Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
17. November , 2024, 03:27:31
Strán: 1 ... 133 134 [135] 136 137 ... 172 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Marshall VS. Mesa Boogie  (Prečítané 522386 krát)
0 užívateľov a 5 Hostí prehliada túto tému.
duro
stály hosť
Príspevkov: 1011

Tone is in Fingers!

« Odpoveď #2010 kedy: 31. Október , 2012, 23:36:16 »

kopa ludí si kupuje  všeljaké  pič,,,ny, a aj tak im to  hrá na hovno!       toto  raz treba  kúpiť  a máš postarané.......
Zaznamenané

TONE IS IN FINGERS Si píš!!!
Fender stratocaster,OLP Luke model  EMG-pickups,Marshall plexi 1987 x,1960 AX, Dunlop cry baby, Ibanez ts-9, Maxon sd-9,Arion stereo chorus,T.C Nova delay
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #2011 kedy: 26. November , 2012, 13:15:07 »

asi som sa zamiloval

!

Zaznamenané

Zvukár Andrej
miestny štamgast
Príspevkov: 2178

« Odpoveď #2012 kedy: 26. November , 2012, 18:42:34 »

asi som sa zamiloval

Mne sa ten bradatý nezdá až taký príťažlivý Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané
dusan uk
pravidelný návštevník
Príspevkov: 247

« Odpoveď #2013 kedy: 27. November , 2012, 08:23:41 »

Velmi mi to pripomina ked upravoval FF plexi na sposob Cameron amp.Strasne velka kompresia a gainu.....
Zaznamenané
hyenik
stály hosť
Príspevkov: 1406

« Odpoveď #2014 kedy: 27. November , 2012, 08:50:41 »

asi som sa zamiloval

ted uz jenom zbyva otazka jestli skutecne do toho fousateho chlapa (tleskam odvaznemu coming outu)
nebo do te "ekvalizace" kameroveho mikrofonu s milimetrovou membranou a exportnim sklepnim roomem (tleskam si na čelo)

PS: ale kazdopadne si pobavil
« Posledná zmena: 27. November , 2012, 08:52:08 od hyenik » Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #2015 kedy: 27. November , 2012, 09:00:26 »

ted uz jenom zbyva otazka jestli skutecne do toho fousateho chlapa (tleskam odvaznemu coming outu)
nebo do te "ekvalizace" kameroveho mikrofonu s milimetrovou membranou a exportnim sklepnim roomem (tleskam si na čelo)

PS: ale kazdopadne si pobavil

co ja ti viem, vcelku si viem spravit aspon predstavu ako to hra v miestnosti.. stale lepsie jak tie ukazky na tie tenucko hrajuce moduly od salvation  Bavím sa skvele
Zaznamenané

hyenik
stály hosť

« Odpoveď #2016 kedy: 27. November , 2012, 09:12:01 »

co ja ti viem, vcelku si viem spravit aspon predstavu ako to hra v miestnosti.. stale lepsie jak tie ukazky na tie tenucko hrajuce moduly od salvation  Bavím sa skvele

a co teprve ty thin horrors od Hildeho....zdravim svoje oblibene sluchare Žmurk
ale diky, o tvem uchu a predstavivosti jsi mi podal uz dost dukazu, takze v tom svetle beru i tvoje ostatni vylevy.
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #2017 kedy: 27. November , 2012, 09:12:15 »

intredesting njuz http://www.mesaboogie.com/Product_Info/pedals/pedals-main.html
Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #2018 kedy: 27. November , 2012, 09:36:18 »

mne sa to paci a viem si predstavit charakter a znie to hutne... A hyenik povedz, ze ty nie  :)
Zaznamenané

RobG
inventár podniku
Príspevkov: 3484

« Odpoveď #2019 kedy: 27. November , 2012, 10:42:20 »

Páči sa mi tá ukážka..podobne mi hral ferkom modovaný 2204... Na zdravie!
Zaznamenané
hyenik
stály hosť

« Odpoveď #2020 kedy: 27. November , 2012, 11:02:29 »

mne sa to paci a viem si predstavit charakter a znie to hutne... A hyenik povedz, ze ty nie  :)

predstavit si to samozrejme umim, ale neslysim to Žmurk
a o tom je cely tenhle buznys... ze si lidi predstavuji co slysi, kupuji si to, "poslouchaji" loga, a pak o tom svadeji flamewary na forech, protoze jejich soukrome predstavy se podstatne odlisuji.

I z cernobile fotky si jde predstavit barva, ale videt neni, a ve skutecnosti nakonec muze byt uplne jina nez je tvoje predstava.
Proto se porad opakuju, ze ze spatne ukazky nejdou delat zadne zavery.
a jestli nekdo porad vychazi jenom z nejakych svych predstav (jako napr. progac) tak o skutecnem zvuku nevi vubec nic a tim padem je s nim diskuze vlastne nemozna, protoze ti bude tvrdit o tmavemodre ze podle neho je spis hneda....

Navic kazde ucho fyziologicky slysi trochu jinak, a kazdy z nas ma v oblibe jine barvy (napr. ja nesnasim fialovou, ale nikdy nemuzu rict ze to je SPATNA barva, jenom me se nelibi). Prave proto je dulezite aby ukazky byly kvalitne nahrane, protoze jinak to bude porad dokola akorat "tančení o architektuře" (Zappa) misto diskuzi.
Ale treba vas tohle nesmyslne mlaceni prazdne slamy nad "ukazkama" zprasenyma ultralevnyma mikrackama z kamer bavi, a bavi vas si predstavovat jak aparaty hrajou.... ja si je teda radsi spis doopravdy poslechnu Žmurk
« Posledná zmena: 27. November , 2012, 11:04:59 od hyenik » Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #2021 kedy: 27. November , 2012, 13:11:47 »

to je pekne povedane, s tym suhlasim..

len .. vies co je sranda? a toto sa mi parkrat aj vcelku osvedcilo ako skusenost z prvej ruky..
 ze niektore tieto ukazky na kameru porobene doma takto ako to spravil typek hraju niekedy naozaj blizsie realu nez ako ked napriklad fearedse spravi 100 ukazok metalovych aparatov, kde zapoji vsetok svoj know how aby z toho aspon nieco dostal.. to iste plati aj o tej ukazke na ten camerock, z ktorej este stale seriem kocky ze ako super to hralo v tej ukazke.. potom som pozrel video live z gitariady a vobec to nekorespondovalo s tym aky som mal dojem z nahravok.. cize si nemyslim ze jedine vhodne ukazky su tie kde je aparat nahraty na mikrak atd atd..
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #2022 kedy: 27. November , 2012, 13:17:42 »

a jestli nekdo porad vychazi jenom z nejakych svych predstav (jako napr. progac) tak o skutecnem zvuku nevi vubec nic a tim padem je s nim diskuze vlastne nemozna

Tak tak, ja si hranie na plesnive aparaty len predstavujem a je to vzdy dokonale. Ich skutocny zvuk som nikdy nepocul ani som ich nikdy nevidel. Az Tvoje ukazky ktorymi ich napodobnujes mi ukazali, ako mozno tie aparaty zneju. Samozrejme verim, ze v praxi nemozu zniet lepsie ako ich napodobnenie cez Salvation mods, na ktorych uz hral aj gitarista zo Smashing Pumpkins alebo z podobnej kapely. :)
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
RobG
inventár podniku
Príspevkov: 3484

« Odpoveď #2023 kedy: 27. November , 2012, 13:25:45 »

Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Na zdravie!
Zaznamenané
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #2024 kedy: 27. November , 2012, 14:11:19 »

Tak tak, ja si hranie na plesnive aparaty len predstavujem a je to vzdy dokonale. Ich skutocny zvuk som nikdy nepocul ani som ich nikdy nevidel. Az Tvoje ukazky ktorymi ich napodobnujes mi ukazali, ako mozno tie aparaty zneju. Samozrejme verim, ze v praxi nemozu zniet lepsie ako ich napodobnenie cez Salvation mods, na ktorych uz hral aj gitarista zo Smashing Pumpkins alebo z podobnej kapely. :)

progac ozaj... teraz mi to napadlo ked uz som v BA... dal by sa niekde otestovat tvoj hiwatt s mojou lespolou? ja som este hiwatt nazivo nepocul... ak mas nejaku miestnost kde sa to da vyhulit tak by som rad priniesol svoj LP a vyskusal to  Na zdravie!
Zaznamenané
Strán: 1 ... 133 134 [135] 136 137 ... 172 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.203 sekund, 23 otázok.