Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
25. November , 2024, 15:55:19
Strán: 1 ... 5 6 [7] 8 9 10 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: LoneStar kombo  (Prečítané 30629 krát)
0 užívateľov a 6 Hostí prehliada túto tému.
Yaro
pravidelný návštevník
Príspevkov: 692

« Odpoveď #90 kedy: 13. Jún , 2009, 17:45:32 »

Ano to je sikovna krabicka, ked sa vyhrabem z financnej krizy tak asi vyskusam.
Zaznamenané

Mesa Boogie Mark V head, 4x12 MB Rectifier, Fender Custom Shop Deluxe Tele, B.C.Rich Exclusive, Warwick Thumb Bolt On 5 string
reeller_sk
stály hosť
Príspevkov: 1432

My best friends are Jim, Jack and Johny

« Odpoveď #91 kedy: 13. Jún , 2009, 18:05:42 »

Nedavaj tam nic predaj ho ked sa ti nepaci. Aka nahoda, ze take zhanam aj ja.  Bavím sa skvele Vidis a mas po probleme mozes dalej dz dz dz so studio preampom... Na zdravie! Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...
Yaro
pravidelný návštevník

« Odpoveď #92 kedy: 13. Jún , 2009, 18:21:14 »

Nedavaj tam nic predaj ho ked sa ti nepaci. Aka nahoda, ze take zhanam aj ja.  Bavím sa skvele Vidis a mas po probleme mozes dalej dz dz dz so studio preampom... Na zdravie! Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Nepovedal som ze sa nepaci, len ze je to ine...  ale mozno za hlavu Roadking plus bedna 4x12 vymenim  Žmurk
Zaznamenané

Mesa Boogie Mark V head, 4x12 MB Rectifier, Fender Custom Shop Deluxe Tele, B.C.Rich Exclusive, Warwick Thumb Bolt On 5 string
Yaro
pravidelný návštevník

« Odpoveď #93 kedy: 20. Jún , 2009, 12:31:59 »

Tak som sa s nim trocha pohral a zacina sa mi cim dalej tym viac pacit. Zo zaciatku sa mi zdali najspodnejsie tony pri tlmenej hre trochu zablatene, pokrutil som vsak PRESENCE a BASS a je po blate. Basy uplne staci dat na stvrtku a zvuk aj tak nestrati svoj objem a zostava aj pri vyších polohach pekne tucny ton.  Zdalo sa byt Bluesove ale teraz prichadzam na to, ze na kombe ide vykrutit zvuk takmer do kazdeho, aj tvrdsieho stylu. Niekedy o tyzden zaciname tocit CD, tak potom vyhodim nejake zvukove ukazky. Este musim raz otvorit manual a zistit ako je to vlastne s Footschwitčom, lebo ked je nabodnuty z prednej strany nie je ucinny SOLO prepinac a ten by sa velmi hodil. Zo zadnej strany je tiez vstup na FS tak idem zistit ako funguje.
« Posledná zmena: 20. Jún , 2009, 12:33:13 od Yaro » Zaznamenané

ff
miestny štamgast
Príspevkov: 2387

« Odpoveď #94 kedy: 20. Jún , 2009, 12:35:49 »

Solo bude fungovať len vtedy ked máš zapnutú efektovú slučku.
Zaznamenané
Yaro
pravidelný návštevník

« Odpoveď #95 kedy: 21. Jún , 2009, 10:22:40 »

Solo bude fungovať len vtedy ked máš zapnutú efektovú slučku.
V efektovej slucke mam Delay a prepinac na kombe je v polohe "Loop In"  ale Solo nereaguje.
Zaznamenané

ff
miestny štamgast

« Odpoveď #96 kedy: 21. Jún , 2009, 11:15:34 »

V efektovej slucke mam Delay a prepinac na kombe je v polohe "Loop In"  ale Solo nereaguje.
A aký používaš k tomu footswitch?Máš k nemu origoš kábel?Inak treba akože stereo kábel :)
« Posledná zmena: 21. Jún , 2009, 11:20:21 od ff » Zaznamenané
Yaro
pravidelný návštevník

« Odpoveď #97 kedy: 21. Jún , 2009, 11:49:57 »

A aký používaš k tomu footswitch?Máš k nemu origoš kábel?Inak treba akože stereo kábel :)
Footswitch je original Lonestar, kde prepinac kanalov funguje normalne, ale Solo nereaguje. Mozno to bude tym kablom, ten nemam original a nie je ani stereo. Ale myslis ze by to ovplyvnilo len polovicu Footswitchu? Manual je pisany dost frazovito, moc som z neho nepochopil   Nechajte ma vydýchať a to som zavaril dva Passwordy  ?§!.
Zaznamenané

ff
miestny štamgast

« Odpoveď #98 kedy: 21. Jún , 2009, 12:00:06 »

Footswitch je original Lonestar, kde prepinac kanalov funguje normalne, ale Solo nereaguje. Mozno to bude tym kablom, ten nemam original a nie je ani stereo. Ale myslis ze by to ovplyvnilo len polovicu Footswitchu? Manual je pisany dost frazovito, moc som z neho nepochopil   Nechajte ma vydýchať a to som zavaril dva Passwordy  ?§!.
Jasne,tam musí byť stereo kábel.Inak bude fungovať len prepínanie kanálov. :)
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #99 kedy: 21. Jún , 2009, 12:06:07 »

Manual je pisany dost frazovito, moc som z neho nepochopil   Nechajte ma vydýchať a to som zavaril dva Passwordy  ?§!.
40 stranovu brozuru by som frazovitym manualom nenazival, v porovnani s inymi znackami. je sice pravda, ze tomuto tvojmu problemu je v podstate venovana len jedna jedina veta, ale myslim, ze je zrozumitelnejsia ani nemoze byt :)
Citácia: Mesa Engineering Lonestar Manual - Footswitch
This 1/4 inch ” stereo jack is for connection of the Channel Select Footswitch. When the FOOTSWITCH is connected
here with the provided stereo cable, the Channels and SOLO feature may be controlled remotely.
Zaznamenané
Yaro
pravidelný návštevník

« Odpoveď #100 kedy: 21. Jún , 2009, 12:12:26 »

Jasne,tam musí byť stereo kábel.Inak bude fungovať len prepínanie kanálov. :)
Ked sa tak nad tym logicky zamyslam, tak mas pravdu. Dve rozne operacie nemozu ist po jednom drate. Dik, pomohol si mi.  Na zdravie!
Zaznamenané

Yaro
pravidelný návštevník

« Odpoveď #101 kedy: 17. Február , 2010, 15:00:20 »

?§!. Booze chcel som vam pridat ukazku ale limit je vraj 2 MB ....ty kokos, toto ze je 21 storocie??? Admin prosim ta ved standardna mp3 ma cca 5 MB. ...No nic tak to musim ist prerobit.   
Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #102 kedy: 17. Február , 2010, 15:01:48 »

?§!. Booze chcel som vam pridat ukazku ale limit je vraj 2 MB ....ty kokos, toto ze je 21 storocie??? Admin prosim ta ved standardna mp3 ma cca 5 MB. ...No nic tak to musim ist prerobit.   
Daj to na ulozisko.sk
Zaznamenané

pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #103 kedy: 17. Február , 2010, 15:02:13 »

logika za tym je taka, ze v dnesnej dobe sa da vselikam uploadovat a nezaberat zbytocne priestor - forum nieje skladisko, tie MB nieco stoja  :)
Zaznamenané

o-yep sro
Yaro
pravidelný návštevník

« Odpoveď #104 kedy: 17. Február , 2010, 15:20:06 »

logika za tym je taka, ze v dnesnej dobe sa da vselikam uploadovat a nezaberat zbytocne priestor - forum nieje skladisko, tie MB nieco stoja  :)

Na prispevky hadam limit nezavediete, nerad by som skoncil v polovici ve...
Zaznamenané

Strán: 1 ... 5 6 [7] 8 9 10 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.072 sekund, 23 otázok.