rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« kedy: 14. Apríl , 2009, 22:36:46 » |
|
nasiel som si na ploche nejake VSTcko v Rar. tak som chvilu cumel a spominal, co to moze byt. a potom som si spomenul, ze kedysi davno tu Musicman spominal takyto nejaky SW gitarovy preamp a ja som ho stiahol a zabudol na neho. som to nainstalil a vyskusal. je to iba preamp, takze potrebuje este simulaciu boxu. pouzil som impulz Acoustic koncu a mojho 2x12" boxu. teraz je v kurze, ze kazdy, kto sem dava ukazky nejakeho zvuku, hra zasadne blbosti, ktore si nemame vsimat. tak som aj ja hral blbosti - nevsimajte si ich http://www.ska2tonics.sk/rastis/wagner_sharp.mp3inak je to free. s novymi strunami, serioznym DiBoxom a profi impulzom to musi hrat jak dabel
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 14. Apríl , 2009, 22:37:24 » |
|
[img width= height=]http://freemusicsoftware.org/imageDirectory/bloggerpics/nickcrow_wagner_sharp_v06.jpg[/img]
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 14. Apríl , 2009, 22:44:12 » |
|
hra to vsetko rovnako ja uz neviem ci som poslednu dobu ohluchol alebo co ale fakt je to setko rovnake
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 14. Apríl , 2009, 22:49:02 » |
|
ale toto je uplne zadarmo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
asdfg
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 14. Apríl , 2009, 22:51:26 » |
|
tiez som to skusal na musicmanove odporucenie, je to dost dobre
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 14. Apríl , 2009, 22:51:39 » |
|
este si daj pred to tubescreamer od toho rusa ten je tiez zadarmo a mozes tocit nahravku roka. na tomto sa ine kapely nahravali. to je tajna zbran ako V-AMP
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 14. Apríl , 2009, 22:54:19 » |
|
este si daj pred to tubescreamer od toho rusa ten je tiez zadarmo a mozes tocit nahravku roka. na tomto sa ine kapely nahravali. to je tajna zbran ako V-AMP ja som pred tym mal teraz vrazeny free DS1 od Simul Analog, ale len vysky som tam pridal, skreslenie ani nie... inak toto je ten algoritmus co nasli na nete a pouzili aj Fractal Axe ? inak co je TS od rusa ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 14. Apríl , 2009, 22:57:43 » |
|
ja som pred tym mal teraz vrazeny free DS1 od Simul Analog, ale len vysky som tam pridal, skreslenie ani nie... inak toto je ten algoritmus co nasli na nete a pouzili aj Fractal Axe ? inak co je TS od rusa ? tiez som tu daval na to link. v takom spojeni sa to pouziva. Nejlepsi vjeci sou zadarmo Ale zase fraktal ked si kupis tak je to lepsi pocit
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mcmaros
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 15. Apríl , 2009, 11:23:34 » |
|
Skusal som to s tube screamerom od simulanalog, ale tiez mi to pride viacmenej vsetko podobne. Asi to neviem riadne nastavit.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 15. Apríl , 2009, 11:32:23 » |
|
co Ti pride podobne, comu a co nevies nastavit ? vsak ide o to, ze je to dalsia alternativa v ramci SW, ktora je free a ktora sa zvukom nemusi hanbit pred HW simulaciami...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bigbadbrad
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 15. Apríl , 2009, 11:36:11 » |
|
ako mam chapat "impulz"? To je vlastne zapojenie aparatu do DI boxu a to su tie impulzy co idu amp -> dibox -> zvukovka? ci jak?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 15. Apríl , 2009, 11:46:52 » |
|
nasiel som si na ploche nejake VSTcko v Rar. tak som chvilu cumel a spominal, co to moze byt. a potom som si spomenul, ze kedysi davno tu Musicman spominal takyto nejaky SW gitarovy preamp a ja som ho stiahol a zabudol na neho. som to nainstalil a vyskusal. je to iba preamp, takze potrebuje este simulaciu boxu. pouzil som impulz Acoustic koncu a mojho 2x12" boxu. teraz je v kurze, ze kazdy, kto sem dava ukazky nejakeho zvuku, hra zasadne blbosti, ktore si nemame vsimat. tak som aj ja hral blbosti - nevsimajte si ich http://www.ska2tonics.sk/rastis/wagner_sharp.mp3inak je to free. s novymi strunami, serioznym DiBoxom a profi impulzom to musi hrat jak dabel konečne k veci akurat rychle kukurica ta musim naučit
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 15. Apríl , 2009, 11:59:05 » |
|
konečne k veci akurat rychle kukurica ta musim naučit no to by si mohol, ale da sa to aj nejako bez cvicenia ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dejvo
Hosť
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 15. Apríl , 2009, 13:04:22 » |
|
ale toto je uplne zadarmo Odkial si stiahol funcknu verziu ? Taham uz treti krat a furt to nejde...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|