Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
25. November , 2024, 03:33:04
Strán: 1 [2] 3 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Fokus  (Prečítané 8219 krát)
0 užívateľov a 6 Hostí prehliada túto tému.
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #15 kedy: 25. Máj , 2009, 23:18:20 »

Pokud se chcete opravdu odlišovat a již Vás nudí kytary zaběhnutých fádních tvarů, pak právě pro Vás jsou určeny speciály z řady Fokus jako Krokodýl či Drak nebo kytary ve tvaru samopalu či piráta.

inak fajn rozpravky tam este pisu pobavil som sa
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #16 kedy: 26. Máj , 2009, 08:15:28 »

oni tie nastroje su relativne v poriadku, aj za tu cenu. uz to niesu take prusery ako vedeli lacne gitary byt. na druhej strane som raz vedla seba porovnal moj fender jazz bass a fokus jazz bass a bola to ina liga. fokus mal menej pohodlny krk, chrastili potenciometre, nie celkom dobre zabrusene prazce, horsie fungujuce ladiace mechiky. samozrejme to nebolo len o takychto HW veciach, rozdiel bol aj v zvuku. to ci to bol rozdiel hodny cenovemu rozdielu nebudem rozpitvavat, pretoze ked chcem nejaky zvuk, tak si zanho zaplatim a nebudem polemizovat ci mi pri lacnom nastroji k tomu zvuku chyba krocik, alebo komplet vsetko. boli aj nejake tie vlky, sustain bol horsi, ton nebol taky plny a konkretny. no naslo by sa. v kazdom pripade verim ze niekomu to moze sadnut a moze s tym byt spokojny  Na zdravie!
Zaznamenané

o-yep sro
-MaReK-
pravidelný návštevník
Príspevkov: 198

« Odpoveď #17 kedy: 26. Máj , 2009, 21:03:50 »

Tak tu je také menšie info. Zvukové ukážky spravím inokedy, pretože nemám so sebou nijaký aparát. Na skúške cez víkend niečo poriešim.
Tu je jedna fotka (sorry len mobilom - potom k nahrávkam dám poriadne fotky)

Mám tam vymenenú kobylku za Fender Vintage, TUSQ kamene a orech, snímače Fender Vintage Alnico 5 (asi 54') stredný nebol reverzný tak som otočil magnety a opačne zapojil, mechanika tam je dosť kvalitná, asi ale kúpim Vintage Fender alebo nejakú Gotoh (lacnejšiu). Drevo nádherne rezonuje, už som ju stihol aj opotrebovať a vyhrať, tak má ten správny zvuk ako sa patrí :) Nepredám ani nevymením, je to zvukový skvost.
Je pravda, že prevedenie krku nie je bohviečo, hrany musím pri ešte zaobliť, ale to až keď zoderiem pražce a vymením ich.

* IMG_0253.jpg (417.66 KB, 1600x1200 - prehliadnuté 523 krát.)
Zaznamenané
Jurinko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 379

dilinožravec

« Odpoveď #18 kedy: 26. Máj , 2009, 21:31:29 »

Je pravda, že prevedenie krku nie je bohviečo, hrany musím pri ešte zaobliť, ale to až keď zoderiem pražce a vymením ich.

Daj ten krk dokopy hned teraz a bude z thoho prijemna gitarka. Pekne natural telo....nech sluzi.
« Posledná zmena: 26. Máj , 2009, 21:32:10 od Jurinko » Zaznamenané

Respectable people do not write music or make love as a career.
Mazzi
pravidelný návštevník
Príspevkov: 727

His spirit and music live on!

« Odpoveď #19 kedy: 26. Máj , 2009, 21:37:19 »

Ja som tym perletovym pickguardom nejak neprisiel na chut, ale som velmi zvedavy na zvuk... dufam, ze ukazky budu cim skor :)
Zaznamenané

Fender Stratocaster American Deluxe '09, Gibson LP Trad '16  -->[Pedalboard]-->Fender Super Reverb 65 RI, Fender Bassman '59 LTD RI, Fender Deluxe 112, Lab Series L5  '78.
Jurinko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 379

dilinožravec

« Odpoveď #20 kedy: 26. Máj , 2009, 22:00:45 »

Ja som tym perletovym pickguardom nejak neprisiel na chut, ale som velmi zvedavy na zvuk... dufam, ze ukazky budu cim skor :)

perletovy pickguard ne najnevkusnejsie co moze na gitare byt  Ja som čert..  ale jeb@t na to... dolezite je ako gitara hra, a ako pohodlne sa na nej majitelovi hra. vsetko ostatne su bezvyznamne detaily........este raz gratulujem majitelovi tejto peknej gitky a tesim sa na ukazky  Na zdravie!
Zaznamenané

Respectable people do not write music or make love as a career.
-MaReK-
pravidelný návštevník

« Odpoveď #21 kedy: 27. Máj , 2009, 15:24:38 »

Tu je zvuková ukážka. Je to len mobilom cez Hifi vežu. Nie je to najhorší zvuk, o týždeň hrám koncert, tak z neho nejako zaznamenám zvuk a bude to počuť na mojom aparáte.

Použil som ku koncu mierne skreslenie. Je to len také hranie, takže sa nad tým nepozastavujte. Prevažne krkový singel, ale striedal som aj iné polohy :)
Zvuk je pekný aj za takýchto bojových podmienok a v nízkej kvalite.
Kód:
http://upload.eurokomplex.sk/ukazka_gitara_mobilom_cez_hifi.mp3
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #22 kedy: 27. Máj , 2009, 15:43:44 »

Tu je zvuková ukážka. Je to len mobilom cez Hifi vežu. Nie je to najhorší zvuk, o týždeň hrám koncert, tak z neho nejako zaznamenám zvuk a bude to počuť na mojom aparáte.

Použil som ku koncu mierne skreslenie. Je to len také hranie, takže sa nad tým nepozastavujte. Prevažne krkový singel, ale striedal som aj iné polohy :)
Zvuk je pekný aj za takýchto bojových podmienok a v nízkej kvalite.
Kód:
http://upload.eurokomplex.sk/ukazka_gitara_mobilom_cez_hifi.mp3

fasa pristup - mas 10 prispevkov a neseres sa, Fokus -> veza -> mobil a pac ho 4 minutova ukazka :)

Na zdravie! Na zdravie! Na zdravie!
Zaznamenané
Majo Fero
inventár podniku
Príspevkov: 3686

večne usmiaty gitarista :-)

« Odpoveď #23 kedy: 27. Máj , 2009, 16:10:57 »

paci sa mi jeho pristup  Žmurk
Zaznamenané
GHS
Hosť
« Odpoveď #24 kedy: 27. Máj , 2009, 18:58:29 »

Aj mne sa paci jeho pristup.Tesim sa na ukazku z live hrania.  Na zdravie!
Zaznamenané
-MaReK-
pravidelný návštevník

« Odpoveď #25 kedy: 27. Máj , 2009, 20:12:21 »

Ďakujem za pozitívne ohlasy. Budem sa to snažiť spraviť čo najkvalitnejšie. Možno aj s videom.
Zaznamenané
-MaReK-
pravidelný návštevník

« Odpoveď #26 kedy: 17. Jún , 2009, 16:58:34 »

Po dlhej dobe som sa k tomu dostal, síce je to nahrávané narýchlo, ale s čo najlepšou kvalitou. Technika hry nie je úplne super, pretože som sa ponáhľal, ale o to tu nejde. Zvuk je zachytený takmer identicky. Posúďte sami:

http://upload.eurokomplex.sk/nahravky.zip
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #27 kedy: 17. Jún , 2009, 17:02:13 »

vsak a preco si neotvoris samostatnu temu, ale len tak kade tade nechavas nejake zipy ?  Na zdravie!
Zaznamenané
Mazzi
pravidelný návštevník
Príspevkov: 727

His spirit and music live on!

« Odpoveď #28 kedy: 17. Jún , 2009, 17:10:06 »

ten clean sa mi celkom paci...nema to zly zvuk, ale neviem co si to pouzil za skreslovac, ale znie to hrozne....aspon pre moje usi...
Zaznamenané

Fender Stratocaster American Deluxe '09, Gibson LP Trad '16  -->[Pedalboard]-->Fender Super Reverb 65 RI, Fender Bassman '59 LTD RI, Fender Deluxe 112, Lab Series L5  '78.
daniels
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 70

« Odpoveď #29 kedy: 18. Jún , 2009, 14:49:53 »

ten skreslovac je dost  onicom ale ako na cleane je perfekna a za tu cenu ja asi kupim od nich telecaster  Na zdravie!     stoji len okolo 4900kc podla mna sa oplati uvidime :)

* 347acz.jpg (19.51 KB, 400x600 - prehliadnuté 357 krát.)
Zaznamenané

hrat neviem ale snazim sa ......
Strán: 1 [2] 3 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.054 sekund, 23 otázok.