Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
17. November , 2024, 06:20:23
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 7 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: 2 otazocky...  (Prečítané 21057 krát)
0 užívateľov a 5 Hostí prehliada túto tému.
Finrod
nováčik
*
Príspevkov: 28

« Odpoveď #30 kedy: 04. Apríl , 2009, 13:07:15 »

aha takze nemusim chodit do ziadnej skoly ze?? lebo radsej sa ucim sam a doma
Zaznamenané
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #31 kedy: 04. Apríl , 2009, 13:08:18 »

aha takze nemusim chodit do ziadnej skoly ze?? lebo radsej sa ucim sam a doma
jasne ze nemusis...kazde ma svoje pre a proti...ja vela krat lutujem ze som ucitelovi nechodil
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
Finrod
nováčik
*

« Odpoveď #32 kedy: 04. Apríl , 2009, 20:25:39 »

no uvidim jak z ucitelom....ale nemate nejake knihy o basach v .pdf??? alebo nejake weby nwm nic najst na nete....
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #33 kedy: 04. Apríl , 2009, 20:40:59 »

alebo nejake weby nwm nic najst na nete....
poviem to jak najvacsi buran a koko*t, tak ako to je - hovno, ani si sa nepokusal. keby si tomu venoval iba 5 minut a skusil par vyrazov zadat do googla, tak ti vyflusne tolko linkov, ze keby si ich chcel prestudovat, tak pri tych 5minutach nezostanes  Zdravíčko
« Posledná zmena: 04. Apríl , 2009, 20:42:13 od styrioci » Zaznamenané
homar
inventár podniku

« Odpoveď #34 kedy: 04. Apríl , 2009, 23:24:31 »

poviem to jak najvacsi buran a koko*t, tak ako to je - hovno, ani si sa nepokusal. keby si tomu venoval iba 5 minut a skusil par vyrazov zadat do googla, tak ti vyflusne tolko linkov, ze keby si ich chcel prestudovat, tak pri tych 5minutach nezostanes  Zdravíčko
musim plne suhlasit, pretoze internet je plny podobnych stranok venovanych tejto problematike, a tvrdit ze "neviem to najst" je najvacsie klamstvo, a ked naozaj nevie, tak potom to uz hranici s negramotnostou
Zaznamenané

Finrod
nováčik
*

« Odpoveď #35 kedy: 05. Apríl , 2009, 12:06:27 »

takto.....do google som zadaval vsetko co by mohlo suvisiet z knihami o basach, a kazdom webe z nastrojmi som hladal....do googlu tolko som toho zadal a hladal som nejake knihy venujucem sa basam, a nic...
Zaznamenané
Finrod
nováčik
*

« Odpoveď #36 kedy: 05. Apríl , 2009, 12:34:27 »

a pokusat som sa pokusal....jedine co som nasiel bol jeden cesky web....kedze anglicky nechcem....moje znalosti anglictiny su chabe....
Zaznamenané
homar
inventár podniku

« Odpoveď #37 kedy: 05. Apríl , 2009, 13:01:29 »

a pokusat som sa pokusal....jedine co som nasiel bol jeden cesky web....kedze anglicky nechcem....moje znalosti anglictiny su chabe....

slovnik a ficis...neni to na tom webe tak krkolomne vysvetlovane, ze so slovnikom by sa to nedalo pochopit
Zaznamenané

Finrod
nováčik
*

« Odpoveď #38 kedy: 05. Apríl , 2009, 13:20:43 »

slovnik my velmi nepomohol
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #39 kedy: 05. Apríl , 2009, 19:03:15 »

slovnik my velmi nepomohol
rovno povedz, ze si lenivy  Žmurk

skus pouzit translate.google.com - prelozi ti link, ktory tam zadas..ak to budu nezrozumitelne zvasty, tak prekladaj slovo po slove a skus si to dat o kontextu, napomocny moze byt aj ten google translator a hlavne treba prekladat kontextovo a nie slovo po slove, potom ti to fakt nepomoze..
Zaznamenané
olko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 314

\m/

« Odpoveď #40 kedy: 05. Apríl , 2009, 19:04:52 »

rovno povedz, ze si lenivy  Žmurk

skus pouzit translate.google.com - prelozi ti link, ktory tam zadas..ak to budu nezrozumitelne zvasty, tak prekladaj slovo po slove a skus si to dat o kontextu, napomocny moze byt aj ten google translator a hlavne treba prekladat kontextovo a nie slovo po slove, potom ti to fakt nepomoze..
uprimne - on lenivy nieje on fakt nevie anglinu :D:D:D ja ho uz dost dlho poznam osobne a slovnik mu nepomoze :D by musel kazde 2 slovo prekladat :D
Zaznamenané

Primarne basak.

Prog is Love, Prog is Life.

Proud Cort guitars player, and Peavey Amp user...
homar
inventár podniku

« Odpoveď #41 kedy: 05. Apríl , 2009, 19:18:47 »

uprimne - on lenivy nieje on fakt nevie anglinu :D:D:D ja ho uz dost dlho poznam osobne a slovnik mu nepomoze :D by musel kazde 2 slovo prekladat :D
keby nasiel ucitela tak sa nemusi srat s prekladom, ako som uz hovoril, viac sa nauci s ucitelom ako bez...ale tak jeho vec Zdravíčko
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #42 kedy: 05. Apríl , 2009, 19:41:26 »

na vyske mam kolegov, co anglinu dovtedy nevideli, ale ked chceli ist dalej, tak si museli prekladat aj anglicke texty a cuduj sa svete, vzali slovniky, pc translatory a prekladali  Zdravíčko ked mali problem prelozit nejaku vetu, tak sa spytali inych kolegov alebo znamych.. najjednoduchsie je povedat, ze NEVIEM a nevenovat niecomu aspon kusok snahy.. nechcem ho demotivovat, ale na nete su aj slovenske/ceske stranky venujuce sa hudobnej teorii, nepreberne mnozstvo anglickych stranok, staci len hladat a vygooglit si hoc aj nejaku slovensku/cesku stranku s teoriou je fakt otazka 1-2minut..  Žmurk

a ked sa niekto preco sem nepastnem nejake linky, tak preto, ze som alergicky na ludi, co cakaju, ze niekto spravi za nich nieco, co zvladnu pri minimalnej snahe aj sami Žmurk
« Posledná zmena: 05. Apríl , 2009, 19:44:42 od styrioci » Zaznamenané
olko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 314

\m/

« Odpoveď #43 kedy: 06. Apríl , 2009, 12:16:34 »

na vyske mam kolegov, co anglinu dovtedy nevideli, ale ked chceli ist dalej, tak si museli prekladat aj anglicke texty a cuduj sa svete, vzali slovniky, pc translatory a prekladali  Zdravíčko ked mali problem prelozit nejaku vetu, tak sa spytali inych kolegov alebo znamych.. najjednoduchsie je povedat, ze NEVIEM a nevenovat niecomu aspon kusok snahy.. nechcem ho demotivovat, ale na nete su aj slovenske/ceske stranky venujuce sa hudobnej teorii, nepreberne mnozstvo anglickych stranok, staci len hladat a vygooglit si hoc aj nejaku slovensku/cesku stranku s teoriou je fakt otazka 1-2minut..  Žmurk

a ked sa niekto preco sem nepastnem nejake linky, tak preto, ze som alergicky na ludi, co cakaju, ze niekto spravi za nich nieco, co zvladnu pri minimalnej snahe aj sami Žmurk
akurat som dosiel k zaveru ze mu s tou anglinou pomozem ked vyzdraviem :D:D:D:D holt je to moj kamos :D
Zaznamenané

Primarne basak.

Prog is Love, Prog is Life.

Proud Cort guitars player, and Peavey Amp user...
Finrod
nováčik
*

« Odpoveď #44 kedy: 06. Apríl , 2009, 16:20:11 »

k tym slovenskym a ceskym webom z teoriou....nech som do googlu napisal cokolvek nic som slovensky a cesky nenasiel....
Zaznamenané
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 7 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.09 sekund, 23 otázok.