Valla
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 11. Apríl , 2009, 14:31:02 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 11. Apríl , 2009, 14:32:14 » |
|
keby né tatry tak viem vybaviť chatu na duchonke bez problémov. keby nie tak máme chatu pri rajci v p*či v lesoch kde ani signál nieje 10 ľudí sa vyspí na madracoch a ďalších 10 ak si donesie karimatky a spacáky... a ono to neni ani tak chata ale skôr brutálne vytunená chata s elektrinou a tečúcou pitnou vodou kau sak tatry su strasne daleko komu by sa tam chcelo jebkat? este by som nebol ani na hlavnej v BA a uz by som bol najebany jak prasa
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
johnzo
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 11. Apríl , 2009, 14:33:02 » |
|
kau sak tatry su strasne daleko komu by sa tam chcelo jebkat? este by som nebol ani na hlavnej v BA a uz by som bol najebany jak prasa aspoň ti rýchlejšie ubehne cesta
|
|
|
Zaznamenané
|
keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno [/quot
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 11. Apríl , 2009, 14:34:23 » |
|
aspoň ti rýchlejšie ubehne cesta o to bude drahsia
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
johnzo
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 11. Apríl , 2009, 14:35:06 » |
|
o to bude drahsia pol litra domáceho ťa bude stáť asi toľko čo pol lístka
|
|
|
Zaznamenané
|
keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno [/quot
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 11. Apríl , 2009, 14:37:12 » |
|
pol litra domáceho ťa bude stáť asi toľko čo pol lístka nooo to ano a je financna kriza
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 11. Apríl , 2009, 15:08:13 » |
|
http://www.lesy.sk/showdoc.do?docid=39 - celkom dobra zasobaren chat na take akcie, podla mna najlepsi cas by bol bud polka maja alebo oktober/november, pocasie teple na opekacku a uz nikto nie je rozlietany ako v lete. By som aj zorganizoval do auta vyhodnarsku uderku...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
marrtin
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 11. Apríl , 2009, 15:24:59 » |
|
Moze sa. Ale po x vypitych pivach sa k tomu urcite sklzne. no keď sa nebude hrať a debatovať o nástrojoch a gitarách, čo chcete preberať? ontologicko-noetické otázky? pridal by som sa ak to bude víkendovka, ale to už asi budem pracovať v novom zamestnaní a neviem aké budú podmienky, pracuje sa na smeny a ešte som nemal ani pohovor...
|
|
« Posledná zmena: 11. Apríl , 2009, 15:27:11 od marrtin »
|
Zaznamenané
|
Les Paul + Marshall, čo iné?
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 11. Apríl , 2009, 15:33:27 » |
|
no keď sa nebude hrať a debatovať o nástrojoch a gitarách, čo chcete preberať? druhu svetovu vojnu
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
marrtin
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 11. Apríl , 2009, 15:36:14 » |
|
druhu svetovu vojnu môže byť, toto obdobie ešte ako tak poznám
|
|
|
Zaznamenané
|
Les Paul + Marshall, čo iné?
|
|
|
Mazzi
pravidelný návštevník
Príspevkov: 727
His spirit and music live on!
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 11. Apríl , 2009, 16:42:06 » |
|
http://www.lesy.sk/showdoc.do?docid=39 - celkom dobra zasobaren chat na take akcie, podla mna najlepsi cas by bol bud polka maja alebo oktober/november, pocasie teple na opekacku a uz nikto nie je rozlietany ako v lete. By som aj zorganizoval do auta vyhodnarsku uderku... Konecne niekto myslel aj na vychodnarsku kastu
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster American Deluxe '09, Gibson LP Trad '16 -->[Pedalboard]-->Fender Super Reverb 65 RI, Fender Bassman '59 LTD RI, Fender Deluxe 112, Lab Series L5 '78.
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 12. Apríl , 2009, 01:44:17 » |
|
dobry napad, som za. je mi jedno kedy a kam, staci povedat den vopred.
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 14. Apríl , 2009, 13:32:50 » |
|
co tak ist na chatu k niekomu kto ju ma..napsr..kumne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 14. Apríl , 2009, 14:53:23 » |
|
este by som povedal, ze minimalne poziadavky na chatu by nejake mali byt. ja to vidim tak, ze: - tecuca voda - splachovaci zachod - elektrika - 1 lozko / 1 osoba (zamerne nepisem postel, avsak spacak != lozko)
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #59 kedy: 14. Apríl , 2009, 15:01:40 » |
|
spacak nerovnasa lozko
zabudol si:
- telka - krcma do 50 metrov s pivom do 1 Euro - do 20 minut od BA autom NIE v kopci
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|