Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
24. November , 2024, 00:23:56
Strán: 1 [2] 3 4 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Rozumný si vie aj zo shitu dobrý zvuk spraviť...  (Prečítané 8864 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
kubog
miestny štamgast
Príspevkov: 2403

« Odpoveď #15 kedy: 21. Apríl , 2009, 19:54:40 »

Marshall 2555 P9 B8 M4 T6 Master 6+ Input Gain podla chuti, Output Gain podla chuti
Orange AD30 Master za polkou, Gain podla chuti, B M T na 12 hodín, resp všetko doprava  Na zdravie!
Zaznamenané
miso_kolo
inventár podniku
Príspevkov: 3208

on neni koko*t on je retardovany

« Odpoveď #16 kedy: 21. Apríl , 2009, 19:56:08 »

VHT Ultralead: gain-10 hod, Bass-11 hodin, middle 15 hod, treble 13 hod, presence full, depth 11, master tak na 10 hod
Zaznamenané

stoka!
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #17 kedy: 21. Apríl , 2009, 19:58:30 »

Ved to musi ist v kapele von a nie pomahat basakovi  ?§!.
presne tak  Zdravíčko
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
Wonder
nováčik
*
Príspevkov: 40

« Odpoveď #18 kedy: 21. Apríl , 2009, 20:00:19 »

Len niektorí to preháňajú.
Zaznamenané

Engl Powerball 100 Watt, Laney LX412 A,S Cabinets, Jackson Kelly KE3, Seymour Duncan Pickups (JB TB-4, Jazz SH2N HB), Dean Markley Strings

Ex-Necro Anatomy, Člen Doomed a Increasing Passion
MMM
Hosť
« Odpoveď #19 kedy: 21. Apríl , 2009, 20:00:49 »

ti nas nezaujimaju  Bavím sa skvele
Zaznamenané
johnzo
stály hosť
Príspevkov: 1051

A ČO SI TY UROBIL PRE DOBRO SOCIÁLEHO ŠTÁTU?!

« Odpoveď #20 kedy: 21. Apríl , 2009, 20:09:42 »

peavey VK: B 11 M 14/15 T 13 gain 11-12

a povedzte niekto ako nastaviť nejaký rozumný zvuk na cleane  Bavím sa skvele mne na každom ampe znie rovnako  Bavím sa skvele
Zaznamenané

keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat  Zdravíčko
gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno
[/quot
yeah
Hosť
« Odpoveď #21 kedy: 21. Apríl , 2009, 20:14:02 »

a povedzte niekto ako nastaviť nejaký rozumný zvuk na cleane  Bavím sa skvele mne na každom ampe znie rovnako  Bavím sa skvele
Skus pol roka nepouzivat vobec skrelenu gitaru a ucitis rozdiel vo zvuku "kanalu"  :)
Zaznamenané
Wonder
nováčik
*

« Odpoveď #22 kedy: 21. Apríl , 2009, 20:16:20 »

Na Valvekingu ? Nuž...ja keď chcem hrať na čistom tak používam jazzový snímač :-) Je taký vláčnejší :-) Ja mám radšej ke´d je čistý kanál viac zabasovaný. Vpodstate ho mám iba trocha inak nastavený ako skreslený...záleží čo hrám.
Zaznamenané

Engl Powerball 100 Watt, Laney LX412 A,S Cabinets, Jackson Kelly KE3, Seymour Duncan Pickups (JB TB-4, Jazz SH2N HB), Dean Markley Strings

homar
inventár podniku

« Odpoveď #23 kedy: 21. Apríl , 2009, 20:19:29 »

Na Valvekingu ? Nuž...ja keď chcem hrať na čistom tak používam jazzový snímač :-) Je taký vláčnejší :-) Ja mám radšej ke´d je čistý kanál viac zabasovaný. Vpodstate ho mám iba trocha inak nastavený ako skreslený...záleží čo hrám.
ja zasa naopak, nemam rad moc basovy clean, a clean zvuk mam najradsej nieco ako zaciatok GNR - Knockin on Heaven´s Door
Zaznamenané

MMM
Hosť
« Odpoveď #24 kedy: 21. Apríl , 2009, 20:22:06 »

ja zasa naopak, nemam rad moc basovy clean, a clean zvuk mam najradsej nieco ako zaciatok GNR - Knockin on Heaven´s Door

Hej, hej, to je pekny LP clean, a na singloch trocha rezavejsi a s trochou kompresoru a neni o com. A niekedy ani kompresor netreba.
Zaznamenané
Wonder
nováčik
*

« Odpoveď #25 kedy: 21. Apríl , 2009, 20:22:42 »

Na toto mám na ampe jedno tlačítko, ktoré mi spraví zvuk približný singlecoilu....s mojim nastavením to je tomu dosť približné.
Zaznamenané

homar
inventár podniku

« Odpoveď #26 kedy: 21. Apríl , 2009, 20:23:06 »

Hej, hej, to je pekny LP clean, a na singloch trocha rezavejsi a s trochou kompresoru a neni o com. A niekedy ani kompresor netreba.
to je vlastne jediny clean aky obcas pouzijem, inak clean vobec nemusim, to uz potom skorej akustiku Zdravíčko
Zaznamenané

johnzo
stály hosť
Príspevkov: 1051

A ČO SI TY UROBIL PRE DOBRO SOCIÁLEHO ŠTÁTU?!

« Odpoveď #27 kedy: 21. Apríl , 2009, 20:23:14 »

Skus pol roka nepouzivat vobec skrelenu gitaru a ucitis rozdiel vo zvuku "kanalu"  :)

šak by som umrel  ha ha ha

ja dávam stredy a výšky naplno na čistom. inak z toho neviem dať nejaký zvuk, ktorý by hral jak si predstavujem. a preto sa pýtam. mňa nebaví krútiť s poťákmi.
Zaznamenané

keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat  Zdravíčko
gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno
[/quot
MMM
Hosť
« Odpoveď #28 kedy: 21. Apríl , 2009, 20:24:13 »

ja dávam stredy a výšky naplno na čistom. inak z toho neviem dať nejaký zvuk, ktorý by hral jak si predstavujem. a preto sa pýtam. mňa nebaví krútiť s poťákmi.

A aky mas box??
Zaznamenané
homar
inventár podniku

« Odpoveď #29 kedy: 21. Apríl , 2009, 20:24:26 »

stredy mam aj ja naplno, vysky zas nie, potom je to uz moc vyskove pre mna
Zaznamenané

Strán: 1 [2] 3 4 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.078 sekund, 23 otázok.