak aj to sa samozrejme da. Cize aj toto je vec vkusu. Ale bral by som to len ako mozne vylepsienie, nie ze "to tam v Mese posrali"
ked mas elektronky, na ktorych by mal byt namerany Bias 35mA a namerias tam nieco cez 20mA, myslis ze je to OK? ... lebo na Mesa stranke napisali......
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Yaro
|
|
« Odpoveď #61 kedy: 06. Apríl , 2009, 15:57:15 » |
|
Ok tak respektujem vase rady a pozriem sa na to. Ale budem pri tom pekne zblizka pozerat na ampermeter aby ma nik neodrbkal. Dam potom vediet, ake udaje sme namerali
|
|
|
Zaznamenané
|
Mesa Boogie Mark V head, 4x12 MB Rectifier, Fender Custom Shop Deluxe Tele, B.C.Rich Exclusive, Warwick Thumb Bolt On 5 string
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #62 kedy: 06. Apríl , 2009, 16:12:56 » |
|
preco by Ta mal niekto odrbkavat ? nie je veselsie na svete s pocitom, ze nie vsetci ma chcu automaticky odrbkat ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #63 kedy: 06. Apríl , 2009, 16:17:29 » |
|
Ale to vsetko su iba nase dohady, treba napisat na firmu nech poslu presne cisla, kolko stihnu vyrobit za rok, kolkymi rukami a potom by sme vedeli zhodnotit co je na tom pravdy. Ci nas neodrbavaju. Kazdopadne nech to robia akokolvek, ja by som kvalitu nespochybnoval. minimalne tymto: zaverecne prace ano, ale plosaky pajkuju pasovo na etapy - nejake casove obdobie iba jeden typ ampu, potom to zmenia atd... sa mesa nijako extra netaji, potvrdili to aj ludia, co tam boli na "exkurzii", vraj to nie je az taky problem vybavit si prehliadku u nich, aj dodavatelia ti to potvrdia, ze robia na etapy. keby to robili vsetko rucne, tak robia to, po com je presne dopyt. strojovo im je ekonomickejsie nastavit stroje na jeden typ dosky, sasy, bedne a vychrlit x kusov, a pocas ich kompletovania nastavit sroje na nieco ine a urobit dalsih x kusov niecoho ineho a tak dokolecka pri takej produkcii ako maju, a ze to nie su kusovky ako kedysi, je fakt, by to cisto rucne nestihali robit..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Yaro
|
|
« Odpoveď #64 kedy: 06. Apríl , 2009, 16:24:49 » |
|
minimalne tymto: sa mesa nijako extra netaji, potvrdili to aj ludia, co tam boli na "exkurzii", vraj to nie je az taky problem vybavit si prehliadku u nich, aj dodavatelia ti to potvrdia, ze robia na etapy. keby to robili vsetko rucne, tak robia to, po com je presne dopyt. strojovo im je ekonomickejsie nastavit stroje na jeden typ dosky, sasy, bedne a vychrlit x kusov, a pocas ich kompletovania nastavit sroje na nieco ine a urobit dalsih x kusov niecoho ineho a tak dokolecka pri takej produkcii ako maju, a ze to nie su kusovky ako kedysi, je fakt, by to cisto rucne nestihali robit.. Ved je v podstate jedno kolko veci urobi stroj kolko ludske ruky, dalo by sa este skor povedat, ze clovek ma vacsiu tendenciu veci opomenut alebo urobit chybu. A to len potvrdzuje moju doveru v standardne nadstavenie biasu u vsetkych aparatov.
|
|
|
Zaznamenané
|
Mesa Boogie Mark V head, 4x12 MB Rectifier, Fender Custom Shop Deluxe Tele, B.C.Rich Exclusive, Warwick Thumb Bolt On 5 string
|
|
|
Yaro
|
|
« Odpoveď #65 kedy: 06. Apríl , 2009, 16:31:02 » |
|
preco by Ta mal niekto odrbkavat ? nie je veselsie na svete s pocitom, ze nie vsetci ma chcu automaticky odrbkat ?
Bohuzial prisla taka doba, ze nesmies moc doverovat. Dnes mi prisiel zase mail ze som vyhral 500 000 libier
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #66 kedy: 06. Apríl , 2009, 16:33:36 » |
|
A to len potvrdzuje moju doveru v standardne nadstavenie biasu u vsetkych aparatov. a teraz by sa dalo polemizovat, ci to standardne nastavenie, ktore robi mesa, je idealne alebo nie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Yaro
|
|
« Odpoveď #67 kedy: 06. Apríl , 2009, 16:43:28 » |
|
a teraz by sa dalo polemizovat, ci to standardne nastavenie, ktore robi mesa, je idealne alebo nie Urcite dalo, ako o vsetkom
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #68 kedy: 06. Apríl , 2009, 16:50:07 » |
|
Bohuzial prisla taka doba, ze nesmies moc doverovat. Dnes mi prisiel zase mail ze som vyhral 500 000 libier vsak zosilovac zanesiem takemu, komu doverujem, ze neni koko*t a ojebavac.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Gila
|
|
« Odpoveď #69 kedy: 06. Apríl , 2009, 17:33:56 » |
|
teraz uz uvazujem nad tym ze si dam zmerat svoj zosik... ... inác som spokojny so zvukom, az moc! ...ale kto vie..aj singlác som si predal napriek tomu ze som bol spokojny a vlastne teraz som ovela spokojnejsi...cooo ja viiiim
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #70 kedy: 09. Apríl , 2009, 12:02:16 » |
|
Bohuzial prisla taka doba, ze nesmies moc doverovat. Dnes mi prisiel zase mail ze som vyhral 500 000 libier tak si v baliku ešte som nezažil inaaač spokojneho muzikanta,až po rokoch človek zisti ,že to je jedno ,tam ten problem nieje a skoro to neni počut myslim rozdiely aparatov a gitar ,preto použivam marshall lebo ten je v kapele aj počut aj vidiet ,hento kombo som skušal a hra to dobre akurat až moc pekne na mna ,
|
|
« Posledná zmena: 09. Apríl , 2009, 12:04:56 od joe »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Yaro
|
|
« Odpoveď #71 kedy: 09. Apríl , 2009, 18:37:00 » |
|
tak si v baliku ešte som nezažil inaaač spokojneho muzikanta,až po rokoch človek zisti ,že to je jedno ,tam ten problem nieje a skoro to neni počut myslim rozdiely aparatov a gitar ,preto použivam marshall lebo ten je v kapele aj počut aj vidiet ,hento kombo som skušal a hra to dobre akurat až moc pekne na mna , Asi hovoris o sikovnosti ruk. To je pravda, tú ziadny aparat nenahradi - suhlas. Ale aj tak ti musim trochu oponovat. Celkom to jedno co sa aparatov tyka nie je. Pred tym som mal pololampu Fender RockPro 100W a na moj vkus bolo moc uškriekané. Teraz docasne hravam na MB Studio Preamp + MV3 + bedna 4x12 a ovela lepsie som zapadol do kapely.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Sammko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 625
muck :-*
|
|
« Odpoveď #72 kedy: 09. Apríl , 2009, 22:29:17 » |
|
kedy vlastne ocakavas to kombo ? ze ti dorazi ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #73 kedy: 09. Apríl , 2009, 22:47:48 » |
|
Asi hovoris o sikovnosti ruk. To je pravda, tú ziadny aparat nenahradi - suhlas. Ale aj tak ti musim trochu oponovat. Celkom to jedno co sa aparatov tyka nie je. Pred tym som mal pololampu Fender RockPro 100W a na moj vkus bolo moc uškriekané. Teraz docasne hravam na MB Studio Preamp + MV3 + bedna 4x12 a ovela lepsie som zapadol do kapely. rock pro je taky vreštak ale toto tvoje to je super jedno z mala čo sa mi pači,sice nije to moj randalhojič ale super
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Yaro
|
|
« Odpoveď #74 kedy: 10. Apríl , 2009, 15:44:40 » |
|
kedy vlastne ocakavas to kombo ? ze ti dorazi ? Caka sa na naplnenie kontajneru, ale mam avizo, ze uz koncom mesiaca ide. Este som dal urobit v amerike case lebo tu je to zbytocne predrazene.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|