Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
29. November , 2024, 10:32:35
Strán: 1 2 [3] 4 5 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Custom Home Made by Winc0  (Prečítané 13139 krát)
0 užívateľov a 8 Hostí prehliada túto tému.
Racius
pravidelný návštevník
Príspevkov: 243

« Odpoveď #30 kedy: 07. Apríl , 2009, 17:29:43 »

ten bordel si nevsimajte - hold moja izba ha ha ha No hanbím sa..
http://i358.photobucket.com/albums/oo30/Racius19/101_2954.jpg tak toto je moja izba, teraz že kto má bordel.
Ale hlavne že sa vo svojich izbách dobre cítime :)
Zaznamenané
Winc0
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 93

ta ja ne?

« Odpoveď #31 kedy: 07. Apríl , 2009, 18:25:39 »

http://i358.photobucket.com/albums/oo30/Racius19/101_2954.jpg tak toto je moja izba, teraz že kto má bordel.
Ale hlavne že sa vo svojich izbách dobre cítime :)

ha ha ha
jj. ani ty nemas kedy poupratovat? Na zdravie!
Zaznamenané

"Nechajte mi pravo na vlastne omyly, na moznost zvolit si, to co mam rad.
Chcem ist vlastnou cestou nie tou Vami vysliapanou, na ktorej by som stratil vlastnu tvar"

Som metlak Metallica Som metlak

Si píš!!! zmena nicku z ta ja ne? na aktualny - Winc0 Si píš!!!
Winc0
náhodný pocestný
**

ta ja ne?

« Odpoveď #32 kedy: 07. Apríl , 2009, 21:57:53 »

takze prave som prisiel z pivnice,  kde som uspesne vyrezal telo gitary... trocha ma z teho boli ruka,  lebo som to musel rucne  pilit a ten orech je sakra tvrde drevo ?§!.

Pridám na inšpiráciu ? Popiskujem si

prosim ta, zmeraj hrubku  tela, neviem presne kolko by to malo mat a na webe to  akosi neviem  najst ?§!.
dik Na zdravie!
Zaznamenané

Chcem ist vlastnou cestou nie tou Vami vysliapanou, na ktorej by som stratil vlastnu tvar"

Winc0
náhodný pocestný
**

ta ja ne?

« Odpoveď #33 kedy: 07. Apríl , 2009, 22:00:08 »

takaminy su dobre gitary len to v tovarni dost kurvia každa 3-5ta am neičo napiču...

u nas v hudobninach priniesli jednu a maly uplne na prd kobylku.... na dalšej sa odlepila kobylka.. na dalšej nešla elektrika :-D,

ale inač neni o čom

u nas v obchode zatial ziadny problem... secky super, iba na jednej nam praskla vrchna doska, aj to bolo  preto, ze na zaciatku plynovej krizy raz kurili a raz nie...hlavne cez vikend to bolo tak. castou zmenou teploty to pracovalo az to prdlo..
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #34 kedy: 07. Apríl , 2009, 22:01:07 »

zmeraj hrubku  tela
45mm
Zaznamenané
Winc0
náhodný pocestný
**

ta ja ne?

« Odpoveď #35 kedy: 08. Apríl , 2009, 07:14:44 »

45mm

ok dik :)

presne na 45 som ju mam ohoblovanu, len sa mi to takto na surovo zdalo nejake hrube... ale po finalnej uprave to bude asi inaksie vyzerat.
aj preto som sa pytal, lebo ten orech je dost tazky... budem musiet posilovat pred tym, ako si ju zavesim na krk ha ha ha
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #36 kedy: 08. Apríl , 2009, 07:37:19 »

ok dik :)

presne na 45 som ju mam ohoblovanu, len sa mi to takto na surovo zdalo nejake hrube... ale po finalnej uprave to bude asi inaksie vyzerat.
aj preto som sa pytal, lebo ten orech je dost tazky... budem musiet posilovat pred tym, ako si ju zavesim na krk ha ha ha
tak to uz je udel, ked chces pouzit tazke drevo na celu gitaru, mohol si pokombinovat orechovy top s nejakym lahsim drevom na telo :) som zvedavy ako dopadnes. chces pouzit picguard? plast ci drevo?
Zaznamenané
Winc0
náhodný pocestný
**

ta ja ne?

« Odpoveď #37 kedy: 08. Apríl , 2009, 07:50:40 »

tak to uz je udel, ked chces pouzit tazke drevo na celu gitaru, mohol si pokombinovat orechovy top s nejakym lahsim drevom na telo :) som zvedavy ako dopadnes. chces pouzit picguard? plast ci drevo?

pravdepodobne bez pickguardu, ale este to neviem isto. su v dreve take mensie kazy, tak neviem ako sa mi ich podari opravit.
ak pickguard tak asi plast. pravdepodobne cierny, ale to sa rozhodnem ked budem mat nahrubo zlozeni git. dnes idem vyrezat krk + hlavu, objednat vystuz a drevo na hmatnik.
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #38 kedy: 08. Apríl , 2009, 08:15:23 »

pravdepodobne bez pickguardu, ale este to neviem isto. su v dreve take mensie kazy, tak neviem ako sa mi ich podari opravit.
ak pickguard tak asi plast. pravdepodobne cierny, ale to sa rozhodnem ked budem mat nahrubo zlozeni git. dnes idem vyrezat krk + hlavu, objednat vystuz a drevo na hmatnik.
ja len, ze ked mas fosnu v celku a nie sendvic ako napr zakladna doska+top, tak nemas prilis vela moznosti ako zakryt kanaly pre elektriku (minimalne kable od snimacov). ak by si pouzil zakladnu dosku+top, tak tie kanaly v zakladnej doske zakryjes topom, takto ich budes mat navrchu a na ich zakrytie budes musiet pouzit pickguard.
ak si uchylak na prirodne drevo, ako ja :), a mas toho orecha dost a mas moznost z neho ufiknut nejaku 3-5mm dyhu o velkosti picguardu, tak by som ti odporucal vziat do uvahy aj tuto variantu. bude to vyzerat IMO ovela lepsie ako platovy pickguard  Na zdravie!
« Posledná zmena: 08. Apríl , 2009, 08:16:35 od styrioci » Zaznamenané
Racius
pravidelný návštevník
Príspevkov: 243

« Odpoveď #39 kedy: 08. Apríl , 2009, 08:18:58 »

ha ha ha
jj. ani ty nemas kedy poupratovat? Na zdravie!
Nie že nemám kedy, ale je to zbytočné  Popiskujem si

prosim ta, zmeraj hrubku  tela, neviem presne kolko by to malo mat a na webe to  akosi neviem  najst ?§!.
dik Na zdravie!
Tá gitka neni moja, bohužial No hanbím sa.. a hej, 4očko radí správne 45 mm hrúbku  :)
« Posledná zmena: 08. Apríl , 2009, 08:19:15 od Racius » Zaznamenané
ff
miestny štamgast
Príspevkov: 2387

« Odpoveď #40 kedy: 08. Apríl , 2009, 08:31:12 »

ja len, ze ked mas fosnu v celku a nie sendvic ako napr zakladna doska+top, tak nemas prilis vela moznosti ako zakryt kanaly pre elektriku (minimalne kable od snimacov). ak by si pouzil zakladnu dosku+top, tak tie kanaly v zakladnej doske zakryjes topom, takto ich budes mat navrchu a na ich zakrytie budes musiet pouzit pickguard.
ak si uchylak na prirodne drevo, ako ja :), a mas toho orecha dost a mas moznost z neho ufiknut nejaku 3-5mm dyhu o velkosti picguardu, tak by som ti odporucal vziat do uvahy aj tuto variantu. bude to vyzerat IMO ovela lepsie ako platovy pickguard  Na zdravie!
To sa dá úplne v pohode urobiť/ak je fošna vcelku-kanál pre káblovanie/-stačí dlhý vrták.Pár krát som to robil .
« Posledná zmena: 08. Apríl , 2009, 08:33:54 od ff » Zaznamenané
Winc0
náhodný pocestný
**

ta ja ne?

« Odpoveď #41 kedy: 08. Apríl , 2009, 08:39:35 »

To sa dá úplne v pohode urobiť/ak je fošna vcelku-kanál pre káblovanie/-stačí dlhý vrták.Pár krát som to robil .

jj. mam dost dlhe vrtaky, myslim ze to bude stacit, podla toho, co som zatial prirovnaval.
este mi chybaju take, co by vrtali do praveho uhla ha ha ha
Zaznamenané

kato
pravidelný návštevník
Príspevkov: 425

« Odpoveď #42 kedy: 08. Apríl , 2009, 09:22:24 »

Kazdopadne ti drzim palce a vytam ta v klube sialencov a nadsencov.Inac tie niektore prispevky su opravnene.Zacal by som nejakov kopiov  uz hotovych nastrojov.Ked ten nastroj bude dobre hrat dobre,alebo este lepsie ako original  potom by som sa pustil do experimentov.Ten orech je v pohode,javor tiez a keby si tam dal eben podla mna gitara by bola moc ukricana .Orech sam o sebe je dost vyskovy.takze makaj som zvedavy na vysledok.Este posledny doplnok gitara nie su schody do kurina,gitara ma mat dusu.
Zaznamenané
Winc0
náhodný pocestný
**

ta ja ne?

« Odpoveď #43 kedy: 08. Apríl , 2009, 09:33:49 »

Kazdopadne ti drzim palce a vytam ta v klube sialencov a nadsencov.Inac tie niektore prispevky su opravnene.Zacal by som nejakov kopiov  uz hotovych nastrojov.Ked ten nastroj bude dobre hrat dobre,alebo este lepsie ako original  potom by som sa pustil do experimentov.Ten orech je v pohode,javor tiez a keby si tam dal eben podla mna gitara by bola moc ukricana .Orech sam o sebe je dost vyskovy.takze makaj som zvedavy na vysledok.Este posledny doplnok gitara nie su schody do kurina,gitara ma mat dusu.

diki za radu. ak si to cital do konca, si si urcite fsimol,ze nejdem robit experiment,ale kopiu ESP Explorera... aj ten eben som si rozmyslel - pojde tam rosewood.
makam na tom intenzivne v ramci moznosti a volneho casu.
na ten vysledok som zvedavy aj ja, kedze je to moja prva vec co sa vyroby gitar tyka.
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #44 kedy: 08. Apríl , 2009, 10:42:57 »

a preco kopiu kopie ? u mna je explorer toto:

[img width= height=]http://www.dolphinmusic.co.uk/shop_image/product/87df7863c3b632c2a46db0450887da03.jpg[/img]
Zaznamenané
Strán: 1 2 [3] 4 5 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.462 sekund, 23 otázok.