Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
25. November , 2024, 04:41:05
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Reaper: Master output not connected (asio4all)  (Prečítané 1967 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
bigbadbrad
stály hosť
Príspevkov: 866

« kedy: 01. Máj , 2009, 14:16:24 »

nazdar,

rozbehal som Wagner sharp v Reaperi, aj som v ramci vyskusania aj nieco nahral, renderoval a islo to. Problem je v tom, ze pri hrani sa nepocujem, pri v audio preferencies pri outpute mi pise: output not connected, input mi ide, cez asio4all.

Moja zvukovka je Vinyl AC97 Audio, na nete som sa docital ze by som mal vymazat subor reaper.ini a potom znovu spustit a daco to spravi, nasiel som vsak len reaper-installation.ini, vymazal som a nic.

Navrhnite riesenie,

Dakujem  Je to frajer
« Posledná zmena: 01. Máj , 2009, 14:34:18 od bigbadbrad » Zaznamenané
matoo
nováčik
*
Príspevkov: 21

« Odpoveď #1 kedy: 01. Máj , 2009, 18:51:10 »

ten file, ktorý hladáš najdeš tu:

C:\Documents and Settings\matoo\Application Data\REAPER 

(samozrejme namiesto "matoo" tam bude meno twojho profilu)  Žmurk

viac pomôcť newiem  Som za vodou kámo
Zaznamenané
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #2 kedy: 01. Máj , 2009, 18:56:08 »

ja mam rovnaku zvukovku a nic som nikde nemazal, normalne to hra, mas vobec zaskrtnuty odposluch na stope?
Zaznamenané
bigbadbrad
stály hosť

« Odpoveď #3 kedy: 01. Máj , 2009, 19:14:05 »

ja mam rovnaku zvukovku a nic som nikde nemazal, normalne to hra, mas vobec zaskrtnuty odposluch na stope?

Neviem teraz presne co myslis, record monitoring? nemala by sa stopa riesit az po hlavnom porieseni audia v preferencies?

Cez tu zvukovku mi to ide ale ja to chcem cez asio4all, input ide, aj to znie ked to nahram a spustim tu nahravku ked ju niekde ulozim, v asio4all mi pri Out pise ze unavailable, In je Idle, ide.

MS Wave Synth mam vypnute.  :)
Zaznamenané
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #4 kedy: 01. Máj , 2009, 19:25:16 »

Cez tu zvukovku mi to ide ale ja to chcem cez asio4all, input ide, aj to znie ked to nahram a spustim tu nahravku ked ju niekde ulozim, v asio4all mi pri Out pise ze unavailable, In je Idle, ide.

a ked kliknes na output range tak co sa tam zobrazi, len Not Connected? nevies si tam vobec navolit Vinyl AC97 ? ..ja neviem, skus odinstalovat asio4all, stiahni nejaky iny.
Zaznamenané
bigbadbrad
stály hosť

« Odpoveď #5 kedy: 08. Máj , 2009, 15:01:12 »

Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #6 kedy: 09. Máj , 2009, 16:10:43 »

nepouziva Ti vystup zvukovky nejake ine zariadenie ? winamp, iny SW pracujuci so zvukom... ....
Zaznamenané
bigbadbrad
stály hosť

« Odpoveď #7 kedy: 09. Máj , 2009, 16:33:04 »

hmm, no vo winampe mam nieco ale tak bud je to direct sound alebo wave out, tak som ho uplne cely vypol a nepomohlo  :) ine take SW ani nemam, iba ak win media player alebo nejake veci na prehravanie videi ale tak ked nieje ani jeden zapnuty tak by nemal byt problem nie?
Zaznamenané
asdfg
miestny štamgast
Príspevkov: 1693

« Odpoveď #8 kedy: 09. Máj , 2009, 16:36:38 »

problem moze byt aj otvoreny internetovy prehliadac - aj ten moze pouzivat zvukovy vystup
Zaznamenané
bigbadbrad
stály hosť

« Odpoveď #9 kedy: 09. Máj , 2009, 17:19:55 »

no neviem ako to zistit, uz teraz som z toho trochu zmateny, ved ked vlastne v hlavnych nastaveniach to uz nastavim tak ostatne SW mozu co chcu nie?  :) no neviem
Zaznamenané
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.068 sekund, 23 otázok.