Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
17. November , 2024, 01:50:17
Strán: 1 [2] 3 4 ... 6 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Brian May Signature Red Special - Korea  (Prečítané 13521 krát)
0 užívateľov a 8 Hostí prehliada túto tému.
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #15 kedy: 26. Apríl , 2009, 18:37:21 »

za robenu gitaru dat hentaky balik to je na hlavu,gitaru kupit nieje žiadny problem Bavím sa skvele a do 800€ ??žiadny problem aj 3kusky Bavím sa skvele
Zaznamenané

arnysimilar
pravidelný návštevník
Príspevkov: 480

« Odpoveď #16 kedy: 26. Apríl , 2009, 18:46:33 »

Presne tak, zháňam gitaru a nie je to až také ľahké, lebo som ľavák, takže výber je obmedzený. Kamarát mi postupne doniesol 3 gitary od Thomanna: Schecter C1, HAGSTROM SELECT ULTRA SWEDE a teraz túto Brian May Signature. On chodí každý týždeň skoro na Slovensko, takže to nie je problém. Žiadna mi žiaľ nesadla. Ešte má teraz doniesť Godin Exit 22 a už tam do 1000,-€ ani nič pre mňa nemajú.
Zaznamenané

Byť hlupákom je veľmi ťažké, pretože je veľmi veľka konkurencia...
arnysimilar
pravidelný návštevník

« Odpoveď #17 kedy: 26. Apríl , 2009, 18:48:41 »

Citácia
za robenu gitaru dat hentaky balik to je na hlavu,gitaru kupit nieje žiadny problem  a do 800€ ??žiadny problem aj 3kusky
Áno, tak mi ich kúp, ale ľavácke, aby to dobre znelo, malo to action tak 2 mm a menej, nedrnčali struny a bolo to z poctivého dreva zo slušnými snímačmi a nemalo to Floyd, lebo to nechcem.
Zaznamenané

joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #18 kedy: 26. Apríl , 2009, 18:52:23 »

Áno, tak mi ich kúp, ale ľavácke, aby to dobre znelo, malo to action tak 2 mm a menej, nedrnčali struny a bolo to z poctivého dreva zo slušnými snímačmi a nemalo to Floyd, lebo to nechcem.
zistim ,  nevšimol som si že lavacka  Zdravíčko
Zaznamenané

arnysimilar
pravidelný návštevník

« Odpoveď #19 kedy: 26. Apríl , 2009, 18:55:21 »

Bavím sa skvele Bude stačiť jedna poriadna, dík.
Zaznamenané

cutaj
pravidelný návštevník
Príspevkov: 175

« Odpoveď #20 kedy: 27. Apríl , 2009, 06:47:11 »

myslim ze 750€ bola dobra cena  lacnejsie tento model nekupis , preco si to nedal pozriet gitararovi na slovensku ? 008 struny su velmi mazlave , skoda ze si tam naskusil 010 to je taky stred , na tejto miere sa vyvazuju fabricke gitary  :) :) :)
Zaznamenané
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #21 kedy: 27. Apríl , 2009, 07:10:36 »

Presne tak, zháňam gitaru a nie je to až také ľahké, lebo som ľavák, takže výber je obmedzený. Kamarát mi postupne doniesol 3 gitary od Thomanna: Schecter C1, HAGSTROM SELECT ULTRA SWEDE a teraz túto Brian May Signature. On chodí každý týždeň skoro na Slovensko, takže to nie je problém. Žiadna mi žiaľ nesadla. Ešte má teraz doniesť Godin Exit 22 a už tam do 1000,-€ ani nič pre mňa nemajú.

Doniesol 3 gitary postupne a ty si 3 postupne vratil? Krute.
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
udry
Hosť
« Odpoveď #22 kedy: 27. Apríl , 2009, 07:33:52 »

Hrozný zakazník.  :)
« Posledná zmena: 27. Apríl , 2009, 07:36:21 od udry » Zaznamenané
RobG
inventár podniku
Príspevkov: 3484

« Odpoveď #23 kedy: 27. Apríl , 2009, 08:28:30 »

?§!. ?§!.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #24 kedy: 27. Apríl , 2009, 10:30:54 »

mne drncia prazce tusim na kazdej gitare a cim dalej, tym viac sa mi hra na gitare ako takej zle... ale co uz narobim... staci ze to ja viem, naco tym budem zatazovat cely svet :)
Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #25 kedy: 27. Apríl , 2009, 10:48:42 »

no to ja by som nemal nervy aby ma niekto buzeroval s kravinami ..ked vratiš 3 gitary problem je inde ..neexistuje gitara bez chybičky  Bavím sa skvele
ked pada na hlavu zaves si činku na druhu stranu ,ked drnči zbrus si pražec....asi ta maju predajcovia radi ,ked ta vidia sa prežehnavaju ha ha ha
Zaznamenané

RobG
inventár podniku
Príspevkov: 3484

« Odpoveď #26 kedy: 27. Apríl , 2009, 10:52:11 »

Kúp si udicu a bež na ryby..tá ale tiež trochu prepadáva na hlavu keď berú...
Zaznamenané
arnysimilar
pravidelný návštevník

« Odpoveď #27 kedy: 27. Apríl , 2009, 12:57:47 »

S tou udicou to nie je zlý nápad, ale vážne. Tie gitary ste nevideli, proste to boli čínske a kórejské predražené šmejdy. Mal som posledne najlacnejší model od Ibanezu GRG 170, ale to bol oproti týmto gitarám Mercedes aspoň čo sa týka pohodlnosti hrania, aj keď bola hluchá, ale to je už iná káva, za tých 160€ to bol vynikajúci pomer cena/výkon.
Zaznamenané

joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #28 kedy: 27. Apríl , 2009, 12:59:30 »

hluchy može byt muzikant nie gitara
Zaznamenané

arnysimilar
pravidelný návštevník

« Odpoveď #29 kedy: 27. Apríl , 2009, 14:19:27 »

Dosť že som ja hluchý, ešte aby som mal aj hluchú gitaru?! Tak to nie, aspoň gitara nech nie je hluchá. Dobre a teraz vážne: Tá Ibaneza mala jedinú chybu, že nemala dobrý zvuk - už nasucho bez aparátu neznela dobre a tie lacné snímače to z biedy nevytrhli. Inak ale bola pekne vypracovaná, pohodlný krk, ladila a aj vyzerala celkom k svetu. Chcel by som ale niečo lepšie, také čo by som už nemusel za rok za dva predávať. A tiež nechcem kupovať polotovary, ktoré mi bude musieť dorobiť ešte nejaký gitarár, keďže som na vidieku, by sa to predražovalo, pretože to mám všade ďaleko. Ešte idem skúšať jednu Godin Exit 22 a potom mi ostáva ešte Framus Renegade. Ak nepochodím, dosporím cez leto a dám si spraviť gitaru na mieru Sivčákovi alebo komu.
Zaznamenané

Strán: 1 [2] 3 4 ... 6 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.087 sekund, 23 otázok.