Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
01. November , 2024, 06:33:43
Strán: 1 2 [3] 4 5 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: rozlaďovanie G struny  (Prečítané 11975 krát)
0 užívateľov a 8 Hostí prehliada túto tému.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311

« Odpoveď #30 kedy: 10. Máj , 2009, 09:56:45 »

Mam dobru gitaru ya dost vysoku cenu ..... zas foracke rypanie ......nemusi sa vsetko riesit hnet len tak ze suverenne vsetko vyhodimj a kupim nove ...... skusim si vypocut viac nazorov a dat nieco dokopy teoretikov je tu dost  Beeee niektory vzdy skoncia pri tom istom ...ked mi nieco prestane funguvat v tu sekundu vyhodit a kupit.......................... gibson......... ?§!.

netaraj, nikto Ti tu nepise o ziadnych Gibsonoch... mas tak dobru gitaru za tak vysoku cenu, ze mas problem s G-ckou... aku cakas radu ? ja som Ti dal najlepsiu, aku som vedel, bez naznaku rypania... Epifony skratka nemaju kvalitne nulte prazce, nech sa aj na hlavu postavis... su z makkeho plastu a ani tie drazky nemaju spravene uplne najlepsie... cize ked Ti poradim vymenit a spravne osadit nulty prazec, tak to je foracke rypanie ? no tak to mi chod do riti - sorry, ze som Ti nieco pisal.
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11901

« Odpoveď #31 kedy: 10. Máj , 2009, 10:26:03 »

rastis: on chcel pocut, ze ma najlepsiu gitaru na svete, ze na takej hral aj dzimi pejdz a neexistuje, ze by mal mat nejaky problem, ze sa mu to iba zda...
Zaznamenané
mr. redwine
stály hosť
Príspevkov: 965

« Odpoveď #32 kedy: 10. Máj , 2009, 10:54:14 »

rastis: ajtak obdivujem tvoju trpezlivost dokola vysvetlovat dakemu tvrdohlavcovi ze co ma spravit  Bavím sa skvele

Pagey: co si cakal ze ti niekto napise daku carovnu formulku proti rozladovaniu g struny ?  Bavím sa skvele
...to co ti napisal rastis je bezny prakticky postup na odstranenie toho problemu ...apropos gibson, nedavno som mal v rukach dva uplne fungl nove gibsony, a prve co by som na nich spravil by bolo, ze by som ich zobral neuszerovi na vymenu nulaku.

Zaznamenané

„a beer a day keeps the doctor away.“
Pagey
pravidelný návštevník
Príspevkov: 311

JIMMY PAGE

« Odpoveď #33 kedy: 11. Máj , 2009, 12:18:53 »

netaraj, nikto Ti tu nepise o ziadnych Gibsonoch... mas tak dobru gitaru za tak vysoku cenu, ze mas problem s G-ckou... aku cakas radu ? ja som Ti dal najlepsiu, aku som vedel, bez naznaku rypania... Epifony skratka nemaju kvalitne nulte prazce, nech sa aj na hlavu postavis... su z makkeho plastu a ani tie drazky nemaju spravene uplne najlepsie... cize ked Ti poradim vymenit a spravne osadit nulty prazec, tak to je foracke rypanie ? no tak to mi chod do riti - sorry, ze som Ti nieco pisal.

Hmmm no dobre a aky teda nevrhujes prazec nulty Huh!? teda aky mam zhanat aby som vedel ze je kvalitny?Huh! su rozdelene na znacky alebo podla materialu?Huh!
Zaznamenané

Vsetko co ma viac ako 5 potakov je podozrive
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #34 kedy: 11. Máj , 2009, 12:27:41 »

apropos gibson, nedavno som mal v rukach dva uplne fungl nove gibsony, a prve co by som na nich spravil by bolo, ze by som ich zobral neuszerovi na vymenu nulaku.

To hej, nove seriove maju casto na rit nulaky. Viacero SG co som mal ich mali krive. Custom Shopy mi tiez vadia, ze davaju nulaky z plastu a nie z kosti ako kedysi.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #35 kedy: 11. Máj , 2009, 12:28:47 »

Hmmm no dobre a aky teda nevrhujes prazec nulty Huh!? teda aky mam zhanat aby som vedel ze je kvalitny?Huh! su rozdelene na znacky alebo podla materialu?Huh!

Zbehni za nejakym renomovanym gitararom a daj si tam nulak z kosti.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #36 kedy: 11. Máj , 2009, 13:01:47 »

ja ked som riesil nulaky, tak vzdy som kupil od Sivcaka TUSQ:

http://www.sollerguitars.com/obchod/index_obchod.php?kategori=8

ma tam vela konkretnych rozmerov alebo len polotovary, ze si to clovek dopizla sam. ak sa necitis vypizlat si to sam, tak to nechaj cele na gitarara, pripadne sa s nim porad, co presne mas objednat. inak vymena bezneho plastaku za TUSQ ma dobry vplyv aj na zvuk nastroja (jasnejsi ton, trosku lepsi sustain... )
Zaznamenané
Slayer24
pravidelný návštevník
Príspevkov: 355

Fuck art, let's kill!!!

« Odpoveď #37 kedy: 11. Máj , 2009, 13:18:22 »

dá sa samostatne kúpiť zámok aj na floyda?lebo ja jak som kukol tak mám parádne vydratý komplet nulák zhora zdola  ?§!.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #38 kedy: 11. Máj , 2009, 13:32:01 »

dá sa samostatne kúpiť zámok aj na floyda?lebo ja jak som kukol tak mám parádne vydratý komplet nulák zhora zdola  ?§!.

skus sa spytat presnejsie, nechapem co potrebujes. samostatny zamok sa samozrejme kupit da.
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #39 kedy: 11. Máj , 2009, 13:35:52 »

da, popozeraj u sivcaka na eshope, ma to tam..
Zaznamenané
Slayer24
pravidelný návštevník

Fuck art, let's kill!!!

« Odpoveď #40 kedy: 11. Máj , 2009, 14:08:59 »

da, popozeraj u sivcaka na eshope, ma to tam..

no zámok s podložkou, šrubkami a tým všetkým no... hľadal som práve ale len tak zbežne a nikde som nevidel len čisto zámok... ale kuknem ešte raz :)
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #41 kedy: 11. Máj , 2009, 14:11:30 »

no zámok s podložkou, šrubkami a tým všetkým no... hľadal som práve ale len tak zbežne a nikde som nevidel len čisto zámok... ale kuknem ešte raz :)
vsak pises, ze to mas vydrate, nie je lepsie vymenit ti to komplet za nieco poriadne a nie nechat tam ten makky nulak? az tolko to nestoji, podla mna sa ti to len pozitivne prejavi na zvuku
Zaznamenané
Slayer24
pravidelný návštevník

Fuck art, let's kill!!!

« Odpoveď #42 kedy: 11. Máj , 2009, 14:33:06 »

vsak pises, ze to mas vydrate, nie je lepsie vymenit ti to komplet za nieco poriadne a nie nechat tam ten makky nulak? az tolko to nestoji, podla mna sa ti to len pozitivne prejavi na zvuku

no však jasné že komplet celý nulák veď som to aj na začiatku napísal...
Zaznamenané
Pagey
pravidelný návštevník
Príspevkov: 311

JIMMY PAGE

« Odpoveď #43 kedy: 11. Máj , 2009, 16:41:43 »

ja ked som riesil nulaky, tak vzdy som kupil od Sivcaka TUSQ:

http://www.sollerguitars.com/obchod/index_obchod.php?kategori=8

ma tam vela konkretnych rozmerov alebo len polotovary, ze si to clovek dopizla sam. ak sa necitis vypizlat si to sam, tak to nechaj cele na gitarara, pripadne sa s nim porad, co presne mas objednat. inak vymena bezneho plastaku za TUSQ ma dobry vplyv aj na zvuk nastroja (jasnejsi ton, trosku lepsi sustain... )

Kde oni maju vlastne sidlo  nieco mi hovori ze niekde v mojom okoli ja som z Banoviec mne sa zda ze niekde Prievidza alebo Partizanske ..... Myslim Sivcak lebo to by som tam musel asi osobne ist on by mi to aj urobil Huh!?

Inak nevedel som ze to moze mat vplyv aj na zvuk .... tie TUSQ su slonovina???......

ja by som to radsej sam nerobil isto nie ale asi by to riesilo vela veci podla toho co hovoris ......
« Posledná zmena: 11. Máj , 2009, 16:44:19 od Pagey » Zaznamenané

Vsetko co ma viac ako 5 potakov je podozrive
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #44 kedy: 11. Máj , 2009, 16:56:39 »

TUSQ je nejaky synteticky material, je to dost tvrde. kost sa dnes uz vobec nepouziva. ked si fajnsmeker, da sa to vyrobit z kravskej stehennej kosti, ale to by si si musel sam, lebo to Ti nikto nespravi, je to hrozna piplacka...
Zaznamenané
Strán: 1 2 [3] 4 5 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.062 sekund, 23 otázok.