kubog
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 21. Apríl , 2009, 19:54:40 » |
|
Marshall 2555 P9 B8 M4 T6 Master 6+ Input Gain podla chuti, Output Gain podla chuti Orange AD30 Master za polkou, Gain podla chuti, B M T na 12 hodín, resp všetko doprava
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 21. Apríl , 2009, 19:56:08 » |
|
VHT Ultralead: gain-10 hod, Bass-11 hodin, middle 15 hod, treble 13 hod, presence full, depth 11, master tak na 10 hod
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 21. Apríl , 2009, 19:58:30 » |
|
Ved to musi ist v kapele von a nie pomahat basakovi presne tak
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
Wonder
nováčik
Príspevkov: 40
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 21. Apríl , 2009, 20:00:19 » |
|
Len niektorí to preháňajú.
|
|
|
Zaznamenané
|
Engl Powerball 100 Watt, Laney LX412 A,S Cabinets, Jackson Kelly KE3, Seymour Duncan Pickups (JB TB-4, Jazz SH2N HB), Dean Markley Strings
Ex-Necro Anatomy, Člen Doomed a Increasing Passion
|
|
|
MMM
Hosť
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 21. Apríl , 2009, 20:00:49 » |
|
ti nas nezaujimaju
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
johnzo
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 21. Apríl , 2009, 20:09:42 » |
|
peavey VK: B 11 M 14/15 T 13 gain 11-12 a povedzte niekto ako nastaviť nejaký rozumný zvuk na cleane mne na každom ampe znie rovnako
|
|
|
Zaznamenané
|
keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno [/quot
|
|
|
yeah
Hosť
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 21. Apríl , 2009, 20:14:02 » |
|
a povedzte niekto ako nastaviť nejaký rozumný zvuk na cleane mne na každom ampe znie rovnako Skus pol roka nepouzivat vobec skrelenu gitaru a ucitis rozdiel vo zvuku "kanalu"
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Wonder
nováčik
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 21. Apríl , 2009, 20:16:20 » |
|
Na Valvekingu ? Nuž...ja keď chcem hrať na čistom tak používam jazzový snímač :-) Je taký vláčnejší :-) Ja mám radšej ke´d je čistý kanál viac zabasovaný. Vpodstate ho mám iba trocha inak nastavený ako skreslený...záleží čo hrám.
|
|
|
Zaznamenané
|
Engl Powerball 100 Watt, Laney LX412 A,S Cabinets, Jackson Kelly KE3, Seymour Duncan Pickups (JB TB-4, Jazz SH2N HB), Dean Markley Strings
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 21. Apríl , 2009, 20:19:29 » |
|
Na Valvekingu ? Nuž...ja keď chcem hrať na čistom tak používam jazzový snímač :-) Je taký vláčnejší :-) Ja mám radšej ke´d je čistý kanál viac zabasovaný. Vpodstate ho mám iba trocha inak nastavený ako skreslený...záleží čo hrám.
ja zasa naopak, nemam rad moc basovy clean, a clean zvuk mam najradsej nieco ako zaciatok GNR - Knockin on Heaven´s Door
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
MMM
Hosť
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 21. Apríl , 2009, 20:22:06 » |
|
ja zasa naopak, nemam rad moc basovy clean, a clean zvuk mam najradsej nieco ako zaciatok GNR - Knockin on Heaven´s Door
Hej, hej, to je pekny LP clean, a na singloch trocha rezavejsi a s trochou kompresoru a neni o com. A niekedy ani kompresor netreba.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Wonder
nováčik
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 21. Apríl , 2009, 20:22:42 » |
|
Na toto mám na ampe jedno tlačítko, ktoré mi spraví zvuk približný singlecoilu....s mojim nastavením to je tomu dosť približné.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 21. Apríl , 2009, 20:23:06 » |
|
Hej, hej, to je pekny LP clean, a na singloch trocha rezavejsi a s trochou kompresoru a neni o com. A niekedy ani kompresor netreba.
to je vlastne jediny clean aky obcas pouzijem, inak clean vobec nemusim, to uz potom skorej akustiku
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
johnzo
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 21. Apríl , 2009, 20:23:14 » |
|
Skus pol roka nepouzivat vobec skrelenu gitaru a ucitis rozdiel vo zvuku "kanalu" šak by som umrel ja dávam stredy a výšky naplno na čistom. inak z toho neviem dať nejaký zvuk, ktorý by hral jak si predstavujem. a preto sa pýtam. mňa nebaví krútiť s poťákmi.
|
|
|
Zaznamenané
|
keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno [/quot
|
|
|
MMM
Hosť
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 21. Apríl , 2009, 20:24:13 » |
|
šak by som umrel ja dávam stredy a výšky naplno na čistom. inak z toho neviem dať nejaký zvuk, ktorý by hral jak si predstavujem. a preto sa pýtam. mňa nebaví krútiť s poťákmi. A aky mas box??
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 21. Apríl , 2009, 20:24:26 » |
|
šak by som umrel ja dávam stredy a výšky naplno na čistom. inak z toho neviem dať nejaký zvuk, ktorý by hral jak si predstavujem. a preto sa pýtam. mňa nebaví krútiť s poťákmi. stredy mam aj ja naplno, vysky zas nie, potom je to uz moc vyskove pre mna
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|